Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(fainulkina @ 2012 11 06, 23:00)
Nešiau ir aš, atsakymo dar negavau, tai ir susimąsčiau ar ne mane vieną jie pamiršo  lotuliukas.gif

ana karta irgi apie pora savaiciu pakvietimo laukiau. itariu kad kita treciadieni gali buti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rdk @ 2012 11 07, 12:00)

aciu, as cia ir ziuriu. bet taip retai klp buna. o jei ir buna, reikalavimu neatitinku doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri dalyvavaote atrankoje i pakaitinius? kaip vyksta? ko klausia, is ko ruostis?
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 11 06, 23:30)
Jei nepaslaptis kur sprendėte testus?  smile.gif  Ir kokia kaina  bigsmile.gif
Dar neužsisakius jų, galvoju kur imti  ax.gif

Aš dar tik bendruosius skaitau, tuos kur 17 berods yra, tai sakyčiau netrumpai trunka  lotuliukas.gif  Perksaityt tai perskaitau, bet galvoj nelabai kas lieka, reikia testus spręsti nieko nebus manau  g.gif  Pamatysiu į ka atkreipti dėmesį ir į ką gilintis, tikiuosi  mirksiukas.gif

as sprendziau valstybestarnyba.com. 30 dienu kainuoja 20 lt. na, tikrai nesigailiu kad pirkau, dalyvavu 2 konkursuose, tik keli klausimai buvo nematyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 07, 17:47)
as sprendziau valstybestarnyba.com. 30 dienu kainuoja 20 lt. na, tikrai nesigailiu kad pirkau, dalyvavu 2 konkursuose, tik keli klausimai buvo nematyti  mirksiukas.gif

tada as irgi rizikuosiu...teisesgidas.lt vakar spresdama radau neatitikimu, tad suabejojau jo patikimumu...bet seip as irgi dalyvavau keliuose konkursuose, tai labai daug klausimu is teisesgidas mirksiukas.gif
Atsakyti
tai jus ruosiates vies spresdami testus? o neskaitot tu teises aktu?

As net nzn nuo ko pradet, laiko mazai, visko perskaityt nesugebesiu, o del tu testu irgi abejoju, ar pades......

jauciuosi kai kokia studente pries ekza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2012 11 07, 18:12)
tada as irgi rizikuosiu...teisesgidas.lt vakar spresdama radau neatitikimu, tad suabejojau jo patikimumu...bet seip as irgi dalyvavau keliuose konkursuose, tai labai daug klausimu is teisesgidas mirksiukas.gif

Kokie neatitikimai pvz? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 11 07, 16:45)
Mergaites, gal kuri dalyvavaote atrankoje i pakaitinius? kaip vyksta? ko klausia, is ko ruostis?

Man taip pat labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2012 11 07, 22:17)
Kokie neatitikimai pvz?  4u.gif

vienas pvz. klausime buvo savokos paaiskinimas - pagalvojau imsiu ir pasiziuresiu i teorija. tai vat ir nebuvo teisingo atsakymo pagal teorija g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

o darbo.lt klausimai netinka??? Tikriausiai jau yra daug naujų??? Senokai buvau prisėdusi prie vt klausimų, tai žiūriu ir kiek visokių atnaujinimų atsirado. O užsienio kalbos testas ar pan. kiekvienam konkurse yra???
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2012 11 08, 15:50)
Sveikutės,

o darbo.lt klausimai netinka??? Tikriausiai jau yra daug naujų??? Senokai buvau prisėdusi prie vt klausimų, tai žiūriu ir kiek visokių atnaujinimų atsirado. O užsienio kalbos testas ar pan. kiekvienam konkurse yra???

uzsienio kalba tikrina tada, jei yra reikalavimas ja moketi.
del darbo.lt nieko negaliu pasakyti. ax.gif
Atsakyti
chmm, kiek žiūrėjau, visur yra vienokio ar kitokio lygio kalbos reikalavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2012 11 08, 16:14)
chmm, kiek žiūrėjau, visur yra vienokio ar kitokio lygio kalbos reikalavimas  g.gif

tikrai ne visur smile.gif
Atsakyti