Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikėlio mirtis. Kaip išgyventi?

QUOTE(alde @ 2008 01 21, 10:40)
Nieko, viskas gerai  4u.gif
kažkaip man žiemą kapiniukuose labai liūdna, nėra gelyčių, negalima nieko gražaus padaryti verysad.gif
Bet vistiek traukia ten, kažkaip visada jau į savaitės galą jau labai norisi kuo greičiau ten nulėkti, kad ir trumpam...  Gal su laiku bus kitaip....
Ačiū Jums 4u.gif

ziema iki minus triju rozes dailiai zydi thumbup.gif vos atsilus oram skubu merkti,zydi kol stipriau pasala. renkuosi labiau prasiskleiduses. Dovanotas namuose savaite palaikau ir vezu ant kapelio,mantaip lengviau,lyg namu jaukumo sunui nuvezciau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alde @ 2008 01 21, 16:40)
Nieko, viskas gerai  4u.gif
kažkaip man žiemą kapiniukuose labai liūdna, nėra gelyčių, negalima nieko gražaus padaryti verysad.gif
Bet vistiek traukia ten, kažkaip visada jau į savaitės galą jau labai norisi kuo greičiau ten nulėkti, kad ir trumpam...  Gal su laiku bus kitaip....
Ačiū Jums 4u.gif
kangi mano mama mire staiga,vakare dar snekejom,o ryte jau radom negyva,tai man kapuose patinka visada.......as atejus mintimis su ja pasisneku.......jau lyg apsiprantu,kad jos niekada nepamatysiu.........sake visi,kad turiu ja pakleist,nes jai dar sunkiau.......dievuliau,as vakar kaip cia apsilankiau,lazkaip siandien visa diena neiseina is galvos tas,ka as cia skaiciau......taip noretusu kazkuo padeti
Atsakyti
QUOTE(JOSSERA @ 2008 01 21, 19:09)
kangi mano mama mire staiga,vakare dar snekejom,o ryte jau radom negyva,tai man kapuose patinka visada.......as atejus mintimis su ja pasisneku.......jau lyg apsiprantu,kad jos niekada nepamatysiu.........sake visi,kad turiu ja pakleist,nes jai dar sunkiau.......dievuliau,as vakar kaip cia apsilankiau,lazkaip siandien visa diena neiseina is galvos tas,ka as cia skaiciau......taip noretusu kazkuo padeti

Gyvenimas neteisingas... mes visi jo įkaitai ir turime jam paklusti verysad.gif Gal ši gyvenimiška filosofija nėra visada pasitvirtinanti, bet anksčiau ar vėliau likimas į mus pasisuka ne visai tokiu kampu, kuriuo mes pripratę jį matyti 4u.gif
Vakar kažkaip su vyru kalbėjom apie kapelius, tai sako, mums kapiniukai kaip antri namai... angel_sadangel.gif
Kai pagalvoji, kiek kartų ten buvom per nepilnus 2 metus, kiek kartų esame ten verkę, kiek kartų vyras ar sesuo padėdavo atsistoti, kai nualpdavau... Kiek valandų su vyrų ten esame stovėję tyloje... angel_sadangel.gif
Per tą laiką niekas nepasikeitė, gal tik labiau išmokstame apsimesti, kad viskas mums gerai, ačiū Dievui, kad niekas nemato mūsų akių vakare....
Palaidojus bet kokį artimą žmogų skausmas pasilieka mūsų širdyse, jis niekur nedingsta, kartais mes tą skausmą išmokstame suvaldyti, kartais - nelabai.... Netektis visada smogia mums pačiu aštriausiu ginklu...
Didžiausiai pagalba yra išsikalbėjimas ir išklausymas... Taip mes galime padėti vieni kitiems ir nesvarbu kas, kaip ir kada paliko mus.. Visus mus jungia skausmas ir noras padėti kitiems ir sau su juo susitaikyti 4u.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(alde @ 2008 01 21, 21:45)
Gyvenimas neteisingas... mes visi jo įkaitai ir turime jam paklusti  verysad.gif Gal ši gyvenimiška filosofija nėra visada pasitvirtinanti, bet anksčiau ar vėliau likimas į mus pasisuka ne visai tokiu kampu, kuriuo mes pripratę jį matyti 4u.gif
Vakar kažkaip su vyru kalbėjom apie kapelius, tai sako, mums kapiniukai kaip antri namai... angel_sadangel.gif 
Kai pagalvoji, kiek kartų ten buvom per nepilnus 2 metus, kiek kartų esame ten verkę, kiek kartų vyras ar sesuo padėdavo atsistoti, kai nualpdavau... Kiek valandų su vyrų ten esame stovėję tyloje... angel_sadangel.gif 
Per tą laiką niekas nepasikeitė, gal tik labiau išmokstame apsimesti, kad viskas mums gerai, ačiū Dievui, kad niekas nemato mūsų akių vakare....
Palaidojus bet kokį artimą žmogų skausmas pasilieka mūsų širdyse, jis niekur nedingsta, kartais mes tą skausmą išmokstame suvaldyti, kartais - nelabai.... Netektis visada smogia mums pačiu aštriausiu ginklu...
Didžiausiai pagalba yra išsikalbėjimas ir išklausymas... Taip mes galime padėti vieni kitiems ir nesvarbu kas, kaip ir kada paliko mus.. Visus mus jungia skausmas ir noras padėti kitiems ir sau su juo susitaikyti 4u.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif
skausmas yra begalinis......nu yra sakoma,kad vaikai turi vaikus laidoti.........bet manau ,kad abu skausmai yra be galo skaudus......pirmom savaitem as negaledavau kapuose ilagai but ir atrodydavo,kad apalsiu.........po poros menesiu nustate liga :panikos ataka:tai yra baime mirciai,geriau metus laiko stiprius antideprsantus......bet siandien kazkaip pasijauciau prastai ,jau tiesiau ranka gert vaistu,bet uzteko tik karstos arbatos.......isikalbejimas kazkie apramina........as atsiprasau,jei jus trukdau....
Atsakyti
QUOTE(JOSSERA @ 2008 01 21, 20:03)
skausmas yra begalinis......nu yra sakoma,kad vaikai turi vaikus laidoti.........bet manau ,kad abu skausmai yra be galo skaudus......pirmom savaitem as negaledavau kapuose ilagai but ir atrodydavo,kad apalsiu.........po poros menesiu nustate liga :panikos ataka:tai yra baime mirciai,geriau metus laiko stiprius antideprsantus......bet siandien kazkaip pasijauciau prastai ,jau tiesiau ranka gert vaistu,bet uzteko tik karstos arbatos.......isikalbejimas kazkie apramina........as atsiprasau,jei jus trukdau....

Tikrai netrukdot 4u.gif Tema ir reikalinga tam, kad galėtume išsikalbėti ir kad bent tuo metu pasidarytų lengviau 4u.gif tik laikykitės ir stenkitės nepalūžti, reikia kažkaip bandyti stotis ant kojų... Nors ne visada vaduovaujuosi tuo, ką rašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alde @ 2008 01 22, 00:55)
Tikrai netrukdot 4u.gif  Tema ir reikalinga tam, kad galėtume išsikalbėti ir kad bent tuo metu pasidarytų lengviau 4u.gif tik laikykitės ir stenkitės nepalūžti, reikia kažkaip bandyti stotis ant kojų... Nors ne visada vaduovaujuosi tuo, ką rašau ax.gif

dideles stiprybes ir jums,24 zadu vaziuot pas maa,nes bus jau 2 metai kaip mirus,aplankysiu ir jus
Atsakyti
Pasaulis neteisings kad tokis mazycius angeliukus pasiima . Juk jie musu sajones ir mintys
Atsakyti
QUOTE(alde @ 2008 01 22, 00:55)
Tikrai netrukdot 4u.gif  Tema ir reikalinga tam, kad galėtume išsikalbėti ir kad bent tuo metu pasidarytų lengviau 4u.gif tik laikykitės ir stenkitės nepalūžti, reikia kažkaip bandyti stotis ant kojų... Nors ne visada vaduovaujuosi tuo, ką rašau ax.gif

labuka,siandien 2 metai,kaip mire mano mama,buvau ant kapu,nors oras varyte vare is ten,toks vaizdas,kad buvau ten nepageidaujama...........aplankiau ir jusu danieliuka,uzdegem su sunum zvakute,kad jam butu sviesiau,manau,mama mano priziuri ji danguje,nes labai ji jau mylejo vaikus.........
Atsakyti
pasaulis tikrai neteisingas ir negailestingas schmoll.gif kiek yra motinu kurios nuzudo savo vaikus?ismeta i konteinerius.....arba geria ir ruko nestumo metu ir net nelaukia to stebuklelio......o va mums kurios, laukiam ir mylim juos dar tik vos atsiradus pilvelyje, atima..... angel_sadangel.gif mega_shok.gif cry.gif ir kodel??? Uz ka????
Atsakyti
QUOTE(JOSSERA @ 2008 01 21, 22:59)
dideles stiprybes ir jums,24 zadu vaziuot pas maa,nes bus jau 2 metai kaip mirus,aplankysiu ir jus

ačiū labai 4u.gif
laikykitės, stiprybės Jums 4u.gif
Atsakyti
"Taigi ilgiausias gyvenimas niekuo nesiskiria nuo trumpiausio, nes dabartis visiems yra vienoda ir vienoda tai, kas prarandama. Tai, ko netenkame, yra tik akimirka. Juk negalima prarasti to, kas jau praejo, arba to, kas dar bus."
Markas Aurelijus žSAU PACIAM"
Graudu, bet sita mintis manyciau tinka siame forume verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2008 02 13, 16:32)
"Taigi ilgiausias gyvenimas niekuo nesiskiria nuo trumpiausio, nes dabartis visiems  yra vienoda ir vienoda tai, kas prarandama. Tai, ko netenkame, yra tik akimirka. Juk negalima prarasti to, kas jau praejo, arba to, kas dar bus."
Markas Aurelijus žSAU PACIAM"
Graudu, bet sita mintis manyciau tinka siame forume  verysad.gif

Taip tikrai geri zodziai ir su gilia prasme. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti