Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto sienų griovimas

QUOTE(Erne1 @ 2012 07 21, 01:23)
nu truputi absurdas..jei isties pastate nama ir vienos sienos yra laikancios kitos nea kaip jos galejo pasidaryt viso laikanciomis....matyt kauno ir vilniaus savivaldybiu tvarka kita nors siaip istatymai visiems vienodi :)mes ka tik susitvarkem visus dokumentus ir tikrai kelias labai supaprastintas lyginant kas buvo pries gerus metus....nes tada buvo baisus biurokratinis kelias..tona parasu....jei parasus susirinkai+protokolas ir pas architekta....o is ten pasake mums aiskiai pats buto savininkas nesa dokumentus i savivaldybe, jei kazkas netinka pats savininkas pasiima atnesi mums-pataisom ir vel nesi....mes nunesem ir savaites begy jau buvo sprendimas...

Na, pas mane blokinis namas... ir devintas aukstas... Tai dar ir konstruktorius turi buti spec atestuotas... doh.gif

Logiskai mastant, jei visi prades griauti... Tai ir tas nelaikanciu sienu griovimas tures itakos namui g.gif

Is pirmo zvilgsnio, tai viskas atrodo labai sudetinga... Bet kai pasigilini - lik ir normalu... parasai, konstruktoriaus breziniai, naujas buto planas ir nesi i savivaldybe... g.gif

Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 07 21, 10:12)
Na, pas mane blokinis namas... ir devintas aukstas... Tai dar ir konstruktorius turi buti spec atestuotas...  doh.gif

Logiskai mastant, jei visi prades griauti... Tai ir tas nelaikanciu sienu griovimas tures itakos namui  g.gif

Is pirmo zvilgsnio, tai viskas atrodo labai sudetinga... Bet kai pasigilini - lik ir normalu... parasai, konstruktoriaus breziniai, naujas buto planas ir nesi i savivaldybe...  g.gif

vat butent..pries 5 metus kai darem remonta , griovem tik vonios ir wc siena..norejau jungt ir virtuve prie svetaines..bet isisgandau tu popierizmu..atrode viskas taip miglota, neaisku, baisu..dabar kazkaip visaip kitaip atrodo..visa seka aiski..aisku riek laiko, bet kazkaip nu matau kad viskas igyvendinama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 07 21, 10:15)
vat butent..pries 5 metus kai darem remonta , griovem tik vonios ir wc siena..norejau jungt ir virtuve prie svetaines..bet isisgandau tu popierizmu..atrode viskas taip miglota, neaisku, baisu..dabar kazkaip visaip kitaip atrodo..visa seka aiski..aisku riek laiko, bet kazkaip nu matau kad viskas igyvendinama g.gif

mes ir šituos vargus jau beveik praėjom, darėm tarp virtuvės ir saliono 1,15 cm kažkur angą, o vonią ir wc praplatinom kolidoriaus sąskt, tai blokoniame name būtinas leidimas bet kokią angą darant, nes beveik visos sienos yra laikančios, pirma aš parašiau į savivaldybę prašymą ir man išdavė reikalavimus,bet prieš tai per vieną vakarą gavau gyventojų 50+1 parašus, labai greitai, net pačiam keista, poto susiradau konstruktorių kuris padarė man projektą, su projektu ėjau į savivaldybę gauti rašytinį pritarimą, kuris man kainavo vienas lapas popieriaus 100 lt blink.gif , vėliau išsigrioviau, išvežiau šiukšles į sąvartyną gavau pažymą , kad pridaviau, db reikia eiti į registrų centrą pas amatininkus, kad jie naują planą sudarytų ir vėliau ateis statybos inspektorius ir surašys aktą, vsio ir darbas baigtas, visas malonumas kainuos 1,5 k lt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyzzzz: 24 liepos 2012 - 11:06
QUOTE(justyzzzz @ 2012 07 24, 12:05)
mes ir šituos vargus jau beveik praėjom, darėm tarp virtuvės ir saliono 1,15 cm kažkur angą, o vonią ir wc praplatinom kolidoriaus sąskt, tai blokoniame name būtinas leidimas bet kokią angą darant, nes beveik visos sienos yra laikančios, pirma aš parašiau į savivaldybę prašymą ir man išdavė reikalavimus,bet prieš tai per vieną vakarą gavau gyventojų 50+1 parašus, labai greitai, net pačiam keista, poto susiradau konstruktorių kuris padarė man projektą, su projektu ėjau į savivaldybę gauti rašytinį pritarimą, kuris man kainavo vienas lapas popieriaus 100 lt blink.gif , vėliau išsigrioviau, išvežiau šiukšles į sąvartyną gavau pažymą , kad pridaviau, db reikia eiti į registrų centrą pas amatininkus, kad jie naują planą sudarytų ir vėliau ateis statybos inspektorius ir surašys aktą, vsio ir darbas baigtas, visas malonumas kainuos 1,5 k lt  thumbup.gif

Turiu klausima 4u.gif

Kai rinkote parasus... rastas, po kuriuo pasirasinejo, buvo laisvos formos?

Na, as plane pazymejau, kurias sienas noriu griauti ir parasysiu trumpa tekstuka. O po juo vardas, pavarde ir parasai g.gif

Siandien buvau namu bendrijoje, bet niekas nera grioves bute sienu blink.gif Tiksliau - oficialiai doh.gif Tai jie ir negali pakonsultuoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 07 24, 13:15)
Turiu klausima  4u.gif

Kai rinkote parasus... rastas, po kuriuo pasirasinejo, buvo laisvos formos?

Na, as plane pazymejau, kurias sienas noriu griauti ir parasysiu trumpa tekstuka. O po juo vardas, pavarde ir parasai  g.gif

Siandien buvau namu bendrijoje, bet niekas nera grioves bute sienu  blink.gif  Tiksliau - oficialiai  doh.gif  Tai jie ir negali pakonsultuoti...  unsure.gif

tikrai taip, parašėm kuriam bute, kas griaunama ir pan, dar buto numerį įrašykit į grafą wink.gif
Atsakyti
as siandien susitikau su seniunijos architektu, pasikonsultavom, viska susake (nors ir taip zinojau ka reik daryt). ketvirtadieni planuoju eit i city servisa del parasams rinkt anketu ir panasiai..man sake pakonsultuos kaip paruost ta lapa g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyzzzz @ 2012 07 24, 14:09)
tikrai taip, parašėm kuriam bute, kas griaunama ir pan, dar buto numerį įrašykit į grafą wink.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2012 07 24, 15:15)
as siandien susitikau su seniunijos architektu, pasikonsultavom, viska susake (nors ir taip zinojau ka reik daryt). ketvirtadieni planuoju eit i city servisa del parasams rinkt anketu ir panasiai..man sake pakonsultuos kaip paruost ta lapa  g.gif

Na, gal jie susidure su griovimu, nes pas mane niekas nieko nedare... biggrin.gif
Tik paziurejau rasta, kai dare iejima per balkona... Tai ten irgi viskas laisva forma surasyta ir surinkti parasai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 07 24, 16:44)
Aciu  4u.gif
Na, gal jie susidure su griovimu, nes pas mane niekas nieko nedare...  biggrin.gif
Tik paziurejau rasta, kai dare iejima per balkona... Tai ten irgi viskas laisva forma surasyta ir surinkti parasai  smile.gif

man telefonu ten vadybininke sake, akd laisva forma uztenka, virsuj planelis ir pazymeta kru kas griaunama statoma ar panasiia, na kad zmonem aisku butu... siandie architektas sako reikia trumpai aprasyti kas bus daroma..sakau tai as plana desiu..sako jo gerai, galima ir plana ir truputi pora sakiniu uzrasyt kas bus daroma, kokiame bute ir panasiai. o apacioj parasai..o kaip jie ten atrodo nzn..bet nueisiu i city servisa, ten teledoonu namo administratore pazadejo kad pades padaryt ta anketa..
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 07 24, 17:09)
man telefonu ten vadybininke sake, akd laisva forma uztenka, virsuj planelis ir pazymeta kru kas griaunama statoma ar panasiia, na kad zmonem aisku butu... siandie architektas sako reikia trumpai aprasyti kas bus daroma..sakau tai as plana desiu..sako jo gerai, galima ir plana ir truputi pora sakiniu uzrasyt kas bus daroma, kokiame bute ir panasiai. o apacioj parasai..o kaip jie ten atrodo nzn..bet nueisiu i city servisa, ten teledoonu namo administratore pazadejo kad pades padaryt ta anketa..

Nebloga administratore turit... Nes mano bendrijos pirmininkas... tai kartais truksta zodziu biggrin.gif

Siandien sako - tai jus susirinkit parasus, jei reikes is manes kokio rasto ar sutikimo, tai parasysiu... O daugiau tai nezinau... Nieks nieko negriove, taigi nepadesiu biggrin.gif Ir dar labai uzjaute, kad uz namo butu savininku sarasa reikejo pinigus moket doh.gif biggrin.gif

Bet as jau isivaizduoju, kaip ten turetu atrodyti, tai siandien - ryt paruosiu viska ir eisiu pas kaimynus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 07 24, 17:36)
Nebloga administratore turit... Nes mano bendrijos pirmininkas... tai kartais truksta zodziu  biggrin.gif

Siandien sako - tai jus susirinkit parasus, jei reikes is manes kokio rasto ar sutikimo, tai parasysiu... O daugiau tai nezinau... Nieks nieko negriove, taigi nepadesiu  biggrin.gif Ir dar labai uzjaute, kad uz namo butu savininku sarasa reikejo pinigus moket  doh.gif  biggrin.gif

Bet as jau isivaizduoju, kaip ten turetu atrodyti, tai siandien - ryt paruosiu viska ir eisiu pas kaimynus  unsure.gif

nu kokia ta administratore matysim kai susitiksiu, kolkas tik susidariau ispudi is posnekesio telefonu.
o del parasu - sekmes..tikiuosi noriai pasirasines kaimynai 4u.gif
Atsakyti
Na, kaip sekasi sienas griauti? ax.gif

As atsispausdinau jau teksta, planus ir lenteles parasams... Bet niekaip neiseinu pro duris... kad parasus pradeciau rinkti... Kazko baiminuosi ir dvejoju g.gif doh.gif

Vilnietes ir vilnieciai, gal parekomenduotumet konstruktoriu? ax.gif
Atsakyti
as ketvirtadieni nulekiau i nama administruojancia firma..dave pavyzdeli ten ju toki. Padarem ten ta brezinuka savo su aprasymu minimaliu, suzymeta kas griaunama kas statoma ir nuveziau..namo administratore parode inzinieriui, sake tinka viskas ir palikau ta lapa..ji sake siandien arba ryt padarys anketa su tuo brezinuku ir man jos egzempleriu imes i pasto dezute. ir tada jas pasidauginus jau galesiu rinkt rolleyes.gif sitas darbas numatomas vyrui biggrin.gif
Atsakyti