QUOTE(Jellicle @ 2013 03 14, 05:56)
Vat sitoj vietoj man kyla neaiskumu su BLW. Knygoj raso, kad sis metodas labai didelis pliusas valgant viesoj vietoj, nes vaikas tiesiog pasiims is mamos lekstes ka nori. Tai cia man kyla klausimai:
1)Kada jis jau normaliai pasiims? Nes jei as pasiulyciau maisto is savo lekstes 8 men sunui, tai jis griebtu uz viso indo ir vaizdelis butu nekoks.
2) Kuom jus maitinat ar maitinot tokius mazylius, kai lankydavotes kavinese ar eidavot i svecius? Leisdavot patiem valgyt ar vis delto maitindavot? Man baisiai nesinori po saves palikt kiaulides. Bet kol kas, jei vaikas valgydamas sedi ne savo kedutej, o pas mane ant keliu, tai po valgymo seanso persirengt tenka abiem.
3) Kada baigiasi didysis terliojimo etapas? As is tikro negaliu dar labai skustis. Jis nekisa maisto i plaukus + shuva labai operatyviai viska nuo zemes surenka... Tik tiek, kad vis dar suspaudzia maista i kumsti, o paskui visa kedutes staliuka su juo istrina.
4) Jei pagrinde visa maista vaikas ima rankom, kaip sekasi ipratint prie stalo irankiu? As vakar padaviau sakute bukais galais, kazkaip noriu, kad iprastu, kad cia ne zaislus mama i rankas bruka.
Butu idomu isgirst patirti tu, kuriu vaikiukai jau ciut vyresni.
Problema tame, kad kai valgome kavinese ar pan maistas ne visada tinkamas tokiems maziems vaikams, plius kai ne pacios gamindas bet kokio briedo gali buti prideta, taipogi nesviezias maistas gali buti sumaisytas su svieziu, i ka mazas vaikas neaisku kaip reaguos.
1.Tai jei griebtu uz viso indo galima tiesiog ideti gabaleli po gabalelio i rankyte. Maniske kazkaip nuo virsaus viska valge, tai nebuvo per dideliu bedu, isskyrus kelis netycia numestus indus (mano pacios neapgalvojimas).
2.Iki kokiu metu- tik savo atsinestiniu maistu, kartais koki gabaleli is savo lekstes duodavau. Maitindavau pati, na pusiau pati, mazoji sauksteli rankyte prilaikydavo, bet padedavau nuvairuoti kur reikia. Kitu atveju ne tik kavine priterstume, bet tektu pilnai perrengt vaika ir galbut ir save.
3.Tas terliojimosi etapas ilgokai tesiasi, tiesiog mazeja maisto kiekis ant grindu ir baldu, bet maisto issimetymo spindulys nesumazeja, vistiek valyti reikia... Nuo mazdaug metu laiko jau normaliai sakyciau, graziai valgo, bet vis koks gumulelis atsiranda ant grindu toli nuo vaiko...
4.Su saukstuku bedu nebuvo, patinka juo kabinti bulviu kose ar varske, o va sakute sudetingiau, tiesiog jei neskystas maistas norisi rankute imti o ne sakute (na tikrai, ranka patogiau
). Ir dabar noro nerodo, nebent su sese kai valgo ja kopijuoja.. o siaip dazniausiai pati pasmeigiu ir paduodu arba tiesiog leidziu rankomis, net nezinau ar gerai darau kad neskubinu, bet kazkaip nesinori versti ar pan, manau ateis tam savo laikas....