Del savu - nesavu priemimo, atleiskit, bet geru darbuotoju sunku surast, patys ieskom daznai besiversdami per galvas. Todel ir ieskai pirmiausiai i pakaitinius zmogaus, su rekomendacija arba per konkursus pastebi zmones, kurie nori ir sugeba dirbt, o pabuvus pakaitiniu kartais ir kelis metus, jei pamatai, kad tas zmogus tau tinkamas, atsiradus galimybei gali konkursa suorganizuot nuolatiniam, bet tai nereiskia kad jis SAVAS tai reiskia, kad zmogu sugeba dirbt ir turi visas kitas reikalingas savybes, nes NET ir per rekomendacijas maciau tokiu atveju kai is pradziu gal zmogus ir protingas pasirodo ir siaip tinkamas, o veliau atsiskleidzia... tai aciu dievui kad konkurso i nuolatinius nebuna praejes, nes po to ir su atleidimu butu problemu, tai kur ji tada det... Taip, kad as grynai is gatves zmogaus tikrai nepriimineciau visiskai nieko apie ji nezinodama...Ir net praktiskai nors ir ateina is gatves i konkursa. bent musu institucijoje. stengiamasi suzinot kuo daugiau info apie ji dar pries konkursa, skambinama i esama/buvusia darbovietejei yra galimybe ieskoma kas galetu ka nors apie ta zmogu pasakyt ir jei jis pasirodo nors kiek demesio vertas kvieciamas po konkurso i pokalbi... nes konkurso, bent dalis rastu neparodo visiskai nieko apart kaip moki iskalt teises aktus, nors kai kurie ir tu nevisada perskaito, o tik iskala besikartojancius testu klausimus, nes jie praktiskai visi kartojasi... o kokioj institucijoj tokia savybe reikalinga neisivaizduoju...
Taip, kad jei esat demesio verti tikrai pakliusit, nes kiek esam prieme ir tik baigusiu studentu ir siaip zmoniu, kurie dalyvavo konkurse matem perspektyva, po to pasikvietem i pakaitinius...
sveikos,
skaitau VT istatyma ir niekaip nesuprantu: jei priklausai partijai ir laimi konkursa i VT, ar reikia iseiti is partijos arba sustabdyti naryste?
skaitau VT istatyma ir niekaip nesuprantu: jei priklausai partijai ir laimi konkursa i VT, ar reikia iseiti is partijos arba sustabdyti naryste?
QUOTE(ralija @ 2012 09 23, 12:45)
sveikos,
Nemanau. Kur jus radot taip parasyta? Pas mus puse darbuotoju "partiniai" Jau vien pagal konstitucija jūsų negali diskriminuoti dėl politinių, religinių ir visokių kitokių pažiūrų O dalyvavimas partijoje tiesiog tam tikra prasme išreiškia jūsų politines pažiūras ir darbui jokios įtakos neturėtų turėti.
QUOTE(ralija @ 2012 09 23, 12:45)
sveikos,
16 straipsnis. Valstybės tarnautojų teisės
1. Valstybės tarnautojai turi teisę:
7) būti profesinių sąjungų, organizacijų ar susivienijimų nariais, taip pat politinių partijų ar organizacijų nariais, ne tarnybos (darbo) laiku, išskyrus valstybės tarnautojus, atliekančius savivaldybės tarybos nario pareigas, dalyvauti politinėje veikloje;
Labas, sakykit jei parasyta, kad pvz. skelbimas parasytas 2012 09 06 diena, tai jis galioja tik 14 darbo dienu? Ar dar galima butu pabandyt nunesti dokumentus?
o gal kam teko suidurti, kaip vyksta kalbos patikrinimas?kokie klausimai uzduodami?
QUOTE(Amelita @ 2012 09 23, 17:56)
Labas, sakykit jei parasyta, kad pvz. skelbimas parasytas 2012 09 06 diena, tai jis galioja tik 14 darbo dienu? Ar dar galima butu pabandyt nunesti dokumentus?
Konkursų į valstybės tarnautojų pareigas organizavimo tvarkos apraše rašoma:
17 p.
"..pretendentų dokumentai priimami 14 dienų nuo konkurso paskelbimo <...> įskaitant konkurso paskelbimo dieną".
Vadinasi dokumentus priduoti galima iki 19 d.
QUOTE(Amelita @ 2012 09 23, 17:56)
Jei nespėjot dokumentų pateikti per nustatytą terminą, tai vėliau jų niekas nepriims ... Bet pabandyt niekas nedraudžia
QUOTE(Rebutia @ 2012 09 20, 20:07)
Pirminis klausimas tikrai ne apie privačių interesų deklaraciją buvo O klausimas (net po visų diskusijų), manau, Shantalei iškilo todėl, kad ji pridavinėjo dokumentus į Karoliniškėse esančią Sodrą (beveik net neabejoju)
as klausiau apie privaciu interesu deklaracija. dokumentus dar nesiu i karoliniskes, bet nezinau ka man pasakys del tos deklaracijos. nes el pastu man sake, kad ja reikia pateikti iki konkurso dienos. matyt issiaiskinsiu viska rytoj
As irgi greitai bandysiu dalyvaut konkurse i VT. Esu is gatves, ziuresim kaip seksis. Kiek zinau, jau ne vienas pakaitinis yra norintis i ta vieta, bet ka cia gali zinot, gal ir man nusisypsos laime. Del privaciu interesu deklaracijos, tai man paskambino ir liepe ja atsinest konkurso diena su VMI zyma apie gavima. TIk vat klausimas su jos uzpildymu, nes pagal mane ten be mano pavardes ir institucijos, kurioj zadu dirbti, nieko nera ka pildyti...
mergaites, padekit kas nors, prasau
vel tema apie privaciu interesu deklaracija. pretenduoju i vmi, man liepe ja uzpildyti ir atnesti atspausdinta.
klausimas toks, jei pirmajame puslapyje darboviete nurodau kaip vmi, nes taip liepe dokumentus priimanti darbuotoja, tai vadinasi dabartine mano darboviete antrajame puslapyje nebesiraso? tikiuosi supratote ko klausiu...
vel tema apie privaciu interesu deklaracija. pretenduoju i vmi, man liepe ja uzpildyti ir atnesti atspausdinta.
klausimas toks, jei pirmajame puslapyje darboviete nurodau kaip vmi, nes taip liepe dokumentus priimanti darbuotoja, tai vadinasi dabartine mano darboviete antrajame puslapyje nebesiraso? tikiuosi supratote ko klausiu...
QUOTE(alyvine:D @ 2012 09 25, 16:45)
mergaites, padekit kas nors, prasau
Na siandien as skambinau i vmi del ju pildymo,tai man paaiskino,kad jeigu siuo metu dirbi ir nesi nutraukus sutarties,tai reikia rasyti.. Nors man irgi kele tai abejoniu,nes jeigu isidarbini vmi, tikrai nutrauki ana sutarti ir nebera jokio interesu konflikto.. na bet matyt jie geriau zino.