Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(Murinka @ 2012 08 10, 21:26)
O aš pasidalinsiu savo patirtimi  4u.gif 
Reziume .. iš mano ilgos rašliavos  mirksiukas.gif  - kartais pasiseka net tada, kai atrodo, kad tau nepasisekė smile.gif todėl, manau, kad tikrai eiti ir bandyti verta, nes niekada nežinosi kur tavęs laukia naujos galimybės  thumbup.gif

Dalyvaudama antrame VT konkurse irgi gavau pasiūlymą terminuotai sutarčiai ir kitame skyriuje, nei pretendavau konkurso būdu. Konkurso nelaimėjau, bet džiaugiausi žyyyymiai geresniu pasiūlymu, nors ir terminuotu. Bet, nu kaip tyčia - gavau ir privačiam sektoriuje pasiūlymą sekančą dieną, tad pasirinkau pastarąjį. Bet tikrai - niekad negali žinot, o ypač suveikia tas dėsnis - arba nieko arba viskas biggrin.gif
Sėkmės bandančioms 4u.gif Juolab pakels bazinę algą thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(vilniete:) @ 2012 08 09, 15:06)
Vilma nuoširdziai siūlau nenukabinti nosies ir toliau bandyti. 4u.gif  Iš asmeninės patirties sakau. Konkursuose į VT dalyvavau daugiau negu pusantrų metų, viso gal 10 konkursų, nėra taip daug, bet visgi...Visada sąžiningai ruošdavausi, dažniausiai laimėdavo savi žmonės, aišku pikta, nesmagu, bet realybė. Tačiau kaip sakoma atėjo ir mano valanda, ir man pasisekė smile.gif  Tikrai ne visur (nors daugumoj) yra pakaitinių, todėl negalima nuleisti rankų 4u.gif Po visko dabar man galbūt kalbėti lengva, tačiau patikėk kelias iki to, kad pagaliau turiu darbą buvo ojoj koks sunkus, pirmiausia morališkai doh.gif

Aciu uz paguodziamaji ir padrasinamaji zodi 4u.gif
Papildyta:
Merginos, paskaicius atsiliepimus, smagiau kiek pasidare. Nors kaip nors gal pasitaikys galimybe uzsikabinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma*25: 10 rugpjūčio 2012 - 22:47
Sveikos.
O ar teisybė, jog jeigu reikalavimuose nurodyta kad reikia aukštojo neuniversitetinio išsilavinimo - tai su universitetiniu atėjus net nepriima dokumentų?
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2012 08 14, 13:29)
Sveikos.
O ar teisybė, jog jeigu reikalavimuose nurodyta kad reikia aukštojo neuniversitetinio išsilavinimo - tai su universitetiniu atėjus net nepriima dokumentų?

nu dar taip negirdėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2012 08 14, 13:29)
Sveikos.

Negirdėjus tokio atvejo... nes ne žemesnio kaip neuniversitetinio aukštojo reikalauja dažniausia... o kas aukščiau tai tik geriau...

Beja, kaip vakar Kaune migracijos poskyryje konkursas vyko gal kas įspūdžiais pasidalins nes neišėjo sudalyvaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 08 14, 12:30)
nu dar taip negirdėjau blink.gif

QUOTE(...sara... @ 2012 08 14, 12:41)
Negirdėjus tokio atvejo... nes ne žemesnio kaip neuniversitetinio aukštojo reikalauja dažniausia... o kas aukščiau tai tik geriau...

Gal dar išgirsit ax.gif Nes aš jau ne vieną kartą girdėjau...Bet gal mane apgavo g.gif
Papildyta:
QUOTE(...sara... @ 2012 08 14, 12:41)
Beja, kaip vakar Kaune migracijos poskyryje konkursas vyko gal kas įspūdžiais pasidalins nes neišėjo sudalyvaut  blush2.gif

Draugė nešė dokumentus kai tik pasirodė skelbimas- bet jai ten dirbanti pažįstama pasakė, jog žmogus į tą vietą jau yra, todėl ji nebesivargino eiti. O kaip ištikrųjų ? Gal vakar kas dalyvavo, geriau žino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2012 08 14, 12:29)
Sveikos.

Jei taip yra iš tikrųjų tai totali nesamonė ... doh.gif Nes šiaip būna dar parašyta "ne žemesnis" ar "ne mažesnis" kaip ...
Ir jei visus kitus nurodytus reikalavimus atitinka kandidatas, tai manau, kad su aukštesniu nei reikalaujama išssilavinimu tikrai turėtų praeiti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 14 rugpjūčio 2012 - 12:58
QUOTE(Murinka @ 2012 08 14, 12:57)
Jei taip yra iš tikrųjų tai totali nesamonė ...  doh.gif Nes šiaip būna dar parašyta "ne žemesnis" ar "ne mažesnis" kaip ...
Ir jei visus kitus nurodytus reikalavimus atitinka kandidatas, tai manau, kad su aukštesniu nei reikalaujama išssilavinimu tikrai turėtų praeiti  g.gif

Na, aš lygiai tokios pat nuomonės, keista man kad su aukštuoju nepriimt gali... Gaila, kad pačiai neteko tuo įsitikinti, bet kai tik atsiras galimybė, tuo pasidomėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2012 08 14, 13:59)
Na, aš lygiai tokios pat nuomonės, keista man kad su aukštuoju nepriimt gali... Gaila, kad pačiai neteko tuo įsitikinti, bet kai tik atsiras galimybė, tuo pasidomėsiu.

...nebent universiteto specialybė neatitiktų reikalavimų, o kitu atveju aš kiek nešu su universitetiniu visur dokumentus priėmė blush2.gif bet į konkursus ir ne visada ėjau, nes kelis kart susižinojau, kad net neverta eit unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 14 rugpjūčio 2012 - 13:10
Paskaičiau Valstybės tarnautojų pareigybių aprašymų rengimo rekomendacijas, ir ten parašyta - valstybės tarnautojo pareigybės aprašyme nustačius išsilavinimo reikalavimą turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą konkrečios studijų srities ir krypties bakalauro kvalifikacinį laipsnį, į šias pareigas gali pretenduoti ne tik asmuo, turintis reikalaujamos studijų srities ir krypties bakalauro kvalifikacinį laipsnį, bet ir asmuo turintis reikalaujamos studijų srities ir krypties aukštesnį magistro kvalifikacinį laipsnį, net jei bakalauro kvalifikacinį laipsnį jis yra įgijęs kitos, nei reikalaujama studijų srities ir krypties.

Manyčiau, kad Eripos atveju analogiška, ji turi aukštesnį laipsnį, taigi turi priimti dokumentus.
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2012 08 14, 12:52)
Gal dar išgirsit  ax.gif  Nes aš jau ne vieną kartą girdėjau...Bet gal mane apgavo g.gif
Papildyta:

Draugė nešė dokumentus kai tik pasirodė skelbimas- bet jai ten dirbanti pažįstama pasakė, jog žmogus į tą vietą jau yra, todėl ji nebesivargino eiti. O kaip ištikrųjų ? Gal vakar kas dalyvavo, geriau žino? 4u.gif

Teko vakar sudalyvauti, na ka kaip ir sake, tas zmogus ir laimejo, tiksliau dvi surinko vienodai balu, poto is ju rinkosi, tik labai jau pries tai vaidino, kad nieko nemoka, ar vis klausinejo isejusiu, ka klausineja komisa.
Atsakyti
QUOTE(meskafonas @ 2012 08 14, 14:46)
Teko vakar sudalyvauti, na ka kaip ir sake, tas zmogus ir laimejo, tiksliau dvi surinko vienodai balu, poto is ju rinkosi, tik labai jau pries tai vaidino, kad nieko nemoka, ar vis klausinejo isejusiu, ka klausineja komisa.

...o po kiek iš testo gavo??? blush2.gif
Atsakyti