Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(fainulkina @ 2012 10 09, 20:59)
Dalyvausim, nors jei turejote omenyje VSDF tai, mano manymu. bus bergždžias laiko gaišimas ir nervų gadinimas  bigsmile.gif

kodėl? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 10, 09:05)

man irgi idomu rolleyes.gif
Atsakyti
gal del to, kad Sodros konkursai tik "del akiu" kai laimetojas(-ai) jau zinomi (renkamasi is pakaitiniu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 10 10, 10:26)
gal del to, kad Sodros konkursai tik "del akiu" kai laimetojas(-ai) jau zinomi (renkamasi is pakaitiniu)  blush2.gif

o mes čia visos sėdim ir taip norim išgirsti priešingai doh.gif
mokausi ax.gif nors ūpo didelio neturiu.

tiesa, dabar ir pakaitiniams reikia egzamino g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 10 10, 10:26)
gal del to, kad Sodros konkursai tik "del akiu" kai laimetojas(-ai) jau zinomi (renkamasi is pakaitiniu)  blush2.gif

is esmes juk apie visus konkursus taip kalbama. nebent jus turite patikimos info. mirksiukas.gif

as jau abejoju ar dalyvauti, bet ne del jusu zodziu. tiesiog matau, kad turbut nespesiu pasiruosti. siuo metu visas jegas dedu pasiruosimui vmi konkursui...
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2012 10 10, 10:08)
is esmes juk apie visus konkursus taip kalbama. nebent jus turite patikimos info.  mirksiukas.gif

as jau abejoju ar dalyvauti, bet ne del jusu zodziu. tiesiog matau, kad turbut nespesiu pasiruosti. siuo metu visas jegas dedu pasiruosimui vmi konkursui...

O jūs pagalvokite pati... Kai aš nuėjau užsiregistruoti, buvau 256 nr prisiregistravusi. Tai kiek žmonių gaunasi į vieną vietą? O dar akivaizdžiai matosi, kad ir pakaitinės mergaitės, turinčios tikrai daug daugiau žinių, dokumentus neša.. Tai kokia tikymybė laimėti konkursą žmogui iš gatvės? Kogero lygi laimėti tele loto milijoną bigsmile.gif Žinoma, dalyvauti reikia, bet vilčių daug dėti tikrai neverta schmoll.gif Su VMI šiaip irgi tos pačios godos.. Pradedu manyti, kad reikia mesti tą juodą darbą bandant ten trintis. O ir algos, jei rimtai šnekėti, ten katino ašaros..
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2012 10 10, 11:35)
Kai aš nuėjau užsiregistruoti, buvau 256 nr prisiregistravusi.

tai kas Kaune darosi? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2012 10 10, 11:35)
O jūs pagalvokite pati... Kai aš nuėjau užsiregistruoti, buvau 256 nr prisiregistravusi. Tai kiek žmonių gaunasi į vieną vietą? O dar akivaizdžiai matosi, kad ir pakaitinės mergaitės, turinčios tikrai daug daugiau žinių, dokumentus neša.. Tai kokia tikymybė laimėti konkursą žmogui iš gatvės? Kogero lygi laimėti tele loto milijoną bigsmile.gif Žinoma, dalyvauti reikia, bet vilčių daug dėti tikrai neverta  schmoll.gif Su VMI šiaip irgi tos pačios godos.. Pradedu manyti, kad reikia mesti tą juodą darbą bandant ten trintis. O ir algos, jei rimtai šnekėti, ten katino ašaros..

ir as panasu skaiciu maciau, kai uzklausiau ar tiek yra dalyvaujanciu, gavau atsakyma kad sitas sarasiukas tesiamas nuo vasaros pradzios, taip kad ne vienam konkursui.
dalyvaujanciu daug, tas tiesa, bet reikia bandyti. juk teko skaityti cia, sioje temoje, sekmes istoriju. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 10 10, 10:40)
tai kas Kaune darosi?  mastau.gif

Tas pats, o jums kaip atrodo? bigsmile.gif Šiaip man keista, kodėl žmonės, su aukštaisiais išsilavinimais taip puola i tas įstaigas.. Algos mažesnės už eilinės med seselės, pensijų skyriuje, mergaitės faktiškai darbe gyvena, sėdi ten iki išnaktų kol darbus pasidaro.. Ir gauna 1400 į rankas doh.gif Tikrų tikriausias SVAJONIŲ DARBAS, kai pamąstai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2012 10 10, 11:50)
Šiaip man keista, kodėl žmonės, su aukštaisiais išsilavinimais taip puola i tas įstaigas.. Algos mažesnės už eilinės med seselės, pensijų skyriuje, mergaitės faktiškai darbe gyvena, sėdi ten iki išnaktų kol darbus pasidaro..

Mano kaimynė dirbo su pensijom. Namo laiku išeidavo. Beje, pateko ten be jokių konkursų unsure.gif
Atsakyti
Labukas,

Gal dalyvausite kuri Vilniuje? biggrin.gif Manau bandysiu i VMI, radau pora konkursėlių kur reikalavimai labai maži lotuliukas.gif Man kai katik baigusiai mokslus pats tas thumbup.gif Tik va bėdelė kad dirbu šiuo metu kaune (ne pagal specialybę), o dalyvauti konkurse noriu Vilniuje, tai tektų siūsti prašymą paštu. Tad klausiu ar užteks dokumentų kopijas atšviest paprastai sudėt į voką ir nusiųst?? Ar būtinai reikia patvirtintų notaro? Pas notaru vaikščiot neturiu nori blush2.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 10 10, 12:03)
Tad klausiu ar užteks dokumentų kopijas atšviest paprastai sudėt į voką ir nusiųst?? Ar būtinai reikia patvirtintų notaro? Pas notaru vaikščiot neturiu nori  blush2.gif

Nebūtina notaro patvirtinimo. Tereikia į konkursą nusivežti originalus patikrinimui.
Atsakyti