Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 08 31, 09:34)
užvakar laimėjau konkursą, nors dalyvavau vos antrą kartą

Sveikinimai dideliausi 4u.gif

QUOTE(cooliuke @ 2012 08 31, 09:58)
O as norejau paklausti is kur jums viskas aisku, kaip vienas ar kitas konkursas baigsis. Pabandziau viename dalyvauti - bent jau susidariau vaizdeli, kaip ten kas vyksta, bet apie aiskumus, kad aisku kuris asmuo ten dirba net neiziurejau...

Aš tai iš draugių pasakojimų girdėjusi esu, kad paprastai konkurso "nugalėtojas" laikosi nuo visų atokiau. Ir savim labiau pasitikintis atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 08 31, 09:34)
Taip tikrai įmanoma ! aš gyvas pavyzdys biggrin.gif užvakar laimėjau konkursą (...) (teismo posėdžių sekretorė)

Tai būsime kolegės wink.gif aš irgi tą patį konkursą laimėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivora @ 2012 08 31, 16:48)
Tai būsime kolegės wink.gif aš irgi tą patį konkursą laimėjau  mirksiukas.gif

Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 08 31, 17:35)
Sveikinimai  thumbup.gif

Tai jau turbūt rytoj pradedi? mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivora @ 2012 09 03, 19:54)
Tai jau turbūt rytoj pradedi?  mirksiukas.gif Sėkmės  4u.gif

skambino, sakė pradedu nuo trečiadienio, laukiu nesulaukiu rolleyes.gif aišku begalinį džiaugsmą pakeitė nerimas, bet tikiuosi susitvarkysiu smile.gif o tu gal jau ten dirbanti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2012 09 03, 20:31)
skambino, sakė pradedu nuo trečiadienio, laukiu nesulaukiu  rolleyes.gif aišku begalinį džiaugsmą pakeitė nerimas, bet tikiuosi susitvarkysiu  smile.gif  o tu gal jau ten dirbanti?  4u.gif

Aš 4 mėn. pakaitine pradirbau wink.gif Tai pradžioj tikrai viskas nauja buvo, nors ir dabar būna ko nežinau. Patarimas - pradžioj viską rašykis, nors ir elementaru atrodo, bet kai informacijos daug, vėliau susimaišo mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas dalyvavę VMI KONKURSE galit pasidalinti patirtimi kokie specialieji tie klausymai teste dazniausiai buna, bent panasiai kokio tipo, nes skaitau istatymus ir darosi baisu ko ten gali uzklausti smile.gifp.s kazkas minejo, kad praktines uzduotys buna ? ACIU JUMS mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti, ar konkurse aukštasis universitetinis išsilavinimas turi prioritetą prieš neuniversitetinį ar aukštesnįjį... jei pareigybės lygis konkurse nurodytas B ?
Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 09 06, 16:15)
Aš norėjau paklausti, ar konkurse aukštasis universitetinis išsilavinimas turi prioritetą prieš neuniversitetinį ar aukštesnįjį... jei pareigybės lygis konkurse nurodytas B ?
Dėkui  smile.gif

Neturi mirksiukas.gif Nebent reikalauja aukštojo išsilavinimo ax.gif

Reikšmę turi kaip atsakysi į testo klausimus, na ir tada kaip atsakinėsi žodžiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 09 06, 16:24)

4u.gif aciu, bet vat gaila verysad.gif

O dar zinanciu noriu paklausti - ar teisingai suprantu, kad yra tarkim kaip pvz 3-4 vietos, jeigu ta pacia diena VŽ pasirode 3-4 vienodi konkursai i ta vieta?
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 09 07, 08:30)
4u.gif  aciu, bet vat gaila  verysad.gif

O dar zinanciu noriu paklausti - ar teisingai suprantu, kad yra tarkim kaip pvz 3-4 vietos, jeigu ta pacia diena VŽ pasirode 3-4 vienodi konkursai i ta vieta?

Taip ir aš suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalyvavau as pora konkursu pirmas buvo normalus be jokiu pazistamu ir taip toliau, bet antrame man labai nepatiko del to , kad buvo klausymu 50/50 ir viena mergina surinko 9.5 is 10 ir tik po jos berniukas 8. As tiesiog noriu pasakyti, kad ji zinojo visa testa. Testas buvo sunkus, kita mase zmoniu gavo 5.5 iki 7. As turbut kaip baigusi matematika galiu pasakyti neimanoma is 50 nauju klausymu padaryti vos 2 klaidas. Ir toks kontrastas tarp balu, tiesiog gaila tu zmoniu kurie saziningai ruosiesi konkursui.
Atsakyti