Oho kiek diskusijų dėl valstybės tarnybos Na aš taip pat per daug nieko nesitikiu, bet gal reikia vieną kartą pabandyti, nes tik svajoju
P.S. vietos į kurias norėčiau pretenduoti praktiškai minimaliais reikalavimais, tad manau norinčių bus daaaauug
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 10, 11:00)
Mano kaimynė dirbo su pensijom. Namo laiku išeidavo. Beje, pateko ten be jokių konkursų
Na, gal jūsų kaimynė šiaip priveligijuota moteris, jei jau net be konkursų ten pateko. O privilegijuotosiosms ir darbo sąlygos su paprastais mirtingaisiais gal nelygios. Šiaip dar priklauso, kur ta jūsų kaimynė sėdėjo, ar priėmime, ar jau kur su bylom mergaitės dirba ir pensijas skiria.. Priėmime sėdinčios, kogero eina namo kai įstaiga užsidaro, o kitos eina kai darbą pasidaro Alyvine , bent jau Sodroje tas skaičius tikrai nei iš vasaros ar kaži kada užsilikęs.. ten tikrai tiek užsiregino dabartiniam konkursui. O aš nešiau dokus ten dar tikrai ne paskutinę dieną, paskutinę valandą Mergaitės net perspėjo iš karto, kad jei jau pasiryšiu dalyvauti, kad konkursas užtruks absoliučiai visą dieną.
fainulkina, ji su bylom ir dirbo. ir tikrai nesiskundė. o pateko ten per pažįstamų pažįstamus. tokių paieškojus, gal kas trečia atrastume
o kas per pareigos priėmime?
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 10, 11:21)
fainulkina, ji su bylom ir dirbo. ir tikrai nesiskundė. o pateko ten per pažįstamų pažįstamus. tokių paieškojus, gal kas trečia atrastume
Pareigos tos pačios, tik kad sėdi priėmime, bendrauji su senoliais, renkiesi iš jų popiergalius.
QUOTE(fainulkina @ 2012 10 10, 12:27)
Pareigos tos pačios, tik kad sėdi priėmime, bendrauji su senoliais, renkiesi iš jų popiergalius.
Labai abejoju,kad daug darbo. Viena drauge iš privataus sektoriaus nuejo į Sodrą, tai sakė, kad UAB dirbam viena, kiek Sodroj 2-3 padirba, nebersidirba tikrai. O dirba prie pensijų
QUOTE(fainulkina @ 2012 10 10, 11:50)
Tas pats, o jums kaip atrodo? Šiaip man keista, kodėl žmonės, su aukštaisiais išsilavinimais taip puola i tas įstaigas.. Algos mažesnės už eilinės med seselės, pensijų skyriuje, mergaitės faktiškai darbe gyvena, sėdi ten iki išnaktų kol darbus pasidaro.. Ir gauna 1400 į rankas Tikrų tikriausias SVAJONIŲ DARBAS, kai pamąstai..
o UAB e 900 lt alga, taip, kad .....neverta ne diskutuoti;)
QUOTE(Lince1 @ 2012 10 10, 12:51)
Labai abejoju,kad daug darbo. Viena drauge iš privataus sektoriaus nuejo į Sodrą, tai sakė, kad UAB dirbam viena, kiek Sodroj 2-3 padirba, nebersidirba tikrai. O dirba prie pensijų
va va butent;) nei vienos nemaciau, kad po darbo sedetu uzsirakine;)
QUOTE(alyvine:D @ 2012 10 10, 11:50)
ir as panasu skaiciu maciau, kai uzklausiau ar tiek yra dalyvaujanciu, gavau atsakyma kad sitas sarasiukas tesiamas nuo vasaros pradzios, taip kad ne vienam konkursui.
tai kad sarasai daromi visada is naujo, kitaip tariant pradedama nuo 1 jums kazkokia nesamone pasake juk ieinant pagal sarasa sutikrina pavardes, pokalbiui taip pat eina pagal pavardes (jos sunumeruotos), ne pagal datas ar dar ka. tai kaip reiketu susigautyti sarasuose, jei jie pildomi nuo vasaros
QUOTE(fainulkina @ 2012 10 10, 11:50)
Tas pats, o jums kaip atrodo? Šiaip man keista, kodėl žmonės, su aukštaisiais išsilavinimais taip puola i tas įstaigas.. Algos mažesnės už eilinės med seselės, pensijų skyriuje, mergaitės faktiškai darbe gyvena, sėdi ten iki išnaktų kol darbus pasidaro.. Ir gauna 1400 į rankas Tikrų tikriausias SVAJONIŲ DARBAS, kai pamąstai..
alga cia tikrai toli grazu nesvajoniu darbo nesutinku, kad daug, ir kad darbu gyvena kiek pazistu biudzetiniu istaigu darbuotoju, VT dirbanciu, tai patikekit - nepersiveikia saves, vienas pazistamas yra pajuokaves, kad dirbdamas vmi jauciasi kaip nescia moteris - viska is leto daro, nepersidirba, iseina anksciau. na aisku, priklauso nuo istaigos, nuo pareigybes, nuo pacios arbo specifikos, atsakomybes ir t.t. o tai ko nedirbti VT kad ir uz tuos 1400 i rankas (pradziai), kai dar turi savo (ar seimos) kad ir minimalu versla ar kitos darbines veiklos po darbo ar savaitgaliais? cia mano pamastymai QUOTE(fainulkina @ 2012 10 10, 12:13)
Na, gal jūsų kaimynė šiaip priveligijuota moteris, jei jau net be konkursų ten pateko. O privilegijuotosiosms ir darbo sąlygos su paprastais mirtingaisiais gal nelygios. Šiaip dar priklauso, kur ta jūsų kaimynė sėdėjo, ar priėmime, ar jau kur su bylom mergaitės dirba ir pensijas skiria.. Priėmime sėdinčios, kogero eina namo kai įstaiga užsidaro, o kitos eina kai darbą pasidaro Alyvine , bent jau Sodroje tas skaičius tikrai nei iš vasaros ar kaži kada užsilikęs.. ten tikrai tiek užsiregino dabartiniam konkursui. O aš nešiau dokus ten dar tikrai ne paskutinę dieną, paskutinę valandą Mergaitės net perspėjo iš karto, kad jei jau pasiryšiu dalyvauti, kad konkursas užtruks absoliučiai visą dieną.
Jei siunčiu laišką registruotu paštu, kaip aš sužinosiu ir kada sąrašą teisės aktų iš kurių ruoštis konkursui?
O gal kuri žinote ką jau galėčiau pradėtis skaitinėtis šiems : http://www_darbo_lt/...410100759402023
ir
http://www_darbo_lt/...410100759463868
?
Jau norisi pradėt, nežinia kaip su tuo registruotu bus
O gal kuri žinote ką jau galėčiau pradėtis skaitinėtis šiems : http://www_darbo_lt/...410100759402023
ir
http://www_darbo_lt/...410100759463868
?
Jau norisi pradėt, nežinia kaip su tuo registruotu bus
QUOTE(Erdinga @ 2012 10 10, 13:16)
Jei siunčiu laišką registruotu paštu, kaip aš sužinosiu ir kada sąrašą teisės aktų iš kurių ruoštis konkursui?
istatymai buna paskelbti tos istaigos, i kuria pretenduojate, psl.
Dar vienas klausimas, žodžiu ieškojau tų įstatymų sąrašo vmi puslapyje ir aptikau tokį pasiūlymą http://www.vmi.lt/lt/?itemId=10829920 į pakaitinius Kaip manote gal čia lengviau būtų papult?? Bėda kad šendien paskutinė diena dokumentų nešimui, tai ar verta db draskytis skubėt visas formas dokumentus rinkt, ar neverta ir ramiai ruoštis sekančiam konkursui Patirties neturiu, jauna esu, tai sunkiau man tik po mokslų darbelį rast
Nespėju taip greit parašyt prašymo, CV europass susikurt (reikalauja būtent europass o tokio neturėjau) ir t.t.. Tad šendien nevešiu dokumentų Labai liūdna, kad pražiopsojau tokia progą
QUOTE(Erdinga @ 2012 10 10, 14:48)
Nespėju taip greit parašyt prašymo, CV europass susikurt (reikalauja būtent europass o tokio neturėjau) ir t.t.. Tad šendien nevešiu dokumentų Labai liūdna, kad pražiopsojau tokia progą
ir as