QUOTE(Zaliojiii @ 2014 09 30, 13:22)
Ačiū visiems už išsamius paaiškinimus.
O aš jau užstrigau jau kaip ir atrodo lygioje vietoje. Dėl gyventojų parašų rinkimo.
Kreipiausi į namą administruojančią bendrovę, susisiekiau su namo vadybininke, bet paaiškėjo, kad jai toks atvejis pirmas ir reikalai visiškai nejuda į priekį. Parašiau prašymą, kad man leistų vykdyti apklausą. Leidimą žadėjo suteikti, bet pabrėžė, kad negali man suteikti būstų savininkų informacijos. Nors reikalaukja, kad pasirašytų būtent būsto savininkas.
Iš kur man gauti būstų savinkų sąrašą?
Ir kaip viskas turi būti suforminta? Gal kas galėtų man kokį pvz atsiųsti?
Aš irgi galiu patvirtinti,kad būsto savininkų sąrašą galit užsisakyt iš registrų centro. Ten per keletą dienų paruošią tą pažymą su visais savininkais.
Tolimesnius visus dokumentus pas mus parengė architektas, jis suvedė visas pavardes ir pan., ir mums beliko ant tos formos susirinkti parašus. Dabar jau gavom visus leidimus, tik laukiam iš savivaldybės rašytinio patvirtinimo
tad beliks griovimo ir remonto darbai. Bet susisiekėm su statybininkais, kad jie sieną išpjauti gali per vieną dieną, tad laaabaai džiaugiuos, kad taip greit, nes ir dulkių ir triukšmo bus mažiau