Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(...sara... @ 2012 09 20, 14:52)
Aš kaip nešu dokumentus pati tai iškart išduoda lapą su visa informacija  mirksiukas.gif

O man buvo pasakyta, kad visą info atsiųs e-paštu. Dėl to ir klausiu. Žinau, kad per mėnesį turi būti konkursas, bet kai paklausiau ar yra minčių kada konkursas bus, prasitarė, kad gal dar šį mėnesį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2012 09 20, 15:56)
O man buvo pasakyta, kad visą info atsiųs e-paštu. Dėl to ir klausiu. Žinau, kad per mėnesį turi būti konkursas, bet kai paklausiau ar yra minčių kada konkursas bus, prasitarė, kad gal dar šį mėnesį  ax.gif

Įdomiai čia kažkaip jei nepaslaptis kur čia nešėt aš nei karto nenešiau VMI g.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 09 20, 15:00)
Įdomiai čia kažkaip jei nepaslaptis kur čia nešėt aš nei karto nenešiau VMI  g.gif

Nelabai noriu viešai rašyti nes nedideliam mieste ax.gif Parašysiu AŽ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tila: 20 rugsėjo 2012 - 15:03
QUOTE(Shantalė @ 2012 09 20, 14:52)
as ruosiuosi nesti dokumentus i sodra, bet su ta interesu deklaracija vistiek nesusigaudau. man is sodros pasake, kad ja reikia pateikti iki konkurso dienos. bet nepatikslino ar atspausdinta ar uztenka deklaracijos internete. prasau padekit kaip nors susigaudyt unsure.gif  unsure.gif

QUOTE(...sara... @ 2012 09 20, 15:05)
Kam Jūs sukat galvą, nunešat dokumentus, o ten jum atspausdina ir užpildot vieną lapą juk ten taip viskas elementaru  blush2.gif kiek nešiau jokios problemos neiškilo niekur ir niekada, va jau egzaminui žodiniam pasiruošt tai jau sunku  blush2.gif

truputi pasitikslinsiu - jus kalbate apie:
-interesu deklaracija
-nepriekaistingos reputacijos deklaracija? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Alba_: 20 rugsėjo 2012 - 15:28
QUOTE(_Alba_ @ 2012 09 20, 16:27)
truputi pasitikslinsiu - jus kalbate apie:
-interesu deklaracija
-nepriekaistingos reputacijos deklaracija?  rolleyes.gif

kalbam apie nepriekaištingos reputacijos, nes interesų pildosi po konkurso jei laimi mirksiukas.gif
Atsakyti
as ruosiuosi nesti dokumentus i sodra, bet su ta interesu deklaracija vistiek nesusigaudau. man is sodros pasake, kad ja reikia pateikti iki konkurso dienos. bet nepatikslino ar atspausdinta ar uztenka deklaracijos internete. prasau padekit kaip nors susigaudyt unsure.gif  unsure.gif

QUOTE(...sara... @ 2012 09 20, 18:00)
kalbam apie nepriekaištingos reputacijos, nes interesų pildosi po konkurso jei laimi  mirksiukas.gif

kazkaip sias dvi deklaracijas cia ima maisyti, apie tai buvo diskusija pora psl berods pries
ax.gif
Atsakyti

QUOTE(...sara... @ 2012 09 20, 18:00)
kalbam apie nepriekaištingos reputacijos, nes interesų pildosi po konkurso jei laimi  mirksiukas.gif

Pirminis klausimas tikrai ne apie privačių interesų deklaraciją buvo smile.gif O klausimas (net po visų diskusijų), manau, Shantalei iškilo todėl, kad ji pridavinėjo dokumentus į Karoliniškėse esančią Sodrą (beveik net neabejoju) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 20 rugsėjo 2012 - 19:11
QUOTE(Rebutia @ 2012 09 20, 20:07)
Pirminis klausimas tikrai ne apie privačių interesų deklaraciją buvo smile.gif O klausimas (net po visų diskusijų), manau, Shantalei iškilo todėl, kad ji pridavinėjo dokumentus į Karoliniškėse esančią Sodrą (beveik net neabejoju) smile.gif

tai va, kad išgirsta deklaracija, o nepasitikslina kokia, bet ten tik kelių minučių reikalas užpildyti abiem atvejais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na sugalvojau ir aš pabandyti sudalyvauti konkursėly į valstybės tarnybą ax.gif Radau tokį kaune prie išmokų, pensijų, B7 kategorija. Kaži įmanoma ten patekti, čia būtų mano svajonė blush2.gif Perskaičiau ne vieną temą, radau pavyzdžių kaip pasisekė supermamos, tačiau dar daugiau pasisakymų, kad iš gatvės ten patekti nelabai įmanoma schmoll.gif Tas ir gasdina, sugražino į realybę biggrin.gif
Aš šiemet baigus universitetą, esu dar jauna, kaži ar ten nežiūrėtų kaip į nerimta, gal neverta gaišt laiko doh.gif
Dabar dirbu darbeli puse etato prie popieriukų, tačiau visiškai ne tą ką mokiaus, o taip norėtusi jau ką rimčiau, labiau su specialybe susijusio..
Atleiskit už minčių kratinį, užkimšau eterį lotuliukas.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 09 21, 11:59)
Sveikos  smile.gif

Na sugalvojau ir aš pabandyti sudalyvauti konkursėly į valstybės tarnybą  ax.gif  Radau tokį kaune prie išmokų, pensijų, B7 kategorija. Kaži įmanoma ten patekti, čia būtų mano svajonė  blush2.gif  Perskaičiau ne vieną temą, radau pavyzdžių kaip pasisekė supermamos, tačiau dar daugiau pasisakymų, kad iš gatvės ten patekti nelabai įmanoma  schmoll.gif  Tas ir gasdina, sugražino į realybę  biggrin.gif
Aš šiemet baigus universitetą, esu dar jauna, kaži ar ten nežiūrėtų kaip į nerimta, gal neverta gaišt laiko  doh.gif
Dabar dirbu darbeli puse etato prie popieriukų, tačiau visiškai ne tą ką mokiaus, o taip norėtusi jau ką rimčiau, labiau su specialybe susijusio..
Atleiskit už minčių kratinį, užkimšau eterį  lotuliukas.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jeigu jau nunesete dokumentus ir i jus nepaziurejo kaip i nerimta - tai no problem biggrin.gif
o jei rimtai - cia visos megina "is gatves" (ar bent taip sako) pakliuti mirksiukas.gif
pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Dokumentų dar nenunešiau, ruošiuosi 4u.gif

Dar vienas klausimėlis, o į "pakaitinius" nuo rugsėjo 1 "iš gatvės" nebeįmanoma pakliūti, ar dar teoriškai įmanoma (faktas, kad pirma pažystami lenda) biggrin.gif
Sugalvojau tiesiog į norimus skyrius nusiųsti trumpą laiškelį su CV, avdruk kam kaip tik reikės kokios pakaitinės lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai įmanoma būtų taip patekti (aišku vos ne stebuklo reikia), ar nuo rugsėjo 1 jau neturėtų net teorinės galimybės be konkurso ilysti g.gif
Turėjau pažystamą, kuri teigė, jog įlindo į pakaitines be jokių pažinčių, atsitiktinai, bet taip buvo vasarą, mastau ar dar įmanomas variantas, ar stebuklų nebūna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 09 21, 13:13)
Dokumentų dar nenunešiau, ruošiuosi  4u.gif

Dar vienas klausimėlis, o į "pakaitinius" nuo rugsėjo 1 "iš gatvės" nebeįmanoma pakliūti, ar dar teoriškai įmanoma (faktas, kad pirma pažystami lenda)  biggrin.gif
Sugalvojau tiesiog į norimus skyrius nusiųsti trumpą laiškelį su CV, avdruk kam kaip tik reikės kokios pakaitinės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai įmanoma būtų taip patekti (aišku vos ne stebuklo reikia), ar nuo rugsėjo 1 jau neturėtų net teorinės galimybės be konkurso ilysti  g.gif
Turėjau pažystamą, kuri teigė, jog įlindo į pakaitines be jokių pažinčių, atsitiktinai, bet taip buvo vasarą, mastau ar dar įmanomas variantas, ar stebuklų nebūna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiek klausiau tai sakė pakaitines renkasi iš konkurse dalyvaujančių kur nepapuola blush2.gif aišku ir savų blush2.gif
Atsakyti