QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 09, 22:13)
... tiek graudu šiandien.....

as savaji atradau... paluk pavasario pamatysi laikas daro savo ir dienos bus ilgesnes sviesos daugiau...
kiaules metai buvo juodziausi iki paskutiniu dienu, dabar su naujais metais po truputeli ir man pradeda sypsotis laime, pasveikau gal, bet randas liko skaudus,
rytoj mano angelui 9men, jau but buvus visa pupa, ridinetus po stalu..
bet yra kaip yra, darau tai kas man patinka, sako kad zmones po dideliu sukretimu atranda kazka tokio kas nustebina net tave pati... po dukrytes netekties tris men tik blioviau, paskui susiemiau ir gal men laiko sukau galva ka galiu padaryt tokio del savo dukrytes,kad jos atejimas nebut bereiksmis, atradau keleta savo sugebejimu kurie vercia ne viena stebetis..
tavo mergytes nera dar tik trys men, tiek nedaug, nors atrodo istisa amzinybe, todel susiimk del augancios pupos, nors ji dar ziopliuke, bet zinok labai jaucia visas nuotaikas... mano sunukas vos man kruptelejus atbegdavo ciupinet akis ar neverkiu... skaudu ir man be galo be krasto del saves, taves ir visu kitu kurios lauke tikejo ir prarado viska net tikejima tuo kazkuo, kas ateme didziausia stebukla mazyte spurdancia gyvybe...