[quote=evileja,2013 06 28, 21:24]
[quote=a.m.a.n.d.a,2013 06 26, 13:02]
Ne tik kaina nelogiska,bet mano atveju, susiduriau su didesnem problemom, del musu lietuvisko biurokratizmo,viska dariau saziningai,bet likau labai nusivylus ne tik del pinigu,bet ir del prarasto laiko ir sugadintu nervu
Labas vakaras. As irgi sakyciau, kad cia ne piniguose visa esme, o laike ir sugadintuose nervuose. As Panevezyje visa tai ka tik tvarkiausi, ir dabar jau galiu pasidziaugti- turiu pritarima is savivaldybes, tai toks jausmas, kad pajudejau is mirties tasko. Kazkaip pirkdama buta viska isivaizdavau daug paprasciau. Ir pries perkant labai patarciau pasidometi ir apie namo gyventojus ir apie pirmininka... Man is tikruju pasiseke, nes mano namo pirmininke- labai protinga ir supratinga moteris. O tas parasu rinkimas is namo gyventoju- tai kazkoks visiskas nesusipratimas. Mano name 120 butu, tai toks jausmas, kad butu lengviau peskom is Panevezio i Vilniu nueiti...Na, bet dabar jau visa tai praeityje, linkiu kitiems kantrybes ir sekmes.
Tiesa, dar norejau pasakyti, kad Panevezyje jokiu pagal gyvenama vieta priskirtu architektu nera, renkiesi koki nori ir uz kokia nori kaina...
[/quote]
Seiniūnijai architektai yra priskirti, jie gali pasakyti, koki projekta reikia rengti atitinkamiems darbams. Toliau ieskotes patys kas ta projekta rengs.