Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(ralija @ 2012 10 31, 10:32)
manyčiau, kad niekas negalėtų pasakyti tiksliai dienos, kada bus konkursas: 14 kalendorinių dienų dokumetų priėmimui, paskui keletas (gal kokios 5), kandidatų atrinkimui, kurie jau galėtų dalyvauti kokurse ir tik tada, apsisprendus dėl datos, išsiunčiami pranešimai dėl dalyvavimo konkurse.  4u.gif

aš taip manau  smile.gif

karta teko dalyvauti teismo konkurse, tai iskart gavau is ju visus teises aktu sarasus is ko ruostis ir kada atvykti i konkursa. Tiesiog norejau suzinoti, ar konkurso diena galesiu is dabartinio darbo iseit smile.gif
Atsakyti
o kiek laiko trunka tarkim 50 klausimų testas? o žodinė dalis kada būna? juk ne tą pačią dieną, tiesa? nežinau, kuriam laikui atsiprašyt iš darbo.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 11 01, 12:10)
o kiek laiko trunka tarkim 50 klausimų testas? o žodinė dalis kada būna? juk ne tą pačią dieną, tiesa? nežinau, kuriam laikui atsiprašyt iš darbo.

jei daug kandidatų, tai konkursas trunka beveik visą darbo dieną nuo 9val iki 16val.
ir testas ir žodinė dalis tą pačią dieną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2012 11 01, 12:21)
jei daug kandidatų, tai konkursas trunka beveik visą darbo dieną nuo 9val iki 16val.
ir testas ir žodinė dalis tą pačią dieną.  smile.gif

Konkurse, kur buvo virs 30 kandidatų, rezultatus skelbė rods apie 18 val... O kur tik 6, iš jų 4 dalyvavo pokalbyje žodžiu, laisvi buvo jau 13 val.
Atsakyti
o kaip sužinot, kiek kandidatų dalyvaus? nes net nežinau, kaip atsiprašyt iš darbo ir kuriam laikui g.gif dabar net apskritai manau, kad neverta man dalyvauti, nes mažai ką moku ir tai ne mano jėgoms unsure.gif man atsiuntė laišką į el. paštą, bet neoficialų, tai taip ir nesupratau, nei kur tiksliai vyks tas konkursas, nei ką. ta prasme, kuriam pastate tai žinau, bet kabinetas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 11 01, 13:43)
o kaip sužinot, kiek kandidatų dalyvaus? nes net nežinau, kaip atsiprašyt iš darbo ir kuriam laikui  g.gif  dabar net apskritai manau, kad neverta man dalyvauti, nes mažai ką moku ir tai ne mano jėgoms  unsure.gif man atsiuntė laišką į el. paštą, bet neoficialų, tai taip ir nesupratau, nei kur tiksliai vyks tas konkursas, nei ką. ta prasme, kuriam pastate tai žinau, bet kabinetas ir t.t.

Šiaip yra terminas iki kada priduoti dokumentus, tai po termino galit pasiskambinti ir paklausti, kiek kandidatų nusimato. Pasiskambinkit į įstaigą ir pasitikslinkit, jei kas neaišku. Čia jums tiksliai niekas nieko nepasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2012 11 01, 15:37)

suprantu, kad nepasakys tiksliai biggrin.gif aš rašiau el. laišką iš karto, kai gavau pakvietimą, bet tikriausiai reikės paskambinti ir perklausti. tik šiaip teiravausi, kokia praktika su tais konkursais.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 11 01, 14:42)
QUOTE(Murinka @ 2012 11 01, 15:37)

suprantu, kad nepasakys tiksliai biggrin.gif aš rašiau el. laišką iš karto, kai gavau pakvietimą, bet tikriausiai reikės paskambinti ir perklausti. tik šiaip teiravausi, kokia praktika su tais konkursais.

Praktikai labai nuo įstaigos priklauso smile.gif vienur tiksliai suplanuota, kiti konkurso datą planuoja tik kai gauna visus kandidatų dokumentus ir pan. Priklauso ir nuo to, kada komisijos nariai susiderina savo darbotvarkes, kaip greit reikia naujo darbuotojo ir t.t. ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 11 01, 14:43)
o kaip sužinot, kiek kandidatų dalyvaus? nes net nežinau, kaip atsiprašyt iš darbo ir kuriam laikui  g.gif  dabar net apskritai manau, kad neverta man dalyvauti, nes mažai ką moku ir tai ne mano jėgoms  unsure.gif man atsiuntė laišką į el. paštą, bet neoficialų, tai taip ir nesupratau, nei kur tiksliai vyks tas konkursas, nei ką. ta prasme, kuriam pastate tai žinau, bet kabinetas ir t.t.

Manau, kad atsiprašyt galit visai dienai, nes kiek buvau tai visi užtruko iki vakaro konkursai išeidavom su tamsa doh.gif
Atsakyti
Sveiki.Ar yra dirbanciu kalejima(sargyboj).Zodziu vyras dirbo pries 1.5 metu,ir isejo is darbo.Turejo apmokymus Vilniuje menesi laiko pries isidarbinant,ir gavo ta sertifikata isklausyto viso kurso,ir kad gali dirbti.Dabar jei jis sugalvotu gryzti vel i ta pati darba,sakykit jam dar galioja tas sertifikatas,ar jau jis turi vel vaziuoti i Vilniu apmokymams(kiek zinau jau 3 menesius trunka dabar).?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 11 01, 16:40)
Sveiki.Ar yra dirbanciu kalejima(sargyboj).Zodziu vyras dirbo pries 1.5 metu,ir isejo is darbo.Turejo apmokymus Vilniuje menesi laiko pries isidarbinant,ir gavo ta sertifikata isklausyto viso kurso,ir kad gali dirbti.Dabar jei jis sugalvotu gryzti vel i ta pati darba,sakykit jam dar galioja tas sertifikatas,ar jau jis turi vel vaziuoti i Vilniu apmokymams(kiek zinau jau 3 menesius trunka dabar).?Aciu.

Čia manau tik darboviete ir pasakys. Jei tie mokymai iš esmės nesikeitė, tai gal užtektų ir to senojo. Reikėtų pasidomėti, ar kalėjimo darbuotojams nereikia kasmet išklausyt kokių kursų, kad neprarast kvalifikacijos ... g.gif
Bet šiaip, logiškai mastant, tai jei jūsiškis jau dirbo tokį darbą, ir turi atitinkamą sertifikatą, tai papildomai gal ir nereikėtų .. Nebent vadovybė nuspręs, kad reikia patobulint kvalifikaciją smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri bandysit? smile.gif
Idomu kaip seksis 4u.gif
Vėlai pamačiau, nebūsiu mieste tuo metu, manau neblogas šansas 4u.gif
Atsakyti