Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 16

QUOTE(guapitax @ 2012 06 22, 16:12)
O gal kas galetumete pasakyti, kame cia yra reikalas?  g.gif  Nusipirkome si ciuzini 7 zonu pries menesi ir negaliu ant jo miegoti, kiekviena ryta atsikeliu kaip invalide, visa nugara surakinta, mano vyrui nieko, bet gal del to, jog jis miega ant pilvo, o as ant sono. Ar cia per minkstas jis mano svoriui, ar per kietas, ar apskritai visu zonuotu ciuziniu tokia problema yra? Mano svoris 50 Kg. Pirkome H2 kietumo ciuzini, turetu buti lyg ir minkstas, nors man jis neatrodo toks, senasis buvo zymiai minkstesnis smile.gif Net viena nakti bandziau miegoti ant sofos ir atsikeliau be jokiu nugaros skausmu...

Labai didele tikimybė, jog per kietas. Nes daugelis čiužiniu rinkoj net ir h2 nėra minkšti. Minkštų labai nedaug.
Papildyta:
Tų tikrųjų minkštų, kurie tinka liekno sudėjimui.
O h2 ir h3 pas kiekvieną gamintoją yra skirtingo minkštumo.
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasikonsultuoti. Prieš pusmetį nusipirkau iš LONO Kallisto Smart čiužinį - dvipusio skirtingo tankumo ir kietumo latekso „Dual Latex“. Kaip rašo Lono puslapyje - puikių ortopedinių savybių čiužiniai tinka ilgą laiką gulintiems, tiek mažo, tiek didelio svorio žmonėms. Mokėjau 3500 Lt, išsimokėtinai (dar nemažai liko mokėti). Po 6 mėn. nebegaliu ant jo miegoti, apie ketvirtą - penktą ryto prabundu surakinta nugara. Pagulėjus ant šono, čiužinys kaip ir prisitaiko, o persivertus ant nugaros įkrenti į tas "prisitaikiusias" duobes... pasitrauki į šoną, vėl įdumba, taip visą naktį ir rėplioji pirmyn-atgal. Pabandžiau ant senos sofos pamiegoti - kaip naujai gimęs... Jei ką, svoris mano 80 kg, kaip ir neturėčiau būti per sunkus. Nežinau ką daryti... gal kokių idėjų turite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doppelganger: 22 birželio 2012 - 18:46
QUOTE(doppelganger @ 2012 06 22, 19:45)
Norėčiau ir aš pasikonsultuoti. Prieš pusmetį nusipirkau iš LONO Kallisto Smart čiužinį - dvipusio skirtingo tankumo ir kietumo latekso „Dual Latex“. Kaip rašo Lono puslapyje - puikių ortopedinių savybių čiužiniai tinka ilgą laiką gulintiems, tiek mažo, tiek didelio svorio žmonėms. Mokėjau 3500 Lt, išsimokėtinai (dar nemažai liko mokėti). Po 6 mėn. nebegaliu ant jo miegoti, apie ketvirtą - penktą ryto prabundu surakinta nugara. Pagulėjus ant šono, čiužinys kaip ir prisitaiko, o persivertus ant nugaros įkrenti į tas "prisitaikiusias" duobes... pasitrauki į šoną, vėl įdumba, taip visą naktį ir rėplioji pirmyn-atgal. Pabandžiau ant senos sofos pamiegoti - kaip naujai gimęs... Jei ką, svoris mano 80 kg, kaip ir neturėčiau būti per sunkus. Nežinau ką daryti... gal kokių idėjų turite?

Jis nėra iš minkštūjų čiužinių, toks vidutinis, jei esi liekno sudėjimo, tai gali būti, kad kaip anatominis čiužinys jis tau per kietas ir neteisingai dėlioja atramas prie tam tikrų pozų.
Atsakyti
book.gif Ir vėl aš. O ką galėtumėt pasakyti apie M&K Kolo Foam produkciją ? Ar geras kainos ir kokybės santykis? ax.gif Jie duoda 2 metų garantiją, tai gal ne itin kokybiški čiužiniai ? Atkreipiau dėmesį į Admiral visco čiužinį. Jis man panašus į Lono Tylą**. Ar klystu? Kuris pranašesnis?
Atsakyti
QUOTE(doppelganger @ 2012 06 22, 18:45)

Sveiki.
Labai keista, kad po pusės metų pradėjo atsirasti nepatogumai...
Paprastai būna problemos pradžioje, kol kūnas įpranta prie naujo gaminio, adaptuojasi. Adaptacija gali užtrukti iki mėnesio, bet kad buvo viskas gerai, o po pusės metų pradėjo blogėti situacija...keista...
Be to, viskoelastinis lateksas nėra tokia labai lėtai atsistatanti medžiaga, kad net liktų duobės, kurios ilgai neatsistato...per mažas tankis, čia juk ne TEMPUR viskoelastas.
Ir dar. KALLISTO SMART turėjo 14d. bandymo laikotarpį, per kurį, dažniausiai, išryškėja visi nepatogumai.
Gali būti problema su lovos dugnu, pasitikrinkite grotele( ar nesulūžę).
Gal tarpai tarp grotelių dideli( daugiau nei 4cm) ir į juos įdumba čiužinys?
Dar pabandykite čiužinį apversti ir pamiegoti ant kitos pusės, kur nėra viskoelastinės medžiagos efekto, t apusė šiek tiek minkštenė.
Galiausiai, visada galite kreiptis pirmiausia į gamintoją, kur gausite išsamią informaciją, o ne nuomonę... smile.gif
O kokiame mieste įsigijote?
Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 25 birželio 2012 - 07:42
sveiki,

gal kas esat pirke JONES ciuzini vaikiska is Lono? ar ne per kietas jis, o svarbiausia- ar neprakaituoja vaikai ant jo??
Aciu
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2012 06 23, 02:09)
book.gif Ir vėl aš. O ką galėtumėt pasakyti apie M&K Kolo Foam produkciją ? Ar geras kainos ir kokybės santykis? ax.gif Jie duoda 2 metų garantiją, tai gal ne itin kokybiški čiužiniai ? Atkreipiau dėmesį į Admiral visco čiužinį. Jis man panašus į Lono Tylą**. Ar klystu? Kuris pranašesnis?

Tokios pacios kainos ir kokybes ciuziniu pas kitus gamintojus rasite su geresnemis garantijomis. 2 metai garantija ir uzvalkalui ir branduoliui yra per mazai.
Papildyta:
QUOTE(doppelganger @ 2012 06 22, 19:45)

Zmogus taip pat keiciasi, kinta jo poreikiai, sveikatos bukle ir t.t., todel nereiketu kaltinti vien tik ciuzinio. Groteles cia, taip pat, niekuo detos.
Ciuzinys Jums paprasciausiai nebetinka, apvertus ji ant kitos puses Jums gal ir bus geriau, bet tada kokio velnio Jus mokejte uz ta viskoelastine puse... Parduokite antrineje rinkoje tiems kam patinka klampus ciuziniai ir isigykite kita, stabilesnes strukturos ciuzini.
Atsakyti
Ka manote apie lateksinius bei viskoelastinius antciuzinius? Noriu suminkstinti esanti dabartini ciuzini, kuris variantas butu geresnis siuo atveju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guapitax @ 2012 06 25, 11:38)
Ka manote apie lateksinius bei viskoelastinius antciuzinius? Noriu suminkstinti esanti dabartini ciuzini, kuris variantas butu geresnis siuo atveju?  ax.gif

Viskoelastinis.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 06 25, 10:42)
Viskoelastinis.

Kuo jis pranasesnis uz lateksini, ar yra minkstesnis?
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 06 25, 09:45)
Parduokite antrineje rinkoje tiems kam patinka klampus ciuziniai ir isigykite kita, stabilesnes strukturos ciuzini.

Antrinėje rinkoje net už tris kartus mažesnę kainą niekam nereikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(guapitax @ 2012 06 25, 12:32)
Kuo jis pranasesnis uz lateksini, ar yra minkstesnis?

Už lateksą pranašesnis tuom, kad yra minkštesnis, nealergizuoja, jeigu yra kažkokių problemų.
Papildyta:
QUOTE(doppelganger @ 2012 06 25, 13:15)
Antrinėje rinkoje net už tris kartus mažesnę kainą niekam nereikia sad.gif

Čia tiesa, bet iš bėdos pabandykite kitą pusę ir galite pasibandymui iš kažkurio patogaus pardavėjo pasiimti bandymui už užstatą minkštos pakabos groteles kaip : Triton arba Lignum Star, blogiausiu atveju LR-1-G. Minkštos pakabos grotelės geriau atpalaiduoja čiužinį prisitaikymui, minkštesnis, mažiau juntami zonų perėjimai kurie kartais linkę ties juosmeniu užlaužti miegant ant nugaros.
Atsakyti