Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto sienų griovimas

QUOTE(cellado @ 2014 04 03, 14:27)
ekspertize daro nepriklausoma imone, kuri nei projekta renge, nei darbus atliko. Tai dar viena imone, kuria reikia susirasti, kad parengtu ekspertize pagal ivykdytus darbus. Bet neesu tikras ar to reikia, kai griaunama siena bute... Maza ka ten statybu inspekcijoj sako, svarbiausia, kad tik po darbu galima juos butu pabaigi (atlikti statybos uzbaigima), jei jos metu paaiskes, kad reikia ekspertizes, tai ir reiktu tada ja padaryti.

Manau, tik pradėjus viską darytis, išaiškės visų tų griovimų niuansai doh.gif
Atsakyti
kalbejau su architekte tai sake kad kaimynu kurie turi sienas su mumis sutikimai privalomi g.gif gal kas pakomentuos ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 04 04, 14:33)
kalbejau su architekte tai sake kad kaimynu kurie turi sienas su mumis sutikimai privalomi  g.gif  gal kas pakomentuos ar tikrai?

kiek teko skaityt tvarkų tai parašyta tik 50proc.+1, niekur nepasakyta, kad būtent tokie kaimynai turi būti.
Atsakyti
QUOTE(teisingoji1 @ 2014 04 04, 15:28)
kiek teko skaityt tvarkų tai parašyta tik 50proc.+1, niekur nepasakyta, kad būtent tokie kaimynai turi būti.

tai kazkaip ir man neteko girdeti bet va architekte taip pasake, na pirmadieni dar su ja kalbesiu tai daugiau pasakys. Buvo cia kazkas sakes kad jei bendrijos nera tai administruojanti imone turi duoti sutikima, bet man sake kad seniunija sita daro g.gif ir sake tikrai nepraeis jei ne savininku parasai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 04 04, 15:41)
tai kazkaip ir man neteko girdeti bet va architekte taip pasake, na pirmadieni dar su ja kalbesiu tai daugiau pasakys. Buvo cia kazkas sakes kad jei bendrijos nera tai administruojanti imone turi duoti sutikima, bet man sake kad seniunija sita daro  g.gif  ir sake tikrai nepraeis jei ne savininku parasai bus smile.gif

turi būti savininkų parašai tikrai, rc išduoda butų savininkų sąrašą. prie savininkų parašų taip pat turi būti administruojančios įmonės sutikimas, jeigu nėra bendrijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teisingoji1 @ 2014 04 04, 15:43)
turi būti savininkų parašai tikrai, rc išduoda butų savininkų sąrašą. prie savininkų parašų taip pat turi būti administruojančios įmonės sutikimas, jeigu nėra bendrijos  4u.gif

gal zinot ar imanoma internetu uzsisakyti ta sarasa ar butinai reikia vykti i rc? man architekte minejo kad seniunija pasiraso, nu zodziu da ne viska man susake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 04 04, 15:54)
gal zinot ar imanoma internetu uzsisakyti ta sarasa ar butinai reikia vykti i rc? man architekte minejo kad seniunija pasiraso, nu zodziu da  ne viska man susake  smile.gif

užsisakyti galite interentu, sumokėsit pavedimu ir kai bus paruošta, tereiks nuvykti asiimti.
Bent jau vilniuje. Kai klausiau RC, gavau tokia info.

Laba dienanamo butų savininkų sąrašą galite užsakyti internetu http://www.registrucentras.lt/epas/ Pavadinimas 1. Nekilnojamojo turto registro išrašą pagal nurodytą turto adresą. pastabų lauke nurodant, jog reikalingas namo savininkų sąrašas; taipogi turite nurodyti duomenų naudojimo tikslą. arba pateikti prašymą paštu, taip pat faksu 262 8823, arba mūsų priėmimo skyriuje, Lvovo g. 25, Vilniuje, Užsakymas įvykdomas per 5 darbo dienas (arba skubos tvarka per 1, arba 2, ar 3 darbo dienas)
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 04 07, 08:48)
užsisakyti galite interentu, sumokėsit pavedimu ir kai bus paruošta, tereiks nuvykti asiimti.
Bent jau vilniuje. Kai klausiau RC, gavau tokia info.

Laba dienanamo butų savininkų sąrašą galite užsakyti internetu http://www.registrucentras.lt/epas/ Pavadinimas 1. Nekilnojamojo turto registro išrašą pagal nurodytą turto adresą.  pastabų lauke nurodant, jog reikalingas namo savininkų sąrašas; taipogi turite nurodyti duomenų naudojimo tikslą. arba pateikti prašymą paštu, taip pat faksu 262 8823, arba mūsų priėmimo skyriuje, Lvovo g. 25, Vilniuje, Užsakymas įvykdomas per 5 darbo dienas (arba skubos tvarka per 1, arba 2, ar 3 darbo dienas)

aciu uz info smile.gif siandien sulauksiu dar architektes skambucio, ziuresiu ka ji sakys, turi viska supasakot kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
mes tai jau nebegriausim sienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 04 07, 09:09)
mes tai jau nebegriausim sienos  ax.gif

o kodel, kazkas atsitiko? as tai vis bijau kad parasu nesurinksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 04 07, 10:00)
o kodel, kazkas atsitiko? as tai vis bijau kad parasu nesurinksim  ax.gif

nusprendėm nesižeminti ir nemaldauti kaimynų, kad pasirašytų. Kiek bandžiau rinkti, nė vienas nepasirašė (dauguma pensinkai). Dauguma sakė, kad nepasirašys, kol nepasirašys po mumis gyventi bobutė, nes mes paskutiniam aukšte ir realiai tik jos sienas galėtų įtakoti mūsų griovimas. O ji kategoriškai prieš. Ir taip kaip radėjom remontus jau mum ir policija grasino, tai nemanau, kad surinksim tuos parašus. Aišku labai daug butų neapėjau, bet rankos nusviro ir nebenoriu net eiti.
Jau geriau išdudižiai su atskira virtuve gyvensim nei kad prašysim jų tų parašų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 04 07, 10:20)
nusprendėm nesižeminti ir nemaldauti kaimynų, kad pasirašytų. Kiek bandžiau rinkti, nė vienas nepasirašė (dauguma pensinkai). Dauguma sakė, kad nepasirašys, kol nepasirašys po mumis gyventi bobutė, nes mes paskutiniam aukšte ir realiai tik jos sienas galėtų įtakoti mūsų griovimas. O ji kategoriškai prieš. Ir taip kaip radėjom remontus jau mum ir policija grasino, tai nemanau, kad surinksim tuos parašus. Aišku labai daug butų neapėjau, bet rankos nusviro ir nebenoriu net eiti.
Jau geriau išdudižiai su atskira virtuve gyvensim nei kad prašysim jų tų parašų.  ax.gif

tai va ir as galvoju kad su parasais gali buti problema, jei dar privalo sutikti kaimynai kurie sienom su mumis ribojasi tai gali but blogai, salia vieni kaimynai senukai tai kazkokie keisti, gali nesutikti doh.gif bet vilties turim nes kitoj laiptinej musu name rudeni rinko zmones parasus ir maciau jau issiverte siena smile.gif tai sakau gal ir mums pavyks, o maldaut tai tikrai nekas 4u.gif tik va pas mus name 100 butu tai labai daug g.gif
Atsakyti