Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 16

QUOTE(Justesea @ 2012 06 15, 11:08)
Pas mus pačios paprasčiausios grotelės, tarpusavį juostele sujungtos ir per 7 metus nieko joms nenutiko smile.gif Dabar irgi, manau, tokias dėsim.
Aš dar klausimą turiu - ar gali būti, kad vieno sluoksnio putų poliuretano čiužinys gali išsigulėti greičiau nei čiužinys su viskoelastiniu sluoksniu? Nes viskoelastas jau savaime turi savybę atsistatyti. Kaip ir sakiau, mūsų viskoelastinis po septynerių metų kaip naujas atrodo, bet vis labiau abejoju, ar kito čiužinio noriu tokio pat. Visgi, kai dabar kritiškiau vertint ėmiau, suprantu, kad kiek per karšta vasarą ant jo. Man dar normaliai, bet tik karštesnė naktis, vaikas ir vyras iškart prakaituoja.
Ir gal dar galit pasakyt, kur Vilniuj be Miego centro ir Baldų rojaus Fey&Co čiužinių yra? Ir baldų rojuj tik vienoj vietoj mačiau, ten išbandžiau Vital Pur - man patiko, pasirodė taip pat patogu kaip ir ant viskoelastinių. O štai kitos firmos bandytas 5 zonų neatrodė patogus, nes dalis kūno įdubo, o dalis kaip ant lentos buvo, o dar vienas buvo toks minkštas, kad atrodė, jog ant vandens lovos guliu biggrin.gif

Beje, kuo Vital Pur skiriasi nuo Prestige?

Kiek man yra zinoma, Prestige KS 55 ir Vital Pur ciziniuose yra vienodi branduoliai, skiriasi tik uzvalkalai.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 06 15, 11:08)
Pas mus pačios paprasčiausios grotelės, tarpusavyje juostele sujungtos ir per 7 metus nieko joms nenutiko smile.gif Dabar irgi, manau, tokias dėsim.
Aš dar klausimą turiu - ar gali būti, kad vieno sluoksnio putų poliuretano čiužinys gali išsigulėti greičiau nei čiužinys su viskoelastiniu sluoksniu? Nes viskoelastas jau savaime turi savybę atsistatyti. Kaip ir sakiau, mūsų viskoelastinis po septynerių metų kaip naujas atrodo, bet vis labiau abejoju, ar kito čiužinio noriu tokio pat. Visgi, kai dabar kritiškiau vertint ėmiau, suprantu, kad kiek per karšta vasarą ant jo. Man dar normaliai, bet tik karštesnė naktis, vaikas ir vyras iškart prakaituoja.
Ir gal dar galit pasakyt, kur Vilniuj be Miego centro ir Baldų rojaus Fey&Co čiužinių yra? Ir baldų rojuj tik vienoj vietoj mačiau, ten išbandžiau Vital Pur - man patiko, pasirodė taip pat patogu kaip ir ant viskoelastinių. O štai kitos firmos bandytas 5 zonų neatrodė patogus, nes dalis kūno įdubo, o dalis kaip ant lentos buvo, o dar vienas buvo toks minkštas, kad atrodė, jog ant vandens lovos guliu biggrin.gif

Beje, kuo Vital Pur skiriasi nuo Prestige?

Kad nenuplyšo nuo juostelių tai čia sėkmė, nes visi klientai ankščiau skundėsi sukritimais ir pastoviais taisymais. Bet to jos neturi minkštų amortizatorių, todėl tinkamos tik spyruokliniams ir viskoelastiniams čiužiniams. Viskoelastas taip pat dėvisi kaip ir HR poliuretanas, tik viskoelastas turi būti didesnio tankio kad taip greitai neišsidėvėtų. Atsistatymo savybėmis dažniausiai turima mintyje kaip greitai dirba čiužinys, o ne kiek ilgai tarnauja.
Atsakyti
Na mano tėvai dar ilgiau už mus ant paprastų grotelių ir Medeos miega - sveikos ir grotelės ir čiužinys smile.gif Sekasi mūsų šeimai matyt biggrin.gif

Bet parduotuvėse visi pardavėjai tvirtina, kad reikia tik va tokių ir tokių grotelių, būtinai brangių biggrin.gif

O kas poliuretaniniui ant paprastų nutiks? Taps kietesnis?
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 06 15, 13:38)
Na mano tėvai dar ilgiau už mus ant paprastų grotelių ir Medeos miega - sveikos ir grotelės ir čiužinys smile.gif Sekasi mūsų šeimai matyt biggrin.gif

Bet parduotuvėse visi pardavėjai tvirtina, kad reikia tik va tokių ir tokių grotelių, būtinai brangių biggrin.gif

O kas poliuretaniniui ant paprastų nutiks? Taps kietesnis?

Miela Justesea 4u.gif , viskas su tomis Jusu grotelemis bus greiciausiai gerai,
tik norim pasakyti, kad yra groteliu ant kuriu net ir antciuzini pasidejus galima PATOGIAI ISSIMIEGOTI,
ir yra lentu, vadinamu grotelemis, ant kuriu net ir pati geriausia ciuzini uzsidejes, nei ciuzinio geriausiu savybiu pajusite (nors susimokejote ir tikites) ir dar ta pati ciuzini lauzysite.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 06 15, 14:27)
Miela Justesea  4u.gif , viskas su tomis Jusu grotelemis bus greiciausiai gerai,
tik norim pasakyti, kad yra groteliu ant kuriu net ir antciuzini pasidejus galima PATOGIAI ISSIMIEGOTI,
ir yra lentu, vadinamu grotelemis, ant kuriu net ir pati geriausia ciuzini uzsidejes, nei ciuzinio geriausiu savybiu pajusite (nors susimokejote ir tikites) ir dar ta pati ciuzini lauzysite.

Lentomis vadinate paprastas groteles ar dar kažkas blogiau būna? biggrin.gif Na mūsų Athena ant paprastų grotelių man super patogi, nemanau, kad praradom kažkokias nerealiais čiužinio savybes smile.gif Ir čiužinys nelūžo biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit prašau, ką geriausio galėtume įsigyti už 1400 Lt. (max unsure.gif ). 82/120 ir 62/56, čiužinys bus dedamas ant plokštės. Gal Lono Tyla** ?
Atsakyti
Sveiki,

1. Kur gyvenate
2. Reikalingi čiužinio ar lovos išmatavimai
3. Koks Jūsų ūgis ir svoris
4. Ant ko, t.y., čiužinio, lovos, žemės miegojote iki šiol
5. Kokie reikalavimai naujai įsigyjamam čiužiniui:
a) kaina
kietas/minkštas
c) norite, kad būtų miegant šilčiau ar vėsiau
6. Ant kokio pagrindo, t.y. lovos grotelių ar kt. bus dedamas čiužinys.

1. Kaunas
2. 220*180
3. 191/98, 170/55
4. Miegojom ant spyruoklinio.
5. a) kaina iki 3500LT
cool.gif Aukso viduriuko tarp vidutinio minkstumo ir kieto
6. Pirma pirksim ciuzini, o tik po to taikysim lova. Bet zinoma bus groteles.

Pagal ankstesnius komentarus pastebejau, kad daziausiai siulomi ir labiausiai mum tinkami ciuziniai : ELEGANCE MDI 85, Swiss Magic ir HARMONIJA ***. Spyruoklinius ir lateksiunius atmetame. Noretume sulaukti patarimu. Dekui is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2012 06 15, 19:36)
Patarkit prašau, ką geriausio galėtume įsigyti už 1400 Lt. (max unsure.gif ). 82/120 ir 62/56, čiužinys bus dedamas ant plokštės.  Gal Lono Tyla** ?

Jūsų atveju geriausias variantas TYLA***, nes TYLA** tikrai per minkštas svoriui 120kg.
Jis šiek tiek brangesnis nei Jūsų paminėta suma, bet kito varianto-nėra... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(taiVaaa @ 2012 06 15, 23:48)
Sveiki,
1. Kaunas
2. 220*180
3. 191/98, 170/55
4. Miegojom ant spyruoklinio.
5. a) kaina iki 3500LT
    cool.gif Aukso viduriuko tarp vidutinio minkstumo ir kieto
6. Pirma pirksim ciuzini, o tik po to taikysim lova. Bet zinoma bus groteles.
Pagal ankstesnius komentarus pastebejau, kad daziausiai siulomi ir labiausiai mum tinkami ciuziniai : ELEGANCE MDI 85, Swiss Magic ir HARMONIJA ***.  Spyruoklinius ir lateksiunius atmetame. Noretume sulaukti patarimu. Dekui is anksto smile.gif

Turėsite pradėti nuo pabandymo... 4u.gif
Gerai darote, kad renkatės tik iš trijų, nes priešingu atveju galva susisuka, kaip uostant kvepalus...
Po spyruoklinio čiužinio, visi pilnaviduriai čiužiniai Jums atrodys visia kitokie, reikės priprasti.
HARMONIJA*** turėtų patikti, nes atitinka Jūsų duomenis, o palyginti su kitais-sunkiau, nes kiekvienas gamintojas/pardavėjas sakys, kad MANO GERIAUSIAS.
Tiesiog, kai išbandysite, kuris patogiausias, va tada žiūrėkite privalumus, išskirtinumus: kuris Jums buvo patogiausias, apie kurį daugiausia info gavote, ką pardavėjas siūlo po to( servisas), garantijos, ką gaunate už panašią sumą...
Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 16 birželio 2012 - 06:01
QUOTE(Lonas @ 2012 06 16, 05:59)
Jūsų atveju geriausias variantas TYLA***, nes TYLA** tikrai per minkštas svoriui 120kg.
Jis šiek tiek brangesnis nei Jūsų paminėta suma, bet kito varianto-nėra... smile.gif

O kaip gi mano svoris ? unsure.gif Tai nesvarbu ? Ar jis nebus man per kietas? Miegu ant pilvo ir esu skaičiusi , kad dažnai žmonės miega būtent taip, nes čiužinys yra per kietas.. Dar vienas argumentas - vyras dažnai būna išvykęs ir dabar stengiasi mesti svorį tongue.gif , manau iki 110kg tikrai ištemps tongue.gif Aš norėčiau čiužinio su viskoelastiniu sluoksniu ax.gif . Beje, neparašiau, kad čiužinio išmatavimai 200/160.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2012 06 16, 14:16)
O kaip gi mano svoris ? unsure.gif Tai nesvarbu ? Ar jis nebus man per kietas? Miegu ant pilvo ir esu skaičiusi , kad dažnai žmonės miega būtent taip, nes čiužinys yra per kietas.. Dar vienas argumentas - vyras dažnai būna išvykęs ir dabar stengiasi mesti svorį  tongue.gif , manau iki 110kg tikrai ištemps  tongue.gif Aš norėčiau čiužinio su viskoelastiniu sluoksniu  ax.gif .

smile.gif smile.gif smile.gif
Čia ir yra esmė:
viršutinis nusegamas latekso sluoksnis-minkštas, kuris Jums turėtų tikti, o vyras, didesnio svorio, tą sluoksnį perspaus kiaurai ir atsirems į tvirtą MULTIPOCKET spyruoklių bloką.
Todėl ir sakome, kad šitas čiužinys tinka įvairaus svorio žmonėms.
O kad vyras nori mesti svorį- tai gerai, bet vien noro neužteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 06 16, 15:02)
smile.gif  smile.gif  smile.gif
Čia ir yra esmė:
viršutinis nusegamas latekso sluoksnis-minkštas, kuris Jums turėtų tikti, o vyras, didesnio svorio, tą sluoksnį perspaus kiaurai ir atsirems į tvirtą MULTIPOCKET spyruoklių bloką.
Todėl ir sakome, kad šitas čiužinys tinka įvairaus svorio žmonėms.
O kad vyras nori mesti svorį- tai gerai, bet vien noro neužteks  biggrin.gif

Ačiū, kad patariate 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras visiems!
Tai gi, po ilgu diskusiju ir svarstymu, apsistojom su zmona ties 2 ciuziniais (160*200):
1. Dunlopillo Coltex 2000 (H2/H3)
2. Fey&Co Elegance Mdi 85 (H2/H3)
Pirmo- siuo metu labai gera kaina - 1770 lt.
Antras- suradom po 2413 lt.
Reikia Jusu patarimo- ar verta permoketi beveik 700Lt. uz MDI 85? Jei verta- kodel? Asmeniskai didelio skirtumo tarp ju nematau, nebent kazka reiskia tie apvalus rutuliai MDI 85 viduje...
Jei nesunku- parasykite!
Labai dekingas uz patarimus!
Atsakyti