QUOTE(waidoshele @ 2012 07 26, 12:09)
kokia nesamone. tai galiu suzinoti tik likus 5 dienom iki konkurso
tai, kad atsiuncia per 5 darbo dienas nuo dokumentu pateikimo dienos
sveikos,
gal yra dalyvausiančių KAVPK Migracijos sk. Pasų posk. Konkurse rugpjūčio 13d.?
Sveikos,
Jei tokioms pačioms pareigoms užimti yra paskelbta keli konkursai (pvz dabar teismo sekretorės) tai nešant dokumentus reikia turbūt turėti tiek visų dokumentų rinkinių, kiek konkursų nori dalyvauti?
Sveika, aš greičiausiai eisiu pasibandyt save
Jei tokioms pačioms pareigoms užimti yra paskelbta keli konkursai (pvz dabar teismo sekretorės) tai nešant dokumentus reikia turbūt turėti tiek visų dokumentų rinkinių, kiek konkursų nori dalyvauti?
QUOTE("Monika" @ 2012 07 29, 00:23)
sveikos,
Sveika, aš greičiausiai eisiu pasibandyt save
Ryt į Vilniaus teritorinę muitinę niekas nebandot?
Laba,
susimakalavau visai. Jei pvz. raso: "turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą socialinių mokslų studijų srities išsilavinimą;"
Tai reiskia, kad realiai uztenka but baigus univera? Ar butinai turi buti baiges soc. mokslus? Man tas "ar" nebeaiskus...
susimakalavau visai. Jei pvz. raso: "turėti aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą socialinių mokslų studijų srities išsilavinimą;"
Tai reiskia, kad realiai uztenka but baigus univera? Ar butinai turi buti baiges soc. mokslus? Man tas "ar" nebeaiskus...
QUOTE(cooliuke @ 2012 08 01, 03:09)
Laba,
'ar" yra tarp universitetinio ir jam prilyginamo - pilnas tekstas būtų "turėti aukštąjį universitetinį mokslų studijų srities išsilavinimą ar jam prilygintą socialinių mokslų studijų srities išsilavinimą"
siaip turi but baiges socialinių mokslų srities specialybe universitete, o tas jam prilygintas aukstajam universitetiniui tai yra zmonem kurie baige gerokai seniau mokslus pvz. dar sovietiniais laikais ir ju diplomai dabar skaitosi prilyginami aukstajam universitetiniui issilavinimui, bent kiek as zinau tai yra taip.
QUOTE(Gitacka @ 2012 08 02, 10:04)
siaip turi but baiges socialinių mokslų srities specialybe universitete, o tas jam prilygintas aukstajam universitetiniui tai yra zmonem kurie baige gerokai seniau mokslus pvz. dar sovietiniais laikais ir ju diplomai dabar skaitosi prilyginami aukstajam universitetiniui issilavinimui, bent kiek as zinau tai yra taip.
nieko visai nebesupratau
kodel nera rasoma "tureti aukstaji universitetini issilavinima socialiniu mokslu studiju srities" Kam tas "ar"??? (P.S. sis klausimas ne jums asmeniskai )
QUOTE(cooliuke @ 2012 08 02, 00:55)
nieko visai nebesupratau
kodel nera rasoma "tureti aukstaji universitetini issilavinima socialiniu mokslu studiju srities" Kam tas "ar"??? (P.S. sis klausimas ne jums asmeniskai )
"ar" yra arba universitetinį arba būtina - privaloma būti baigus socialinius mokslus
Praktiškai visur tokie skelbimai, tai kaip aš suprantu, jei parašyta studijų sritis, tai ją ir reikia atitikti, o universitetinis ar ne, nesvarbu, nes tinka ir universitetinis, ir tas senesnių laikų, kai dar kitaip vadinosi, bet dokumentuose atitinka dabartinį vadinamą universitetinį, dėl to ten tas 'arba'. Bet socialiniai mokslai bet kokiu atveju reikalingi.
OK, jau aisku
Na, bet arba as kvankt arba taip suraizgytai parasyta....
Na, bet arba as kvankt arba taip suraizgytai parasyta....