Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto sienų griovimas

issiaiskinau viska..vis tik pykomes, aiskinomes su namo administratore kol galaiusiai issiaiskinom..ji konsultavosi su teisininkai ri atsakymas toks : BUTO SAVININKO KURIS INICIJUOJA APKLAUSA BALSAS TAIP PAT GALIOJA! cia parasau tam kas irgi susidurs su tokia apcia problema (namo administratore norejo man iteigti kad mano balsas negalioja, nes as uzsakiau sita apklausa ir as neturiu balso persvaros)...issiaiskinom.. smile.gif
Atsakyti
Man savivaldybeje sake, kad galioja... nes mes taip pat esame namo sienu savininkai, nors ir inicijuojame apklausa...

Manau, kad daznai administruojantys asmenys ar imones prisigalvoja savo taisykliu ir daug ka apsunkina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 10 18, 13:44)
Man savivaldybeje sake, kad galioja... nes mes taip pat esame namo sienu savininkai, nors ir inicijuojame apklausa...

Manau, kad daznai administruojantys asmenys ar imones prisigalvoja savo taisykliu ir daug ka apsunkina  doh.gif

taip taip man siandien namo administratore norejo iteigt kad negalioja, bet issiaiskinom su teisininku konsultacija smile.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit jei namas turi administruojancia imone, norint daryti buto rekonstrukcija butina daryti susirinkima gyventoju, kad pritartu rekonstukcijai ar uztenka parasus gauti be susirinkimo?
Atsakyti
QUOTE(sausas @ 2012 10 22, 18:42)
Sveiki, sakykit jei namas turi administruojancia imone, norint daryti buto rekonstrukcija butina daryti susirinkima gyventoju, kad pritartu rekonstukcijai ar uztenka parasus gauti be susirinkimo?

cia nuo administratoriaus priklauso...pas mus teoriskai neva tai vyko susirinkimas, taip protokole rasoma, o istikro ejo vyras per butus pasakojo situacija ir prase pasirasyt smile.gif

VALIOOOO turim jau PROTOKOLA, turim ir PROJEKTA..ryt vyras nuskanuoja protokola ir rytoj surinkinesiu papkele, padarysiu turini ir gal sios savaites gale jau pavyks nunest i savivaldybe clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 22 spalio 2012 - 18:50
QUOTE(Daisiuke @ 2012 10 22, 19:49)
cia nuo administratoriaus priklauso...pas mus teoriskai neva tai vyko susirinkimas, taip protokole rasoma, o istikro ejo vyras per butus pasakojo situacija ir prase pasirasyt smile.gif

VALIOOOO turim jau PROTOKOLA, turim ir PROJEKTA..ryt vyras nuskanuoja protokola ir rytoj surinkinesiu papkele, padarysiu turini ir gal sios savaites gale jau pavyks nunest i savivaldybe clap.gif yahoo.gif

Aha, nuo administratoriaus priklauso... Pas mus tai bendrija pasake - susirinkit, patys pasirasykit teksta, koki reikia, parasus uzdesim biggrin.gif

Tai jau tuoj ir griausit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 10 23, 15:58)
Aha, nuo administratoriaus priklauso... Pas mus tai bendrija pasake - susirinkit, patys pasirasykit teksta, koki reikia, parasus uzdesim  biggrin.gif

Tai jau tuoj ir griausit  thumbup.gif

vaikai serga tai biski popieriu ner kada pilnai sutvarkyt bet jo...tikiuso gal jau lapkricio antroj pusej pavyktu. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamaytes.
oho kiek cia reikalu su tais sienu griovimais. g.gif
reikalas toks: nusipirkome ir mes su suzadetiniu murini buta. pavasari planuojam viska keisti is pagrindu, tame tarpe ir sienas. kaip supratau muriniam ir blokinaim namui skiriasi reikalavimai. gal galite placiau kuri nors pakonsultupoti nuo ko mums reiketu pradei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikondziuke_: 24 spalio 2012 - 16:53
As tai itariu, kad muriniam name turetu buti paprasciau g.gif

Parasykit uzklausa i savivaldybe ar seniunija ir daugmaz paaiskins, nuo ko pradeti smile.gif
Atsakyti
Del sienu griovimo su buto planu nuejau i savivaldybe pas seniunijos architekte ir ji pasake, kas galima ,ko ne... i City Service nes administruoja nama nesikeipiau net - jie ten gali tokiu fintu pridirbti, kad paskui baudos i bankrota nuves
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2012 10 26, 00:53)
Del sienu griovimo su buto planu nuejau i savivaldybe pas seniunijos architekte ir ji pasake, kas galima ,ko ne... i City Service nes administruoja nama nesikeipiau net - jie ten gali tokiu fintu pridirbti, kad paskui baudos i bankrota nuves

O tai jums paraso nereiks is City Service?

Nors mano bendrija nieko nenutuokia apie sienu griovima ir nesigilina, bet vis tiek as ju parasa privalau gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 10 25, 11:45)
As tai itariu, kad muriniam name turetu buti paprasciau  g.gif

Parasykit uzklausa i savivaldybe ar seniunija ir daugmaz paaiskins, nuo ko pradeti  smile.gif

Kas paprasciau? Nesvarbu ar murinis, ar blokinis, ar medinis pastatas, jei griaunant laikancias konstrukcijas, procedurine, popierizmo prasme viskas tas pats. Darotes projekta ir ji derinat savivaldybej.
Atsakyti