Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto sienų griovimas

Del projektu, atestuotu firmu as zinau, cia viskas aisku. Man neaisku del tu parasu ir susirinkimo blush2.gif
Prasieinu as pro kaimynus, surenku parasus ir kas toliau. ar cia kaimynai visi kazkur turi susirinkti ir suskaiciuoti, ar cia kazkoks kitas susirinkimas, sita dalis man neiaski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 08 13, 14:42)
Del projektu, atestuotu firmu as zinau, cia viskas aisku. Man neaisku del tu parasu ir susirinkimo  blush2.gif 
Prasieinu as pro kaimynus, surenku parasus ir kas toliau. ar cia kaimynai visi kazkur turi susirinkti ir suskaiciuoti, ar cia kazkoks kitas susirinkimas, sita dalis man neiaski  4u.gif

3 kaimynai susirenka ir suskaiciuoja. Siaip reglamentas yra balsu skaiciavimo, tai pagal tai viska reik daryt, db tiksliai nepasakysiu koks.
Atsakyti
QUOTE(Planuotojas @ 2014 08 13, 08:43)
Sveiki, jeigu viską pasidarėte kaip numatyta projekte, tai informuokite statybos inspekciją per https://planuojustatyti.lt sistemą apie statybų pabaigą. Ten turėsite užpildyti duomenis apie Jūsų statybas.

Nežinau, kaip yra, bet tech.prižiūrėtojas užsiminė, kad jeigu niekas neišduoda leidimo, tai ir informuot nieko nereikia. g.gif bet aš kažkaip abejoju dėl šito pasakymo. Nors pati dar nesidomėjau, kaip ten ką užpildyt, mūsų darbai procese kol kas.

QUOTE(Murčikas @ 2014 08 13, 12:50)
Sveiki, norejau paklausti del angos durims griovimo nesancioje sienoje. Kitame portale perskaiciau, kad dabar nebeuztenka surinkti parasus kaimynu, reikia kviesti namo gyventoju susirinkima?  g.gif  Ar esat apie tai girdeja, ar tikrai taip yra dabar?

Yra reglamentas: http://www.am.lt/VI/...rticle_id=10703
Jeigu viską daryti pagal jį, tai ilgai ir sudėtingai. Mes surinkom parašus patys, tada namą administruojanti įmonė suskaičiavo ir surašė protokolą. Nei prieš tai susirinkimą skelbėm, nei po to. Aišku, dar jums reikės savininkų sąrašo, tą registrų centre gausit. Šiaip pasidomėkit namą administruojančioj įmonėj, jie jau viską žino, kaip daryt. O jei yra bendrija, tai pas pirmininką. Bet jokių susirinkimų kviest manau nereikia, bereikalinga belebarda gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 08 13, 19:10)
Nežinau, kaip yra, bet tech.prižiūrėtojas užsiminė, kad jeigu niekas neišduoda leidimo, tai ir informuot nieko nereikia.  g.gif  bet aš kažkaip abejoju dėl šito pasakymo. Nors pati dar nesidomėjau, kaip ten ką užpildyt, mūsų darbai procese kol kas.

Paskaitykite STR "Statybos užbaigimas" VI skyrių, ten yra smulkiau aprašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 08 13, 12:50)
Sveiki, norejau paklausti del angos durims griovimo nesancioje sienoje. Kitame portale perskaiciau, kad dabar nebeuztenka surinkti parasus kaimynu, reikia kviesti namo gyventoju susirinkima?  g.gif  Ar esat apie tai girdeja, ar tikrai taip yra dabar?

Mes šią savaitę baigėm rinkti parašus, tai galiu pasidalinti, kad tikrai jokio susirinkimo irgi nedarėme. Tiesiog apėjom kaimynus, jie pasirašė, o vėliau tą lapą su parašais ir planu nunešėme namą administruojančiam žmogui ir dabar jau turim tos administruojančios įmonės protokolą su balsų skaičiavimu. Pirmadienį jau į savivaldybę reiks keliauti dėl tolimesnių dokumentacijų.. tikiuos viskas pavyks sėkmingai, nes labai viskas nusitęsė...
Gal galit pasidalint rekomendacijomis žmogaus kuris griauna sienas? Mums reiktų Kaune. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2014 08 15, 15:13)
Mes šią savaitę baigėm rinkti parašus, tai galiu pasidalinti, kad tikrai jokio susirinkimo irgi nedarėme. Tiesiog apėjom kaimynus, jie pasirašė, o vėliau tą lapą su parašais ir planu nunešėme namą administruojančiam žmogui ir dabar jau turim tos administruojančios įmonės protokolą su balsų skaičiavimu. Pirmadienį jau į savivaldybę reiks keliauti dėl tolimesnių dokumentacijų.. tikiuos viskas pavyks sėkmingai, nes labai viskas nusitęsė...
Gal galit pasidalint rekomendacijomis žmogaus kuris griauna sienas? Mums reiktų Kaune. Dėkui  4u.gif

O kam jum savivaldybė? keisit namo fasadą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 08 15, 19:30)
O kam jum savivaldybė? keisit namo fasadą?  g.gif

Nea, pakeitimai vyksta tik buto viduje. O kam savivaldybė tai aš tiksliai nežinau, su architektu vyras bendrauja ir labiau žino kas ir dėl ko...aš tik buvau atsakinga už malonų pabendravimą su kaimynais parašų surinkimui biggrin.gif
Atsakyti
gal galit kasnors rekomenduot koki projektuotoja ar konstruktoriu ar kaip jie ten vadinasi kuris didziaja dali dokumentu sutvarkytu KAUNE ? nes as kiek girdejes tai buna ir tokiu projektuotoju kuriems sumoki 500litu ir jie viska ka reikia sutvarko, pats tik parasus surenki.
Atsakyti
QUOTE(Beveik_Tobulas @ 2014 08 18, 15:38)
gal galit kasnors rekomenduot koki projektuotoja ar konstruktoriu ar kaip jie ten vadinasi kuris didziaja dali dokumentu sutvarkytu KAUNE ? nes as kiek girdejes tai buna ir tokiu projektuotoju kuriems sumoki 500litu ir jie viska ka reikia sutvarko, pats tik parasus surenki.

500 litų tai čia prieš kiek metų?

Aš tai pamenu mano tėvai tokį projektą rengėsi prieš gal kokius 12 metų ir jiems kainavo 800 lt.
Atsakyti
Gal kas rekomenduotumėt įmonę ar pavienius asmenis, kurie pašalintų sienos atkarpą ir atliktų techninio prižiūrėtojo vaidmenį Kaune?
Atsakyti
Darbai atlikti, reikalingas techninis prižiūrėtojas atliktų darbų įvertinimui ir kaip suprantu parašui ant projekto. Butas Kaune, priskiriamas prie ypatingų statinių kategorijos.
Atsakyti
QUOTE(Cldmkr @ 2014 08 28, 18:05)
Darbai atlikti, reikalingas techninis prižiūrėtojas atliktų darbų įvertinimui ir kaip suprantu parašui ant projekto. Butas Kaune, priskiriamas prie ypatingų statinių kategorijos.

tai jau viską padarėt, o techninio prižiūrėtojo tik dabar ieškosit? g.gif labai įdomu... juk jis turi dalyvauti visam procese. ypač, jeigu yra paslėptų darbų, jeigu ne tik griovėt, bet ir stiprinimą dėjot.
Atsakyti