Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikėlio mirtis. Kaip išgyventi?

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 09, 22:13)
... tiek graudu šiandien.....

group.gif norisi paguost, pasakyt recepta kaip isgyt nuo to...
as savaji atradau... paluk pavasario pamatysi laikas daro savo ir dienos bus ilgesnes sviesos daugiau...
kiaules metai buvo juodziausi iki paskutiniu dienu, dabar su naujais metais po truputeli ir man pradeda sypsotis laime, pasveikau gal, bet randas liko skaudus,
rytoj mano angelui 9men, jau but buvus visa pupa, ridinetus po stalu..
bet yra kaip yra, darau tai kas man patinka, sako kad zmones po dideliu sukretimu atranda kazka tokio kas nustebina net tave pati... po dukrytes netekties tris men tik blioviau, paskui susiemiau ir gal men laiko sukau galva ka galiu padaryt tokio del savo dukrytes,kad jos atejimas nebut bereiksmis, atradau keleta savo sugebejimu kurie vercia ne viena stebetis..
tavo mergytes nera dar tik trys men, tiek nedaug, nors atrodo istisa amzinybe, todel susiimk del augancios pupos, nors ji dar ziopliuke, bet zinok labai jaucia visas nuotaikas... mano sunukas vos man kruptelejus atbegdavo ciupinet akis ar neverkiu... skaudu ir man be galo be krasto del saves, taves ir visu kitu kurios lauke tikejo ir prarado viska net tikejima tuo kazkuo, kas ateme didziausia stebukla mazyte spurdancia gyvybe...
Atsakyti
Labas, rugsėje, seniai beužklydus buvai smile.gif .

Tavo saulei rytoj lygiai 9 mėnesiai, o manąjai lygiai 4....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 10, 16:14)
Labas, rugsėje, seniai beužklydus buvai  smile.gif .

kasdien cia uzsuku, tik retai pasireiskiu, kazkaip stengiuos atsiribot, uzsiemus savo sedevru kuryba bigsmile.gif , tai nors ir sedziu namie uzsiemus ir laiko trukumas doh.gif
jei idomu ka veikiu paziurinek mano parase
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 10, 17:14)
Labas, rugsėje, seniai beužklydus buvai  smile.gif .

Labutis, mūsų dukrytei būtų buvę sausio 4 d. 4 mėn. negaliu vis dar susitaikyti, kad jos nėra , taip skauda sirdy, gimdyti kita vaika po tokių nelaimių baisu.Man rankos nekyla nieko dirbti,nieko nesinori
Atsakyti
kai netekau savo sūnaus, irgi skaičiauvau, kiek jam būtų buvę........

kol vieną dieną iš labai man artimo žmogaus neišgirdau tokius žodžius: "taip... būtų buvę... bet nėra. ir niekada nebebus. susiimk. ir gyvenk dėl tų vaikų, kurių dar susilauksi"

tuo momentu man šitie žodžiai pasirodė patys žiauriausi, kokius tik esu girdėjusi... bet su laiku supratau, kad tas žmogus buvo visiškai teisus......

........ mes neturime teisės "užsiciklinti" ant savo angeliukų... nes šalia - kiti mūsų (jau esami ar dar tik būsimi) vaikai. ir mes privalome gyventi vardan jų!
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 01 10, 15:45)
jei idomu ka veikiu paziurinek mano parase

wub.gif

QUOTE(virginija mazūrienė @ 2008 01 10, 16:30)
Labutis, mūsų dukrytei būtų buvę sausio 4 d. 4 mėn. negaliu vis dar susitaikyti, kad jos nėra , taip skauda sirdy, gimdyti kita vaika po tokių nelaimių baisu.Man rankos nekyla nieko dirbti,nieko nesinori

Ir tavo dukrytė rugsėjinukė..... Suprantu, kaip visa tai slegia... Bet į darbą aš grįžau labai greitai - po trijų savaičių. Sunku ir tam darbe: žvilgsniai, tyli užuojauta... bet ir namus būt negalėjau..

O jums prieš gimdymą buvo bent kokia mintis, kad gali būti kas negerai?
Papildyta:
QUOTE(Katusik @ 2008 01 10, 16:45)
šalia - kiti mūsų (jau esami ar dar tik būsimi) vaikai. ir mes privalome gyventi vardan jų!

Kokia graži tavo antra liniuotė wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 10, 16:54)
Kokia graži tavo antra liniuotė  wub.gif .

ačiū blush2.gif
tai mano stebuklas wub.gif
Atsakyti
Katusik, musu antri leliukai tokio pat amziaus pilvely blush2.gif wub.gif beveik diena i diena wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 01 10, 17:31)
Katusik, musu antri leliukai tokio pat amziaus pilvely  blush2.gif  wub.gif beveik diena i diena  wub.gif

tikrai.... biggrin.gif
Atsakyti
Uzuojauta visoms netekusioms savo mazuju angeliuku...skaitau apie Jusu netektis ir guzas derkleje stovi...vel tenka prisiminti skaudzia musu seimos nelaime. Tai nutiko mano sesei... jau menuo kaip nera jos mazo angeliuko...
Kiek tekdavo skaityti panasiu atveju, pagalvodavau Dieve kaip baisu ir dziaugdavausi, kad tai aplanko ne mane, ne mano seima...Bet kai tenka su tuo susidurti akis i aki...tai nera zodziu tam skausmui apibudinti...Kaip paguosti? Ka sakyti? Kaip ilysti i jos sirdi ir suprasti kas ten dedasi?
O buvo viskas taip: visas nestumas buvo idealus, jokiu komplikaciju...nieko. Ir staiga per viena nakti nera leliuko...nera sirdeles...nera to, ka 9 menesius jautei savyje irko taip laukei. Kazkoks kosmaras!Kaip ir visoms turbut pirmiausiai kyla klausimas: Dieve, kodel man, kodel mano sesei? Uz ka?Bet atsakymo i tai niekada nerasime....
Tikiu, kad laikas yra geriausias gydytojas ir gydo visas zaizdas... Stiprybes Jums visoms.... gyvenimas tuom nesibaigia, reikia gyventi toliau, kad ir kaip tai sunku gali atrodyti...
Atsakyti
QUOTE(*Miga* @ 2008 01 12, 16:45)
Kaip ilysti i jos sirdi ir suprasti kas ten dedasi?

Žinok, ir įlindus - nesuprasi..... žvėriškas skausmas.... tu gali padėt apkabindama ją. Ir tyliu buvimu šalia... man pavyzdžiui, paguodos nereikėjo ir nereikia...pati gerai nežinau, ko reikia.... tik Jos.
Atsakyti
[quote=*Miga*,2008 01 12, 17:45]
Uzuojauta visoms netekusioms savo mazuju angeliuku...skaitau apie Jusu netektis ir guzas derkleje stovi...vel tenka prisiminti skaudzia musu seimos nelaime. Tai nutiko mano sesei... jau menuo kaip nera jos mazo angeliuko...
Kiek tekdavo skaityti panasiu atveju, pagalvodavau Dieve kaip baisu ir dziaugdavausi, kad tai aplanko ne mane, ne mano seima...Bet kai tenka su tuo susidurti akis i aki...tai nera zodziu tam skausmui apibudinti...Kaip paguosti? Ka sakyti? Kaip ilysti i jos sirdi ir suprasti kas ten dedasi?
O buvo viskas taip: visas nestumas buvo idealus, jokiu komplikaciju...nieko. Ir staiga per viena nakti nera leliuko...nera sirdeles...nera to, ka 9 menesius jautei savyje irko taip laukei. Kazkoks kosmaras!Kaip ir visoms turbut pirmiausiai kyla klausimas: Dieve, kodel man, kodel mano sesei? Uz ka?Bet atsakymo i tai niekada nerasime....
Tikiu, kad laikas yra geriausias gydytojas ir gydo visas zaizdas... Stiprybes Jums visoms.... gyvenimas tuom nesibaigia, reikia gyventi toliau, kad ir kaip tai sunku gali atrodyti...
[/quote šitos žaisdos ,kad ir kiek laiko praeitu,neužgydis niekas ,nuo musų tragedijos praėjo jau septyni metai ,bet pasikeitė tik tai kad susigyveni su tuo skausmu išmoksti ir drąskoma gyventi,o paguosti išties nepaguosi,nes tai nepaguodžema ,gali tik būti šale .Nuoširdies linkiu tavo sesei stiprybės nes jos dar reiks daug.
Atsakyti