Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(Skorpe @ 2012 10 10, 14:27)

[CODE]
Irgi i Kauno VMI dėl pakaitinių norėjote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 10 10, 15:45)
[CODE]
Irgi i Kauno VMI dėl pakaitinių norėjote?  4u.gif

taip;) gaila, tik snd uzmaciau:(
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 10 10, 14:54)
taip;) gaila, tik snd uzmaciau:(

O teko dalyvauti kada kokiam konkurse ar atrankoje į valstybės tarnybą? smile.gif
Aš taip pat tik šendien užmačiau, galėjau ir nematyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 10 10, 16:05)
O teko dalyvauti kada kokiam konkurse ar atrankoje į valstybės tarnybą?  smile.gif
Aš taip pat tik šendien užmačiau, galėjau ir nematyti  doh.gif

i pakaitinisu neteko, o konkursuose buvau turbut 6 -iuose;) visur arba pakaitines laimejo, arba pakaitines;)
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 10 10, 15:07)
i pakaitinisu neteko, o konkursuose buvau turbut 6 -iuose;) visur arba pakaitines laimejo, arba pakaitines;)

Ir turbūt dėl aukštesnių pareigų einate, su daugiau patirties? 4u.gif Aš pernai bakalaurą baigus, tai kažkaip išvis nedrasu be patirties biggrin.gif blush2.gif
Na jei pakaitinės arba pakaitinės tai įdomiai, nors gal logiška, kad žmogus padirbęs tą darbą pakaitiniu turi daugiau žinių, nei atėjęs iš gatvės.. Galėtų atskiri konkursai būt pakaitiniams ir kai nėra pakaitinių biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 10 10, 16:07)
o konkursuose buvau turbut 6 -iuose;)
kantrybes tebeturit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 10 10, 16:10)
kantrybes tebeturit?  smile.gif

nea:D, todel noreciau pabandyti patekti i pakaitines, nes is gatves atejimu VT netikiu nors tu ka;)
Atsakyti
Beje ši atranka i VMI pakaitines irgi įtartinai trumpai truko, gal taip pat turėjo žmogų, nes daugiau niekur skelbimo nemačiau tik atsitiktinai užsukus įstatymo sąrašo į jų tinklalapį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 10 10, 16:21)
Beje ši atranka i VMI pakaitines irgi įtartinai trumpai truko, gal taip pat turėjo žmogų, nes daugiau niekur skelbimo nemačiau tik atsitiktinai užsukus įstatymo sąrašo į jų tinklalapį  tongue.gif

na bet siaip i pakaitinius neprivalo skelbti konkurso, tai gali visko buti, tik zinoma keista, kad savu neatsirado i ta vieta;)
Atsakyti
Nauja tvarka - privalo skelbt smile.gif o kur A raidė tai netikiu, kad iš gatvės ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 10 10, 16:29)
Nauja tvarka - privalo skelbt smile.gif o kur A raidė tai netikiu, kad iš gatvės ima smile.gif

supratau;)
Atsakyti
Man tai šiek tiek juokinga ta tvarka dėl įsidarbinimo VMI... Nu yra savas žmogus, iš gatvės nepriimsi, nu tai tegul ir reikalavimus kokius specifinius surašo, kad žmonės iš gatvės neitų ir nebandytų ax.gif Nugi kam čia reikia, kad 200 žmonių dalyvautų iš gatvės konkurse, jei žmogus vis tiek laimės tas, kuris ir turi laimėt 4u.gif Skaitau, kad gaištamas tiek jų, tiek kitų brangus laikas 4u.gif
Atsakyti