QUOTE(Apuokas @ 2012 11 11, 16:58)
Aš negerai supratau, ar ta dalyvė pateikusi neužpildytą testą, laimėjo konkursą?
Perskaičiau gerai. Tai kaip yra vertinamas neatsakytas klausimas? Ne neteisingai atsakytas, bet visiškai neatsakytas? Man rodos tai pats geriausias pagrindas neigiamam vertinimui.
Rebutia, aš nesuprantu ką jūs norite įrodyti. Ir kodėl stumiate pašnekovę į kampą? Jeigu kažką žinote, tai reikia aiškiai ir parašyti. O tas katės pelės žaidimas.... Ir tik neklauskite, kur parašyta, kad
REIKIA
Aš nestumiu į kampą, bet kai sako, kad turėjo ta pretendentė būti pašalinta iš konkurso, aš klausiu - kodėl? Todėl, kad neužpildė lentelės? Bet niekur nenurodyta, kad ta lentelė privaloma.
Lygiai taip pat - jei pretendentas užrašo suteiktą šifrą kitur nei viršutiniame kairiame kampe - reikia jį pašalinti iš konkurso? Nes tvarkos apraše parašyta, kur turi būti šifras užrašytas. Bet niekas tokių pretendentų nešalina. Kodėl? Todėl, kad tame pačiame tvarkos apraše nenumatyta ir nepasakyta, kad toks parašymas yra pažeidimas.
Todėl nematau jokios logikos, kodėl minėta pretendentė turėjo būti pašalinta iš konkurso, kad neužpildė lentelės.