O aš pasidalinsiu savo patirtimi
Kai baigiau mokslus, nusprendžiau išbandyti laimę konkurse į valstybės tarnybą ... Visko buvau prisiklausius, bet galvoju - pabandysiu - per galvą juk niekas neduos
Sudalyvavau .. Pirmą kartą nesėkmingai, antrą .. taip pat ... Bet .. antram konkurse susipažinau su moterimi, kuri tame pačiame konkurse dalyvavo. Per petrauką išsikalbėjom ir ji man pasiūlė darbą vienoje iš biudžetinių įstaigų .. Na, tiksliau, ne patį darbą, o pasakė, kad ten ieško žmogaus, Aišku, tada aš konkurso nelaimėjau, bet nunešiau savo CV į tą biudžetinę įstaigą. Ir man pasisekė
Mane priėmė
Kadangi dirbant biudžetinėje, teko reikalų turėti ir su savivaldybės atitinkamais skyriais, kuriems buvo priskirta kuruoti biudžetinės įstaigos veiklą, tai savaime gavosi, kad pažinčių ratas plėtėsi
Taip vieną dieną man pasiūlė pakaitinės vietą, nes viena darbuotoja išėjo į dekretą. Aišku, tokios galimybės neatsisakiau .. Tik gavosi taip, kad pati dirbdama išėjau į dekretą, tai prasimušti į nuolatinę vietą nepavyko, bet ... rankų dar nenuleidžiu, nes bent jau turiu patirties šioje srityje (o tai praktiškai visų valstybės konkursų reikalavimas).
Reziume .. iš mano ilgos rašliavos
- kartais pasiseka net tada, kai atrodo, kad tau nepasisekė
todėl, manau, kad tikrai eiti ir bandyti verta, nes niekada nežinosi kur tavęs laukia naujos galimybės