Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew lovers. Patariame ir aptariame.

QUOTE(zibuteg @ 2012 06 10, 15:44)
Gal dar kas neturit leopardinio , S dydis

http://www.jcrew.com...~~~~~/47351.jsp

O jei nesioju XS-S ar nebus sis didelis? Gal kas galit ismatavimus parasyt, per pazastis ir ilgi megztuko. Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2012 06 08, 18:24)

O aš pasigirsiu, kad gavau raudoną rankinę : http://www.jcrew.com...D=1337749422972, ir neon peach 4 dydžio šortus: http://www.jcrew.com...D=1337800001841, (mano klubai 97 cm - gal kam aktualu)

tik butinai impregnuokit rankine, nes turiu juoda balta ir raudona tokia pat, tai juoda ir balta nebijo vandens, turbut, iskart impregnuotos ar oda kazkaip kitaip apdirbta, o su raudona papuoliau i lietu ir liko demes, dabar atidaviau i valykla ir kad impregnuotu iskart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2012 06 10, 15:33)
tik butinai impregnuokit rankine, nes turiu juoda balta ir raudona tokia pat, tai juoda ir balta nebijo vandens, turbut, iskart impregnuotos ar oda kazkaip kitaip apdirbta, o su raudona papuoliau i lietu ir liko demes, dabar atidaviau i valykla ir kad impregnuotu iskart 4u.gif

Turit omeny su batų impregnatoriumi g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2012 06 10, 17:26)
Turit omeny su batų impregnatoriumi g.gif  blush2.gif

manau, tiktu, bet koks odos impregnatorius, bet as nesiu i jogle 4u.gif
Atsakyti

i 
Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.

! 
Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną.

i 
Žinutės, neatitinkančios taisyklių trinamos.
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2012 06 10, 16:33)

teisingai, būtina impregnuoti, juk tos rankinės viduje buvo net etiketė prikabinta su komentaru apie tai.
Atsakyti
As va uzsisakiau pagal komentarus 3"chino short su 92-93cm 2dydi ir tikrai paskendau. Nusiimu net neatsegus. Reikejo 0 imti doh.gif
Bet NEON PEACH spalvyte tobulai grazi wub.gif

Tippi vilnonis irgi emiau NEON AZALEA spalvyte rodos taip vadinasi,nesioju S,per krutine 89cm,tai emiau XS dydi,viskas gerai,tik persisviecia,bandysiu kaip ir sake detis kuno spalvos liemenuka. Spalva ne NEON visiskai,svelniai rozinis,tikrai mazesnio dydzio nesinoretu,taip kaip ant modeliuko atrodo,laisvokas,bet rankytes aptemptos labai gerai smile.gif

Dar emiau sita megztuka, lemon zest spalvytes. Spalva 100% atitinka nuotrauka. Su S,emiau XS dydi,didesnes rankos tikrai netilptu schmoll.gif Laaabai aptemptos,bet man patinka smile.gif
Atsakyti
Turbut jau klausiau, bet kaip su Tatted lace sweater dydziais? Atitinka? Po skalbimo traukiasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 11, 14:40)
Turbut jau klausiau, bet kaip su Tatted lace sweater dydziais? Atitinka? Po skalbimo traukiasi? ax.gif

Merginos sako, kad pusė dydžio didintas g.gif . Aš pati turiu XS dydį (per krūtinę 84 cm). Dar neskalbiau.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 11, 12:40)

Traukiasi, visi vilnoniai megztukai skalbiami traukiasi, o ar daug trauksis, tai priklausys nuo to kaip skalbsit smile.gif
Atsakyti
Siandien gavau Reglan suknute, tai jos turiu pasakyti maziausiai norejau is visu prekiu, o pasirodo ji tobuliausia wub.gif Tik emiau tamsiai melyna, nes pilkos nebuvo mano dydzio. Bet ir del spalvos nesigailiu, nu jausmas joje bunant super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 06 11, 17:59)
Siandien gavau Reglan suknute, tai jos turiu pasakyti maziausiai norejau is visu prekiu, o pasirodo ji tobuliausia wub.gif Tik emiau tamsiai melyna, nes pilkos nebuvo mano dydzio. Bet ir del spalvos nesigailiu, nu jausmas joje bunant super wub.gif

Aš gi visoms saukiau kokia ji faina nuo pirmos minutes kai gavau smile.gif
Atsakyti