Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew lovers. Patariame ir aptariame.

QUOTE(Akvilexxx @ 2012 06 08, 15:20)

Lyg rase, kad dydziu didinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2012 06 08, 15:06)

ir ar jie siunčia tiesiai į Lietuvą ar tik per tarpininkes?

Siunčia manau ir per tarpininkes ir dabar tiesiogiai į LT
Bet per tarpininkę gal apsimokiau g.gif , manau sutaupytumėte šiek tiek 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Chloja @ 2012 06 08, 15:16)

Ši labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 06 07, 11:41)
sveikos  -  gavau siandien tippi  neon  azaleo  S  dydi - tikrai ne neon, svelni grazi spalva. Dydi lyginant su tippi leopard (nes su juo siandien esu, galejau pamatuoti), tai ilgesnis ant poros cm, ir siek tiek platesnis. Persisviecia liemenele  doh.gif

Pasitrauks, man po kelių skalbimų net sakyčiau per daug pasitraukė, tik užsivilkus jaučiausi įsprausta doh.gif

QUOTE(Linutelia @ 2012 06 07, 13:06)
Aš irgi gavau neon azalea tippi, spalvytė graži  wub.gif Tikrai nėra rėkianti... Bet dydis XXS man net biški didokas  unsure.gif Iš pečių kaip ir gerai būtų, bet per liemenį platokas ir galėtų būti porą cm trumpesnis. Aš tokius trumpesnius mėgstu, o šitas tai man jau ilgokas ilgokas  unsure.gif
Pats megztukas tai toks švelnus, nei kiek nekandantis  wub.gif

Pasitrauks 4u.gif

O aš pasigirsiu, kad gavau raudoną rankinę : http://www.jcrew.com...D=1337749422972, ir neon peach 4 dydžio šortus: http://www.jcrew.com...D=1337800001841, (mano klubai 97 cm - gal kam aktualu)
Atsakyti
ir aš gavau azalea tippi, tai man su kūno spalvos liemenėle nieks nešviečia, tikrai nėra skysti (aš apie vilnelės tipį kalbu, lininiai gal g.gif negaliu pasakyt), persišvietė tik grafito spalvos lotuliukas.gif (juoda liemenėlė taip pat matysis, bet mes gi žinom kokios spalvos apatinius reikia rinktis biggrin.gif )
Atsakyti
vava, su kuno spalvos apatiniais, niekas nepersisviecia, jokia spalva, isbandyta smile.gif

Atsakyti
Pasiėmiau šiandien keletą ilgai gaudytų rūbelių, tai sėdžiu apsipatenkinus, viskas patiko. Pasirodau:
Išmatavimai 84-64-92

Tippi sweater, xxs dydis. Spalva kiek labiau salotinė nei nuotraukoj, megztukas labai minkštas, smagus, didintas.
user posted image

Natasha top, 0 dydis. Šita bliuskė labiausiai patiko, nerealiai ja patenkinta, spalva koks grožis wub.gif Čia buvo kalbėta, kad ji labai didinta. Gal ir didinta kažkiek. bet manau ji ir turi būti laisva.
user posted image
user posted image

Jardin skirt, 2 petite dydis. Sijonukas tikrai smagus, bus galima įvairiai derinti.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 08 birželio 2012 - 20:53
Gyte, kaip viskas gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia faina fotosesija.
Atsakyti
Ačiū blush2.gif
Beje tos visos maikės irgi iš j.crew, bet pavadinimų nebeatsimenu jau, tai nesurašiau
Atsakyti
derinukas su baltais dzinsiukais koks grazus wub.gif
ir tippi megstukas labai dailiai atrodo, pats tas. as su beveik identiskais ismatavimais laukiu lininio tippi xs ir merino xs, gal nebus baisiai per dideli g.gif
Atsakyti
Gyte,

labai labai grazu 4u.gif

Galvoju reikejo man zalia bliuskyte imti galvojau galvojau, kol Jus nenupirkot biggrin.gif . Ta pacia diena ja ziurejau, kai Jums ja nupirko:geda2:
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2012 06 08, 22:21)
laukiu lininio tippi xs ir merino xs, gal nebus baisiai per dideli g.gif

man asmeniskai, tai graziau, kai laisviau, nes as turiu xxs ir irgi kaip Gytei taip rankos aptemptos, xs manau graziau ziuretusi, bet nebuvo xs, kai pirkau, plius jei sako dar pasitrauks, tai isvis smile.gif
Tai as tikrai nesakyciau, kad jis padidintas, bet pastebejau dauguma megsta aptemptus rubus, todel gal ir raso, jog didinti rubai (aisku yra, kur tikrai smarkiai didinti) nors ant manekeniu ir buna dazniausiai laisvesni.

user posted image

kiek dar spalvu noreciau jo rolleyes.gif

Gyte, grazu viskas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 08 birželio 2012 - 23:37