Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

laba,
pradėjau ir aš spręsti testus: tai dar sunkiai -iš 70 teisingų 50...
bet dabar galvoju -sprendžiu seno tipo testus, o jei naujuose visai kitokie klausimai ??? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 09 08, 12:20)
laba,
pradėjau ir aš spręsti testus: tai dar sunkiai -iš 70 teisingų 50...
bet dabar galvoju -sprendžiu seno tipo testus, o jei naujuose visai kitokie klausimai ???  unsure.gif  g.gif

as pradzioje irgi daugokai klaidu darydavau - taip mazdaug 20-30 verysad.gif
po to su laiku ziuriu, kad pradejo klausimai kartotis ir gal kiek lengviau tapo, nors del klausimu kartais ilgumo, painumo ir variantu panasumo (kai skiriasi vos vienu neesminiu zodziu), nesuklysti, mano asmenine nuomone, isvis - beveik stebuklas smile.gif ir stebiuosi mergina, kuri kelis psl. anksciau rase, kad nepadaro nei vienos arba 1-2 klaidas ax.gif manau jau seniai turejo laimeti VT konkursa.
o del baimes, kad cia seni klausimai, ir gali visiskai ne tokie buti, tai merginos jau rase temoje, kad tikrai jie panasus ar net tokie patys mirksiukas.gif ir manau, is testu ruostis tiems bendriesiems klausimas yra lengviau, nei skaityti visus siuos istatymus, kuriuos ne tik kad isiminti, bet ir perskaityti yra ka veikt, ir turi tam paskirti visa laika, likusi iki konkurso, netureti kitos veiklos ar darbu, o nelaimejus - labai del to abydna, idejus tiek indelio i visa tai:

ĮSTATYMAI:
Lietuvos Respublikos Konstitucija
Lietuvos Respublikos apskrities valdymo įstatymas
Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas
Lietuvos Respublikos darbuotojų saugos ir sveikatos įstatymas
Lietuvos Respublikos gyventojų turto deklaravimo įstatymas
Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės aktų skelbimo ir įsigaliojimo tvarkos įstatymas
Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės norminių aktų rengimo tvarkos įstatymas
Lietuvos Respublikos korupcijos prevencijos įstatymas
Lietuvos Respublikos teisės gauti informaciją iš valstybės ir savivaldybių įstaigų įstatymas
Lietuvos Respublikos savivaldybių administracinės priežiūros įstatymas
Lietuvos Respublikos teritorijos administracinių vienetų ir jų ribų įstatymas
Lietuvos Respublikos valstybės tarnybos įstatymas
Lietuvos Respublikos viešojo administravimo įstatymas
Lietuvos Respublikos viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymas
Lietuvos Respublikos vietos savivaldos įstatymas
Valstybės tarnautojų veiklos etikos taisyklės
Dokumentų rengimo ir įforminimo taisyklės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Alba_: 08 rugsėjo 2012 - 14:40
laukia ilgas mokymasis doh.gif
as pradejau uzsirasineti pasikartojancius klausimus, gal bus lengviau.. .
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 09 08, 14:39)
ĮSTATYMAI:
Lietuvos Respublikos Konstitucija
Lietuvos Respublikos apskrities valdymo įstatymas
Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas
Lietuvos Respublikos darbuotojų saugos ir sveikatos įstatymas
Lietuvos Respublikos gyventojų turto deklaravimo įstatymas
Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės aktų skelbimo ir įsigaliojimo tvarkos įstatymas
Lietuvos Respublikos įstatymų ir kitų teisės norminių aktų rengimo tvarkos įstatymas
Lietuvos Respublikos korupcijos prevencijos įstatymas
Lietuvos Respublikos teisės gauti informaciją iš valstybės ir savivaldybių įstaigų įstatymas
Lietuvos Respublikos savivaldybių administracinės priežiūros įstatymas
Lietuvos Respublikos teritorijos administracinių vienetų ir jų ribų įstatymas
Lietuvos Respublikos valstybės tarnybos įstatymas
Lietuvos Respublikos viešojo administravimo įstatymas
Lietuvos Respublikos viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymas
Lietuvos Respublikos vietos savivaldos įstatymas
Valstybės tarnautojų veiklos etikos taisyklės
Dokumentų rengimo ir įforminimo taisyklės[/size]

Raudonai pažymėjau įstatymą, kuris jau netekęs galios. Jis iš sąrašo išbrauktas 4u.gif

Oi, ir aš spręst bandau testus - sudėtingai į galvą man tie teisės aktai lenda. Vienus sekasi geriau, kitus sunkiau įveikt. Bendruosius klausimus tik taip ir mokausi - perskaičiau teisės aktus po pora kartų, dabar spręndžiu. Ir tikrai daug klausimų, kurie atidumo reikalauja, nes yra pavartoti panašūs terminai ir reikia pataikyti išsirinkt teisingą (kaip teisės aktuose parašyta) atsakymą.
Vat bendruosius klausimus pasiruošt sudėtingiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2012 09 09, 10:04)
Raudonai pažymėjau įstatymą, kuris jau netekęs galios. Jis iš sąrašo išbrauktas  4u.gif

Oi, ir aš spręst bandau testus - sudėtingai į galvą man tie teisės aktai lenda. Vienus sekasi geriau, kitus sunkiau įveikt. Bendruosius klausimus tik taip ir mokausi - perskaičiau teisės aktus po pora kartų, dabar spręndžiu. Ir tikrai daug klausimų, kurie atidumo reikalauja, nes yra pavartoti panašūs terminai ir reikia pataikyti išsirinkt teisingą (kaip teisės aktuose parašyta) atsakymą.
Vat bendruosius klausimus pasiruošt sudėtingiau  doh.gif

o kur tie bendrieji klausimai blush2.gif ??

as tai daugiau i testo klausimus susikoncentravus ir tos srities veikla, kuri mane domina
Atsakyti
Sveikos, gal galėsit padėt.
Darbo skelbime vienas iš reikalavimų yra "turėti patirties priešgaisrinės saugos srityje", tai jei aš patirties būtent šioje srityje neturiu - nešti dokumentus net neverta (nors kitus reikalavimus atitinku)?
Atsakyti
QUOTE(mylittle @ 2012 09 10, 12:03)
Darbo skelbime vienas iš reikalavimų yra "turėti patirties priešgaisrinės saugos srityje", tai jei aš patirties būtent šioje srityje neturiu - nešti dokumentus net neverta (nors kitus reikalavimus atitinku)?

Neverta, nes neatitinkat visų reikalavimų.
Atsakyti
QUOTE(mylittle @ 2012 09 10, 12:03)

Nepriims net dokumentų, nes neatitinkate reikalavimų.
Atsakyti
QUOTE(mylittle @ 2012 09 10, 11:03)

aš irgi to pačio norėjau klausti. įdomu kokia ta patirtis, neįvardinta, kad darbo. gal aš tarkim mokiausi universitete apie priešgaisrinę saugą, tai vis tiek netinka?
Papildyta:
QUOTE(Vidusiaa @ 2012 09 10, 13:48)
aš irgi to pačio norėjau klausti. įdomu kokia ta patirtis, neįvardinta, kad darbo. gal aš tarkim mokiausi universitete apie priešgaisrinę saugą, tai vis tiek netinka?

pasiskambinau, sako ten netiksliai suformulavo, reikia turėti pareigybę priešgaisrinės saugos srityje, ir tada tik gali dalyvauti. žodžiu, nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 09 09, 19:57)
o kur tie bendrieji klausimai  blush2.gif ??

as tai daugiau i testo klausimus susikoncentravus ir tos srities veikla, kuri mane domina

www.valstybestarnyba.com - deja, mokami.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 09 09, 19:57)
o kur tie bendrieji klausimai  blush2.gif ??

www.teisesgidas.lt - nemokami
Atsakyti
O kiek maždaug galima klaidų padaryti per testą raštu, kad testas būtų išlaikytas (na, kad būtų surinkti tie 5 balai)? rolleyes.gif
Atsakyti