Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto sienų griovimas

QUOTE(Merginukee @ 2014 04 09, 12:01)
sakykit gal zinot nuo ko kaina priklauso, gavau saskaita bet suma labai didele ir dar pazymeta kad kaina ne galutine  g.gif

nuo laiko ir butų skaičiaus. Jeigu per 5 darbo dienas, tai gaunasi už butą 1 lt. Tai jūs palaukit kol jau atsiųs galutinę kainą, man ne iš karto atsiuntė, o po kelių dienų paskaičiavo.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 04 09, 12:17)
nuo laiko ir butų skaičiaus. Jeigu per 5 darbo dienas, tai gaunasi už butą 1 lt. Tai jūs palaukit kol jau atsiųs galutinę kainą, man ne iš karto atsiuntė, o po kelių dienų paskaičiavo.

man atsiunte saskaita faktura, suma irasyta bet zvaigzdute pazymeta ir parasyta kad negalutine tai nelabai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 04 09, 12:28)
man atsiunte saskaita faktura, suma irasyta bet zvaigzdute pazymeta ir parasyta kad negalutine tai nelabai supratau  g.gif

nežinau, aš jokių sąskaitų faktūrų negavau. Gavau į el.pašta pranešimą, kad užsakymas priimtas su užsakymio numeriu ir nuoroda, kurią paspaudus buvo nuvedama į rc puslapį. Ten buvo tokkia lentelė. Vienoj iš skilčių rašė taip:
"Vadovaudamiesi LRV 2002-07-12 nutarimo Nr. 1129 ?Dėl Nekilnojamojo turto registro nuostatų patvirtinimo? 15 bei 77 punktais, informuojame, kad už Jūsų internetu pateiktą prašymą bei jame nurodytus atlikti darbus reikia sumokėti 60,00 Lt. Aukščiau nurodytą sumą prašome sumokėti iki xxxxx, priešingu atveju Jūsų užsakymas nebus vykdomas ir bus atmestas negavus apmokėjimo iki aukščiau nurodyto termino. "
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 04 09, 12:57)
nežinau, aš jokių sąskaitų faktūrų negavau. Gavau į el.pašta pranešimą, kad užsakymas priimtas su užsakymio numeriu ir nuoroda, kurią paspaudus buvo nuvedama į rc puslapį. Ten buvo tokkia lentelė. Vienoj iš skilčių rašė taip:
"Vadovaudamiesi LRV 2002-07-12 nutarimo Nr. 1129 ?Dėl Nekilnojamojo turto registro nuostatų patvirtinimo? 15 bei 77 punktais, informuojame, kad už Jūsų internetu pateiktą prašymą bei jame nurodytus atlikti darbus reikia sumokėti 60,00 Lt. Aukščiau nurodytą sumą prašome sumokėti iki xxxxx, priešingu atveju Jūsų užsakymas nebus vykdomas ir bus atmestas negavus apmokėjimo iki aukščiau nurodyto termino. "

tai pas jus kitaip tada, as gavau i emeila patvirtinima ir po kiek laiko apmokejimo kvita su suma. Dabar lieka tik apmoketi ir laukti saraso smile.gif beje siandien jau is namo administartoriaus gavau forma ant kurios rinkti parasus thumbup.gif labai geranoriskai man paaiskino viska, tik va kazkaip nelabai aisku ar tiesiog eiti pas zmones ir prasyt paraso ar ruost kazkokius biuletenius?
Atsakyti
Skaitau skaitau ir jau pačiai nebeaišku: reikia ar nereikia tų leidimų, kaimynų pritarimų ir t.t. g.gif
Skambinau į Valstybinę teritorijų planavimo ir statybos inspekciją prie aplinkos ministerijos, sakė, jeigu siena nelaikanti, nereikia jokių leidimų ir pritarimų. Man atrodo, kad ta, kurią norime griauti, yra nelaikanti, bet gal aš klystu? g.gif biggrin.gif Siena tarp kambario ir virtuvės-koridoriaus, joje jau yra didelė anga, apie 2m, noriu išgriauti visą tą sieną. Va čia rašėt kažkuri, kad "praktiškai visos sienos laikančios yra" blokiniam, o kitur rašo, kad tik išorinės ir skiriančios atskirus butus. Siena 12 cm, neturėtų būti laikanti g.gif
Kur aš dar galėčiau pasiskambinti pasitikslinti? Nes jau norisi pradėt darbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 04 22, 12:36)
Skaitau skaitau ir jau pačiai nebeaišku: reikia ar nereikia tų leidimų, kaimynų pritarimų ir t.t.  g.gif
Skambinau į Valstybinę teritorijų planavimo ir statybos inspekciją prie aplinkos ministerijos, sakė, jeigu siena nelaikanti, nereikia jokių leidimų ir pritarimų. Man atrodo, kad ta, kurią norime griauti, yra nelaikanti, bet gal aš klystu?  g.gif  biggrin.gif  Siena tarp kambario ir virtuvės-koridoriaus, joje jau yra didelė anga, apie 2m, noriu išgriauti visą tą sieną. Va čia rašėt kažkuri, kad "praktiškai visos sienos laikančios yra" blokiniam, o kitur rašo, kad tik išorinės ir skiriančios atskirus butus. Siena 12 cm, neturėtų būti laikanti  g.gif
Kur aš dar galėčiau pasiskambinti pasitikslinti? Nes jau norisi pradėt darbus biggrin.gif

blokiniame name tik siena tarp wc ir vonios yra nelaikanti, visos kitos laikančios. o kaip angą iššsigriovėt ? irgi turėjot gauti kaimynų pritarimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingoji1 @ 2014 04 22, 12:38)
blokiniame name tik siena tarp wc ir vonios yra nelaikanti, visos kitos laikančios. o kaip angą iššsigriovėt ? irgi turėjot gauti kaimynų pritarimą  g.gif

Ta anga pagal projektą buvo jau plati. Nieko mes negriovėm g.gif
Laikančios net ir tos, kurios yra plonos, 12 cm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 04 22, 12:51)
Ta anga pagal projektą buvo jau plati. Nieko mes negriovėm  g.gif
Laikančios net ir tos, kurios yra plonos, 12 cm?  g.gif

dėl cm pločio tai ar laikanti ar ne pasakys architektas, bet mes griaunam angą 1968 statybos blokiniame ir visus popierius tvarkom, nes tikrai nešanti, o storio nematavom
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 04 22, 12:36)
Skaitau skaitau ir jau pačiai nebeaišku: reikia ar nereikia tų leidimų, kaimynų pritarimų ir t.t.  g.gif
Skambinau į Valstybinę teritorijų planavimo ir statybos inspekciją prie aplinkos ministerijos, sakė, jeigu siena nelaikanti, nereikia jokių leidimų ir pritarimų. Man atrodo, kad ta, kurią norime griauti, yra nelaikanti, bet gal aš klystu?  g.gif  biggrin.gif  Siena tarp kambario ir virtuvės-koridoriaus, joje jau yra didelė anga, apie 2m, noriu išgriauti visą tą sieną. Va čia rašėt kažkuri, kad "praktiškai visos sienos laikančios yra" blokiniam, o kitur rašo, kad tik išorinės ir skiriančios atskirus butus. Siena 12 cm, neturėtų būti laikanti  g.gif

jei namas blokinis tai tikrai visos sienos laikancios isskyrus ta kur rase tarp WC ir vonios jei yra. Pas mus WC ir vonia kartu tai nera tos sienos. O kaimynu pritarimo reikes jei tik sienos laikancios, mes kaip tik uzsiimam visu popierizmu. Savivaldybes leidimo nereiks jei nekeiciama pastato izvaizda, jusu atveju suprantu kad ne, taciau jei namo bendras butu plotas virsija 2000 kvadratu tada reikalinga dar projekto ekspertize. Paprasciausiai pas architekta pasidomekite kokios jusu sienos ir tada bus aiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 04 22, 14:19)
jei namas blokinis tai tikrai visos sienos laikancios isskyrus ta kur rase tarp WC ir vonios jei yra. Pas mus WC ir vonia kartu tai nera tos sienos. O kaimynu pritarimo reikes jei tik sienos laikancios, mes kaip tik uzsiimam visu popierizmu. Savivaldybes leidimo nereiks jei nekeiciama pastato izvaizda, jusu atveju suprantu kad ne, taciau jei namo bendras butu plotas virsija 2000 kvadratu tada reikalinga dar projekto ekspertize. Paprasciausiai pas architekta pasidomekite kokios jusu sienos ir tada bus aiskiau smile.gif

gal domejotes kiek ekspertize kainuoja ? mes dabar sioje "stadijoje" ir dar ne pabaiga su popieriais.

kas imsitės šio reikalo, tai žinokit, jog daug popierių ir ne viskas vyksta greit.

gerai, kai architektas viską žino.
Atsakyti
QUOTE(teisingoji1 @ 2014 04 22, 14:26)
gal domejotes kiek ekspertize kainuoja ? mes dabar sioje "stadijoje" ir dar ne pabaiga su popieriais.

kas imsitės šio reikalo, tai žinokit, jog daug popierių ir ne viskas vyksta greit.

gerai, kai architektas viską žino.

na musu architekte kartu su konstruktorium dirba, viena diena skyre viskam issiaiskinti ko reikes ir tada pradejom, as pati pries tai nemazai skaiciau tai jai daug klausimu daviau tai ji ir aiskinosi smile.gif mes dar nepriejom iki tos vietos, bet manau architekte mum pagelbes ir kazka rekomenduos, jei ne tai per vyra ieskosim, jis inzinierius konstruktorius tai manau kazka rasim smile.gif
o viskas tikrai ne taip greitai vyksta bet ka jau padarysi.
mum dar architekte minejo kad vigi gali reiketi savivaldybes leidimo jei bus daroma projekto ekspertize, bet sitas dar eigoje paaiskes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginukee: 22 balandžio 2014 - 13:45
QUOTE(Merginukee @ 2014 04 22, 14:19)

Vienu žodžiu, nors nusišauk. biggrin.gif Pas mus 60 butų... Namas 1964 m doh.gif
reiškias, visko reiks. Kiek viskas užtrunka ir kiek kainuoja?

Ir kur kokio architekto ieškoti? g.gif nors jau kaip ir aišku, kad bus laikanti, iš čia pasisakiusių. unsure.gif
Atsakyti