Erne, o jūsų kiek aukštų namas? Mūsų 9aukštis, tai dar ekspertizė keli šimtai.... Bet vis tiek susidūrinau su ta kaina....

Jei Kaune taip pigiai

NEs mano dėdė jei pats tą ekspertizę tvarkys, tai manau juk irgi pažįstamų turi... AJ, nu bet yra kaip yra...

Tik kad viskas labai jau tempiasi.... Manėm, jis gal greičiau už kitus padarys, žadėjo iki 25d., o jau nepadarys, išvaro kažkur, tai mum stovi darbai... Gerai tik nors tiek, kad pardavėjai davė raktus ir lygiagrečiai su dokumentų tvarkymu (kadangi irgi su paskola, tai va virš mėn užtruko) vyras ten jau lupo viską, na plyteles, lubas, sienines spintas senas, išsivedžiojo laidus, kanalizaciją... O dabar nelabai jau kas beliko daryt, kol siena neišgriauta... Tai jau abejojam, kad bent iki lapkričio, kaip planavom, pavyks išsikelt... Nes į šiukšlyną nesinori eit, tai va ir mokėsim dar kelis mėn už nuomą kitam bute
Dėl to banko ir man įdomu, ar reikia kokio sutikimo, ar nebe....
O dėl protokolo, tai irgi nieks man čia neaišku

Savivaldybėj kai vyras buvo, nieko jam ten nedavė, o juk būtų užsiminę, jei reikia.... Arba lapūhai paskutiniai sėdi.... O bendrijos 3 nariai tai čia bet kurie gali pasirašyt?....... Nes jei pirmininkas toks žioplys, tai kaži, ar ten namas turi kokį komitetą