Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(Gil @ 2012 08 02, 14:27)
Praktiškai visur tokie skelbimai, tai kaip aš suprantu, jei parašyta studijų sritis, tai ją ir reikia atitikti, o universitetinis ar ne, nesvarbu, nes tinka ir universitetinis, ir tas senesnių laikų, kai dar kitaip vadinosi, bet dokumentuose atitinka dabartinį vadinamą universitetinį, dėl to ten tas 'arba'. Bet socialiniai mokslai bet kokiu atveju reikalingi.

visiskai teisingai smile.gif
Atsakyti
Kas galėtų pasidalint patirtimi apie darbą VT pagal darbo sutartį? kaip vyksta atranka?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 07 30, 18:35)

Sveika, aš greičiausiai eisiu pasibandyt save  mirksiukas.gif

tai susitiksim, jei man leis išbėgt ir darbo... smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal kam pravers Vilniaus Petro Vileišio progimnazija skelbia konkursą ugdymo aprūpinimo skyriaus vedėjo pareigoms užimti.
Daugiau informacijos ČIA http://vileisis.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIS: 06 rugpjūčio 2012 - 07:31
o dokumentus dalyvauti konkurse galima tik registruotu laisku siusti ar galima nueiti i pacia istaiga ir ten viska uzpildyti ?
Atsakyti
Rytoj nešiu dokumentus į įstaigą pirmą kartą, todėl iškilo klausimas - kur reikia rašyti prašymą leisti dalyvauti konkurse bei užpildytą nepriekaištingos reputacijos reikalavimų atitikties deklaraciją?
Atsakyti
QUOTE(Shantalė @ 2012 08 08, 18:53)
o dokumentus dalyvauti konkurse galima tik registruotu laisku siusti ar galima nueiti i pacia istaiga ir ten viska uzpildyti ?

Galima nueiti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittle @ 2012 08 08, 20:25)
Rytoj nešiu dokumentus į įstaigą pirmą kartą, todėl iškilo klausimas - kur reikia rašyti prašymą leisti dalyvauti konkurse bei užpildytą nepriekaištingos reputacijos reikalavimų atitikties deklaraciją?

as viska namie uzsipildau ir nusinesu
Atsakyti
Sveikos. Dalyvavau jau antram konkurse ir vakar visai nosi nukabinau: daug mokiaus, ruosiaus ir tikrai buciau laimejus, jei ne savas zmogus, jau ten dirbantis. Nezinau, ar beverta nervus tampytis, jei visada jau savas buna... Ar pavyko kam siaip nuo gatves laimet? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2012 08 09, 09:23)
as viska namie uzsipildau ir nusinesu

o kur ja gaut?
Atsakyti
QUOTE(vilma*25 @ 2012 08 08, 23:04)
Sveikos. Dalyvavau jau antram konkurse ir vakar visai nosi nukabinau: daug mokiaus, ruosiaus ir tikrai buciau laimejus, jei ne savas zmogus, jau ten dirbantis. Nezinau, ar beverta nervus tampytis, jei visada jau savas buna... Ar pavyko kam siaip nuo gatves laimet? unsure.gif

man pavyko smile.gif nesakau, kad buvau visai iš gatvės - kiek žinau prieš konkursą mano davartinis šefas klausinėjo apie mane tuometinėje darbovietėje ir gavo rekomendacijas (aš darbinausi tos pačios ministerijos kitoje įstaigoje)

dėl tų savų - aš galiu garantuoti tik už savo darbovietę, tačiau labai dažnai, jei konkursą laimi pakaitinis, bet kažkas gerai pasirodo, tą žmogų prisimena ir pakviečia ar į pakaitinius, ar pagal darbo sutartį. Pvz. vyko žiemą konkursas į VT, laimėjo pakaitinis, tačiau dar 2 tame konkurse dalyvavusios merginos buvo pakviestos dirbti.
Atsakyti
Vilma nuoširdziai siūlau nenukabinti nosies ir toliau bandyti. 4u.gif Iš asmeninės patirties sakau. Konkursuose į VT dalyvavau daugiau negu pusantrų metų, viso gal 10 konkursų, nėra taip daug, bet visgi...Visada sąžiningai ruošdavausi, dažniausiai laimėdavo savi žmonės, aišku pikta, nesmagu, bet realybė. Tačiau kaip sakoma atėjo ir mano valanda, ir man pasisekė smile.gif Tikrai ne visur (nors daugumoj) yra pakaitinių, todėl negalima nuleisti rankų 4u.gif Po visko dabar man galbūt kalbėti lengva, tačiau patikėk kelias iki to, kad pagaliau turiu darbą buvo ojoj koks sunkus, pirmiausia morališkai doh.gif
Atsakyti