QUOTE(gabby_jz @ 2012 07 19, 18:02)
Sveiki, skaitinėjau seną temą, o naujoje žiūriu dar tuščia
Norėjau paklausti, vikosiuks, per kiek laiko viską susitvarkėte?
Vyras man sako nesikišt bent į vieną sritį

bet kad kai perskaičiau aną temą, net baisu pasidarė

Nes jis šnekėjo su vienu žmogum, tik ką rekonstravusiu butą, tai kažkaip daug paprasčiau viską nupasakojo

Atseit, griaunant iki 1,20m laikančioj sienoj, projektų jokių nereikia nei leidimų, o pertvarom visiškai nereikia nieko. Nu žodžiu

Nueis į statybų inspekciją ar dar kur ir paklausinės

Mes įsigijom būstą senam blokiniam name ir daug ką ten pragriaut norim dar prieš įsikeliant... Na kaip daug, iš virtuvės į kambarį bent kažkokią angą išgriaut, vonią sujungt su koridoriuku.... Na ir langą su durim į balkoną išimt vienam kambary...
as pradejau visa sita rata

antradieni esu susitarus su architektu seniunijos. viska su juo aptarsim..bet kiek domejaus man reik projekto+konstruktoriaus paskaiciavimu kiek kur ka griau, kiek ko sutvirtint. ir dar 50%+1 parasu namo butu savininku. as planuoju griaut anga (apie 2m) kad sujungt virtuve su svetaine ir didinsim vonia+wc koridoriuko saskaita
nuveikti darbai: issiemiau registruose pazyma apie namo butu savininkus. su ja eisiu i city servisa (jis administruoja musu nama), ten jau snekejau, pades paruost ten ta anketa parasams rinkt.jau buvo pazistama interjero dizainere, ismatavo, apsnekejom, ji sia savaite man pabraizys savo idejas