Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(mazulyte0300 @ 2012 11 07, 13:42)
as neseniai kalbejau su asmeniu, kuris darbovietėje tvarko tuos reikalus ir patikino, kad vykti tikrai reiks, tik dar neaisku kokia tvarka tai vyks. O antra dalis jau vyks įstaigoje, kur darbinsies. Tai bus žodziu arba žodžiu ir praktinė dalis. Taip, kad pakeitimų tikrai bus.
logikos cia 0 g.gif
kuo detas vilnius, jeigu zmogus dalyvaus tarkim Kauno Zemuju Sanciu seniunijos konkurse unsure.gif kur jam reiketu vykti? suprantu, kai Sodra, vmi, ligoniu kasos ir pan., tai visos LT ribose veikiancios istaigos, bet kai konkursas yra specifinis konkreciai vietovei (juk Vilniuje nera sanciu seniunijos - kaip pavyzdys), tai cia visiskai nelogiska ir tikrai kvaila smile.gif

QUOTE(Ugniux @ 2012 11 08, 15:14)
chmm, kiek žiūrėjau, visur yra vienokio ar kitokio lygio kalbos reikalavimas  g.gif

ne visur mirksiukas.gif labai mazai kur.
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 11 06, 17:14)
Na o Kaune į VMI pakaitines niekas nebandėte? Nuorodą įkėlus aš neseniai buvau, vakar lyg  ax.gif
Šiandien buvo paskutinė diena  4u.gif

O aš vis pažiūrėdavau pakaitinių skelbimus vtd puslapyje ir šitų nemačiau doh.gif Labai gaila, šiandien pamačiau tai taip nusiminiau, nes vis noriu į VMI... Negi niekas nebandėte, būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus. O gal net nereikia gailėtis, kad nepamačiau, nes nesu dalyvavusi konkurse ten, tai turbūt labiau renkasi iš jau dalyvavusių?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 11 07, 17:45)
Mergaites, gal kuri dalyvavaote atrankoje i pakaitinius? kaip vyksta? ko klausia, is ko ruostis?

Aš dalyvavau, tai iš esmės vyksta toks pat egzaminas žodžiu kaip ir paprastam VT konkurse.
Ruoštis tai iš visko turbūt, bet man pvz. paskambino likus dienai, tai aš nespėjau nieko ir pasiruošt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 09 lapkričio 2012 - 16:29
QUOTE(moranda @ 2012 11 09, 14:09)
O aš vis pažiūrėdavau pakaitinių skelbimus vtd puslapyje ir šitų nemačiau doh.gif Labai gaila, šiandien pamačiau tai taip nusiminiau, nes vis noriu į VMI... Negi niekas nebandėte, būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus. O gal net nereikia gailėtis, kad nepamačiau, nes nesu dalyvavusi konkurse ten, tai turbūt labiau renkasi iš jau dalyvavusių?

as nesu ten dalyvavaus, gavau kvietima atvykti i atranka (dokumentus atrankai buvau pridavus). jei niekas nepasikeis tai bandysiu dalyvauti;)
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 11 08, 18:08)
logikos cia 0  g.gif
kuo detas vilnius, jeigu zmogus dalyvaus tarkim Kauno Zemuju Sanciu seniunijos konkurse  unsure.gif  kur jam reiketu vykti? suprantu, kai Sodra, vmi, ligoniu kasos ir pan., tai visos LT ribose veikiancios istaigos, bet kai konkursas yra specifinis konkreciai vietovei (juk Vilniuje nera sanciu seniunijos - kaip pavyzdys), tai cia visiskai nelogiska ir tikrai kvaila  smile.gif

Norint patekti į VT testas (iš bendrųjų klausimų) visiems yra vienodas, tiek Vilniaus, tiek Kauno, tiek Balbieriškio seniūnijoj ar pan. rolleyes.gif Kalbama yra apie tai, kad testas (bendrieji klausimai) bus laikomas Vilniuje, o jau specifiniai klausimai, reikalingi konkrečioj darbo vietoj, bus laikomi konkrečioj darbovietėj (kadangi tenai jie ir yra sudaromi).
Dabar skirtumas tik tas, kad bendri testo klausimai yra rengiami Vilniuje ir paskelbiami prieš konkursą visose įstaigose, kuriose konkursas ir vyksta. Paskui paskelbia atsakymus ir darbovietės, organizuojančios konkursą, visus atsakymus susiskaičiuoja. Tai matyt, kad būtų daugiau aiškumo ir mažiau rezultatų klastojimų, norima visą bendrą dalį padaryti Vilniuje.
Kaip tas atrodys praktiškai dar nežinia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murinka: 09 lapkričio 2012 - 17:18
na taip, neįsiskaičiau į tą dalį, kad tik bendrieji klausimai laikomi būtų sostinėje doh.gif
bet vis tiek - pasikartosiu - logikos nematau čia.
saugumo aspektu šių klausimų sprendimas ir taip užtikrinamas (kiek tai įmanoma), nes jie paskelbiami tomis dienomis 9 val. ir priėjimą prie jų turi tik spec. prieigą turintys asmenys g.gif nematau reikalo vien dėl VT bendrų kl. tą dalį perkelti į Vln. g.gif
Žodžiu nesąmonė būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 11 09, 17:28)
as nesu ten dalyvavaus, gavau kvietima atvykti i atranka (dokumentus atrankai buvau pridavus). jei niekas nepasikeis tai bandysiu dalyvauti;)

O kada eisite į atranką? Gal galėsite parašyti, kaip viskas vyko ir kaip sekėsi? 4u.gif Aš neprarandu vilties, kad dar kada nors ieškos vėl ten pakaitinio ir tada nepražiopsosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2012 11 09, 17:55)
na taip, neįsiskaičiau į tą dalį, kad tik bendrieji klausimai laikomi būtų sostinėje  doh.gif
bet vis tiek - pasikartosiu - logikos nematau čia.
saugumo aspektu šių klausimų sprendimas ir taip užtikrinamas (kiek tai įmanoma), nes jie paskelbiami tomis dienomis 9 val. ir priėjimą prie jų turi tik spec. prieigą turintys asmenys  g.gif  nematau reikalo vien dėl VT bendrų kl. tą dalį perkelti į Vln.  g.gif
Žodžiu nesąmonė būtų  smile.gif

Aš manau, kad tai norima padaryti dėl skaidrumo ax.gif Nes dabar nėra garantijos kad kai konkursus eina "savi", tai jų rezultatai nėra "pakoreguojami" ....
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2012 11 10, 00:56)
Aš manau, kad tai norima padaryti dėl skaidrumo  ax.gif  Nes dabar nėra garantijos kad kai konkursus eina "savi", tai jų rezultatai nėra "pakoreguojami" ....

man iskilo klausimas,o kokiu budu galima pakoreguoti testus bendrojoje dalyje?spec suprantu savam gali klausimus pasakyt ir t.t. o bendruosius gauna gi ta pacia minute kai ateini ju spresti. bent jau as kai dalyvavau keliuose konkursuose, prie akiu tikrina, atrodo neimanoma...bet pakalbejus su pazystamais sako viskas imanoma...gaila
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 10, 10:08)
man iskilo klausimas,o kokiu budu galima pakoreguoti testus bendrojoje dalyje?spec suprantu savam gali klausimus pasakyt ir t.t. o bendruosius gauna gi ta pacia minute kai ateini ju spresti. bent jau as kai dalyvavau keliuose konkursuose, prie akiu tikrina, atrodo neimanoma...bet pakalbejus su pazystamais sako viskas imanoma...gaila

ir man atrodo kad bendrosios dalies pakoreguot neimanoma. na, nebent taisantis asmuo zinotu reikiamo zmogaus koda ir samoningai nezymetu klaidu? g.gif
Atsakyti
As sprendziu testus is teises gido, bet tai neramu del tu senesniu testu. O jeigu keitesi teises aktai, terminai kokie nors ar pavaldumai ar bet kas, juk niekas nekeite ir neatrinkinejo g.gif tas pats ir su mokamais paketais, juk jie tik pateikia buvusius testus su tuo metu buvusiais atsakymais, bet negarantuoja kad jie vis dar teisingi
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2012 11 09, 19:17)
Norint patekti į VT testas (iš bendrųjų klausimų) visiems yra vienodas, tiek Vilniaus, tiek Kauno, tiek Balbieriškio seniūnijoj ar pan.  rolleyes.gif Kalbama yra apie tai, kad testas (bendrieji klausimai) bus laikomas Vilniuje, o jau specifiniai klausimai, reikalingi konkrečioj darbo vietoj, bus laikomi konkrečioj darbovietėj (kadangi tenai jie ir yra sudaromi).
Dabar skirtumas tik tas, kad bendri testo klausimai yra rengiami Vilniuje ir paskelbiami prieš konkursą visose įstaigose, kuriose konkursas ir vyksta. Paskui paskelbia atsakymus ir darbovietės, organizuojančios konkursą, visus atsakymus susiskaičiuoja. Tai matyt, kad būtų daugiau aiškumo ir mažiau rezultatų klastojimų, norima visą bendrą dalį padaryti Vilniuje.
Kaip tas atrodys praktiškai dar nežinia  ax.gif

Kažkokia nesamone- tai kiekvieną kartą dalyvaujant konkurse reikės važiuoti kelis šimtus kilometrų
Atsakyti