Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams - 2

QUOTE(Leksa @ 2015 10 22, 18:14)
aha, pasakykit, kad dovanu nebus, pamatysit ar tada bent kiek jie tu Kaledu lauks.

QUOTE(rimmuske @ 2015 10 22, 18:23)
Mano nuomone irgi tokia vaikams tik dovanos po egle rupi

Neeksperimentuosiu, bet dovanų, žaislų užtektinai gauna kiaurus metus, kad vien tik dėl jų Kalėdų lauktų, o kalėdinė eglutė, renginiai, prakartėlės, išpuošti namai ir miestas būna tik per Kalėdas. Apie Kalėdų senelį net nekalbu, tikrą pamatyti - svajonių svajonė. Bet visose šeimose kitaip, yra tokių, kur vien dovanos švenčių esmė.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 10 22, 20:51)
Neeksperimentuosiu, bet dovanų, žaislų užtektinai gauna kiaurus metus, kad vien tik dėl jų Kalėdų lauktų, o kalėdinė eglutė, renginiai, prakartėlės, išpuošti namai ir miestas būna tik per Kalėdas. Apie Kalėdų senelį net nekalbu, tikrą pamatyti - svajonių svajonė. Bet visose šeimose kitaip, yra tokių, kur vien dovanos švenčių esmė.

drinks_cheers.gif

Kartu puoshiam eglute ir namus, ant langu piesiam.
Kaledinius sausainius kepam irgi su dukryte wub.gif visa seima po ishpuoshta miesta vaikshtinejam, vazhiuojam i kitus miestus pazhiureti kaip juos papuoshe, taip pat kaledines muges lankom wub.gif
daug visko, dovanos tik shiemet tokios laukiamos (shiemet sakyciau samoningai laukia dovanu pirmi metai , praeitais metais lauke eglutes ir kaledu senelio apie dovanas nieko nesake).

O kiek dziaugsmo atnesa visi renginiai su kaledu seneliuuuu uuu newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2015 10 22, 19:17)
ale kiekvienais metais atsiranda, kad biski paburba ko taip anskti ir t.t.  biggrin.gif  juk nereikia eiti I tokias temas jeigu nedomina, musiskiai jau laukia kaledu senai, kita savaite kai bus atostogos rasys laiskus seniui salciui  wub.gif o ir jeigu nori kazka paruost ispudingesnio ir idomesnio reikia is anskto ruost, nes kol randi, o jeigu reikia uzsakyt dar  doh.gif

Na kodėl iškart "nedomina"? Mane tai domina, dėl to pernai į "Favorites" ir įsidėjau šią temą, tik kai pamačiau, kad joje DABAR jau yra šviežių žinučių, pirma mintis buvo, jog tai kažkokie techniniai nesklandumai forume. biggrin.gif Jei ką nors labai verto dėmesnio, bet pobrangio nusižiūrėčiau, irgi gal nupirkčiau vaikams ateinančioms Kalėdoms, bet keistoka, kad čia jau daug kas pilnas dovanų komplektacijas suruošusios ir net minties neprisileidžia, jog iki švenčių vaikų svajonės dar gali spėti ir pasikeisti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 10 22, 18:55)
As nieko blogo nematau, kad vaikas laukia Kaledu, kad ir nuo rugsejo ar nuo vasaros  mirksiukas.gif 
Juo labiau po lapkricio pirmos, zvakes dings ir ateis Kaledu metas i parduotuves, ir cia jau visai ne uz kalnu  mirksiukas.gif

Tai į parduotuves tegu jis vaikšto kada nori irnesakyk.gif (štai Thomas Philips lankstinuką su kalėdinėmis cackėmis į pašto dėžutę jau bene prieš geras porą savaičių gavome), bet kas ateina į mūsų namus, šeimas, vaikų galveles – geriau jau tai būtų ne prekybininkų reikalas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 22 spalio 2015 - 22:04
Dėl savų norų aš 100% garantuota-jie gali pasipildyti, bet to, ko norėjo ir gaus, norai nepraeis. Ne vienos dienos sugalvota užgaida, kad šiandien noriu vieno, ryt kito, poryt trečio.O namų dar tikrai nepuošiam ir minčių neturim biggrin.gif Apskritai dar +25 C lauke.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 10 22, 23:42)
Dėl savų norų aš 100% garantuota-jie gali pasipildyti, bet to, ko norėjo ir gaus, norai nepraeis. Ne vienos dienos sugalvota užgaida, kad šiandien noriu vieno, ryt kito, poryt trečio.O namų dar tikrai nepuošiam ir minčių neturim biggrin.gif Apskritai dar +25 C lauke.

Tai ir mes dar nepuoshiam biggrin.gif
cia aplamai tai ko vaikas laukia, is ko susideda kaledos smile.gif buvo kalba, kad atrodo lyg vaikams kaledos tai tik dovanos, bet tikrai ne visiems taip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2015 10 22, 23:50)
Tai ir mes dar nepuoshiam biggrin.gif
cia aplamai tai ko vaikas laukia, is ko susideda kaledos smile.gif buvo kalba, kad atrodo lyg vaikams kaledos tai tik dovanos, bet tikrai ne visiems taip yra smile.gif

drinks_cheers.gif Susidaro vaizdas, kad jei jau iš anksčiau perki dovanas, planuoji išlaidas, tai jau ir eglutę turi spalį pasipuošti doh.gif Ir kad vaikų norai įstatymai - o gal vaikas Kūčių vakarą nori monstrės, o per Kalėdas gavęs susirauks, kad gal vis dėlto norėjo beibiborno.
Pvz., mano keturmetis ką tik pasakė, nors apie SM diskusiją ar pačias Kalėdas nė žodžiu neužsiminiau, - laukia Kalėdų, nes nori besmegenį statyti.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 10 22, 19:14)
aha, pasakykit, kad dovanu nebus, pamatysit ar tada bent kiek jie tu Kaledu lauks.

Tai, kad cia, net suauge laukia dovanu, ka kalbeti apie vaikus... Pati zinau is savo vaikystes kaip smagu laukti Kaledu ir tik todel, kad Senis saltis atnes daug dovanu... biggrin.gif Suauge paskui pagalvoja, kad ne vien dovanos lemia sventiska nuotaika, o susitikimas su seima, draugais, giminemis ir pan., vaikai kazkaip apie tai reciau pagalvoja... O pabandykit trimeti nusivesti I parduotuves pries sventiniu laikotarpiu, paziuresit kokia nuotaika sventine apturesit kai akys raibsta net suaugusiam, ka kalbeti apie mazus vaikus, kai visko daug ir visko norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2015 10 23, 08:57)
Suauge paskui pagalvoja, kad ne vien dovanos lemia sventiska nuotaika, o susitikimas su seima, draugais, giminemis ir pan., vaikai kazkaip apie tai reciau pagalvoja... O pabandykit trimeti nusivesti I parduotuves pries sventiniu laikotarpiu, paziuresit kokia nuotaika sventine apturesit kai akys raibsta net suaugusiam, ka kalbeti apie mazus vaikus, kai visko daug ir visko norisi  biggrin.gif

Na čia turbūt svariausias argumentas dovanas susipirkti iki prasidedant parduotuvinei "šventinei nuotaikai". mastau.gif Tikrai sunku vaikui paaiškinti, kas yra adventas, kiek jis trunka, kodėl šventės dar tik laukiama, kai viskas aplink mirga ir ūžia nuo linksmybių, kai darželyje šventė su trenksmu ir dovanėlėmis praėjusi gruodžio pradžioje (gerai, jei ne lapkritį), nes ir tėveliams, ir auklėtojoms norisi greičiau atsikratyti papildomo rūpesčio, kai pas draugus seniausiai stovi papuoštos eglutės ir valgomi kūčiukai bei kalėdiniai meduoliai.
Atsakyti
Gal baikim filosofuoti, kalbekim apie Kaledines dovanas vaikams, aisku, kam tai aktualu 4u.gif

Atsakyti
Mažajam 2 metai, jis dar neturi norų, galiu drąsiai pirkt. LT kainos didelės ir pasirinkimas nedidelis, tai siųsiuos. Todėl man reik stipriai iš anksto organizuot dovaną. Sesers vaikams irgi siųsiuos, vieną jau turiu smile.gif
Atsakyti
Aš tik už tai, kad viską planuoti iš anksto thumbup.gif dėl to jau pasinaudojom akcija žaislam, vėliau bus sunkiau gauti, o ir žmonių daug būna, sunku ką rasti, antra- taip nesijaučia finansiškai. Maniškiai dar maži, kai paaugs bus matyt jų norų pokyčiai, bet man norisi, kad vaikam nebūtų aklai pildomi norai, man jau geriau gimtadieniui išsvajotą daiktą dovanoti, o Kalėdom vaikam aiškinsim, kad Kalėdos stebuklų metas ir gali gauti bet ką rolleyes.gif žinoma susiję su jų pomėgiais, ar panašiai. Na, gyvenimas parodys. O planuot viską pamažu - smagiau ir taupiau, kaip besakytume 4u.gif
Atsakyti