Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew lovers. Patariame ir aptariame.

QUOTE(Vannille @ 2012 06 07, 12:51)
Persisviecia?? blink.gif  blink.gif

Man tai didelis minusas, o tos spalvos ir as norejau. Joooo tie paprasti tippi, lyginant su leopardiniu, tai sakyciau vienu dydziu skiriasi.

Dabar laukiu ryskiai zalio Tippi, surizikavau S, tai paskesiu tikriausiai unsure.gif

man irgi per persisvietimo didelis minusas. Matavausi ant juodos liemeneles, tai ji tikrai labai stipriai matosi - tikrai gali pasakyti, kad deviu juodos spalvos liemenele ir visi konturai jos matosi.

Matavausi darbe, prie nedidelio veidrodzio, tai dar nesusidariau galutinio ispudzio, ziuresiu namie, bet pakolkas vaizdu nesu labai patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 07 birželio 2012 - 12:06
Nu issidirbineti pradejo J.Crew paskutiniu metu
nuolaidu neduoda;
spalvas nuotraukos neatitinka;
net to paties modelio dydziai skiriasi pagal spalvas g.gif
Su baime laukiu XS Merino tatted, sunku patiketi, kad netilpsiu XS dydyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 06 07, 13:08)
Nu issidirbineti pradejo J.Crew paskutiniu metu
nuolaidu neduoda;
spalvas nuotraukos neatitinka;
net to paties modelio dydziai skiriasi pagal spalvas g.gif
Su baime laukiu XS Merino tatted, sunku patiketi, kad netilpsiu XS dydyje blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tikrai su dydziais labai sunku pataikyti paskutiniu metu. Kad ir tippi S atitinka M, o leopardinis S ir atitinka S. Su Jackie cardigan ir mistika, is vis neaisku koki dydi pirkti.
Atsakyti
Aš irgi gavau neon azalea tippi, spalvytė graži wub.gif Tikrai nėra rėkianti... Bet dydis XXS man net biški didokas unsure.gif Iš pečių kaip ir gerai būtų, bet per liemenį platokas ir galėtų būti porą cm trumpesnis. Aš tokius trumpesnius mėgstu, o šitas tai man jau ilgokas ilgokas unsure.gif
Pats megztukas tai toks švelnus, nei kiek nekandantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 06 07, 14:06)
Aš irgi gavau neon azalea tippi, spalvytė graži  wub.gif Tikrai nėra rėkianti... Bet dydis XXS man net biški didokas  unsure.gif Iš pečių kaip ir gerai būtų, bet per liemenį platokas ir galėtų būti porą cm trumpesnis. Aš tokius trumpesnius mėgstu, o šitas tai man jau ilgokas ilgokas  unsure.gif
Pats megztukas tai toks švelnus, nei kiek nekandantis  wub.gif

Isskalbsit, pasitrauks.
Atsakyti
Kad tie tippi laisvi per liemeni visu spalvu, citrus lime irgi laisvas man, bet pasitrauks as nepergyvenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 07 birželio 2012 - 13:39
QUOTE(Linutelia @ 2012 06 07, 15:06)
Aš irgi gavau neon azalea tippi, spalvytė graži  wub.gif Tikrai nėra rėkianti... Bet dydis XXS man net biški didokas  unsure.gif Iš pečių kaip ir gerai būtų, bet per liemenį platokas ir galėtų būti porą cm trumpesnis. Aš tokius trumpesnius mėgstu, o šitas tai man jau ilgokas ilgokas  unsure.gif
Pats megztukas tai toks švelnus, nei kiek nekandantis  wub.gif

papasakokit, per ka jus perkat, kad taip greit gaunat? biggrin.gif kiek pamenu, mes pirkom ta pacia diena (kai pirma diena 30proc nuolaida buvo), as dar apmokejimo negavau, o jus megztuku dziaugiates biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 07 birželio 2012 - 15:24
QUOTE(kavamale @ 2012 06 07, 17:24)
papasakokit, per ka jus perkat, kad taip greit gaunat? biggrin.gif  kiek pamenu, mes pirkom ta pacia diena (kai pirma diena 30proc nuolaida buvo), as dar apmokejimo negavau, o jus megztuku dziaugiates  biggrin.gif

Aš pirkau per Kate25 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 06 07, 17:00)
Aš pirkau per Kate25  ax.gif

As taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ei, pasirodykit azalijų tipį? ax.gif

o aš net sąskaitos negavau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 06 07, 18:00)
Aš pirkau per Kate25  ax.gif

kazin, ar cia nuo tarpininke priklauso, ar nuo pacios parduotuves darbo. laukiu apmokejimo toliau, nors jau be dziaugsmo, nes turbut bus didele mano palaidine, isparduotuvej bent raso, jog mazinta, o imiau savo dydi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 06 07, 18:46)
kazin, ar cia nuo tarpininke priklauso, ar nuo pacios parduotuves darbo. laukiu apmokejimo toliau, nors jau be dziaugsmo, nes turbut bus didele mano palaidine, isparduotuvej bent raso, jog mazinta, o imiau savo dydi  verysad.gif

Tai kad Kate25 greiciausiai is Jcrew siuncia mirksiukas.gif
Atsakyti