Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(Apuokas @ 2012 11 05, 19:59)
aš irgi žalia. tiesą sakant, vis dar mąstanti ar pradėti. konstituciją perskaičiau- nepakenks  cool.gif  bet tie įstatymai kur po 80 psl dar nesuviliojo manęs  unsure.gif

galima spausdinti bukleto principu, per abi puses, tada i viena A4 lapa, telpa 4 sumazinti lapai mirksiukas.gif ir lapai tauposi ir toneris ir pinigai wink.gif
atsispausdinus susisegi per viduri ir gaunasi maza knygele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 11 06, 09:08)
galima spausdinti bukleto principu, per abi puses, tada i viena A4 lapa, telpa 4 sumazinti lapai  mirksiukas.gif ir lapai tauposi ir toneris ir pinigai wink.gif
atsispausdinus susisegi per viduri ir gaunasi maza knygele wink.gif

aš ne apie spausdinimą, apie neaišku ar reikalingos medžiagos kišimą į galvą ir laiko gaišimą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 06, 10:13)
aš ne apie spausdinimą, apie neaišku ar reikalingos medžiagos kišimą į galvą ir laiko gaišimą.  smile.gif

mano postas labiau alyvine:D skira, ir toms kurios svarsto spausdinti ar ne, nes ji minejo kad gaila pinigu spausdinimui 4u.gif
tai tik patarimas bendraja prasme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 11 06, 10:20)
mano postas labiau alyvine:D skira, ir toms kurios svarsto spausdinti ar ne, nes ji minejo kad gaila pinigu spausdinimui 4u.gif
tai tik patarimas bendraja prasme mirksiukas.gif

aciu, as taip ir suprtau. mirksiukas.gif as mazinu srifta, istempiu parastes. bet labai taupydama galiu ir akis susigadinti.
Atsakyti
O į pakaitines kas nors bandot pakliūti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 06, 10:57)
O į pakaitines kas nors bandot pakliūti?  g.gif

as bandau skelbimu rasti. nu bet nera Klp nieko, arba ieskoti nemoku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 06, 10:00)
as bandau skelbimu rasti. nu bet nera Klp nieko, arba ieskoti nemoku.  doh.gif

aš galvoju gal reikia nuvažiuoti su dokumentais į konkrečią įstaigą g.gif
Atsakyti
As irgi ruosiuos siuo metu vienam konkursui, tai skaitau is kompo, zymiuosi spalvom vietas prie kuriu reiktu gryzt, nes spausdint tikrai nera prasmes kai kuriuos istatymus. Kad ir tame paciame valstybes tarnybos - vien priedai kiek uzimta, o dar ju redakcijos, na nebent is karto pratrynus kas nebutina..
Atsakyti
Vat ir as norejau paklaust del valstybes tarnybos istatymo, ten tiek lenteliu, ar reikia juos skaityt?
Atsakyti
Man rodos principa zinot kaip sudaromos ir naudojamos uzteks smile.gif nors žiūrint į kokias pareigas pretenduojat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algyte: 06 lapkričio 2012 - 12:37
QUOTE(alyvine:D @ 2012 11 06, 10:00)
as bandau skelbimu rasti. nu bet nera Klp nieko, arba ieskoti nemoku.  doh.gif

nei klp, nei siauliuose nera nieko i pakaitines. Daugiausia vln arba kaune.
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2012 11 06, 12:41)
nei klp, nei siauliuose nera nieko i pakaitines. Daugiausia vln arba kaune.

kur kaune matote tiek jau daug pakaitiniu vietu?
Atsakyti