Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams - 2

QUOTE(Emisele @ 2014 12 05, 15:16)
galvosukis.lt/stalo-zaidimai/asmodee-suniuk-atnesk

Prismoj ir Senukuose tikrai yra, ten dabar -40%.

Ačiū labai! Dar vienam dovana po egle yra thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kur galima butu isigyti kokybiskas Snow Racer Royal rogutes?

http://www.snowracer...m...&height=500

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2014 11 24, 17:40)

o pati turiu šiemet didele problema. Mano 5metu sūnus nori ledo šalies lėlės Elzos.jis fanas šito filmo.sakau tu berniukas ir nori lėlės. tai tada mamyte man nieko nereikia,jei senelis neatneš Elzos. nežinau kaip pasielgti,ar dovanot lėle berniukui.

4u.gif vakar nupirkau savo keturmeciui pliusine Elza blush2.gif maniskis lygiai taip paciai myli tuos filmuko personazus, klausosi daineliu, dainuoja, kiekviena diena apie tai sneka smile.gif norejo gimtadienio proga gauti Elza, bet gavo Olaf blush2.gif bet jam Elza pati paciausia wub.gif o dabar parase laiska Seneliui, tiksliau nupiese visus personazus, o didysis brolis uzrase vardus biggrin.gif bet nupieses sako: vistiek man senelis saltis neatnes leles, nes as berniukas verysad.gif Siemet Senelis Saltis atnes jam issvajota lele Elza ..issipildys vaiko noras wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal kur nors matėte Vilniuje archeologo rinkinį, kur pradaužus plytelę galima rasti dinozauro griaučius? smile.gif
Radau tik su brangakmeniais. ax.gif
Atsakyti
Kas dabar būtų iš einamiausių žaislų mergaitei 2,5m? Kaina iki 80lt.
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2014 12 05, 17:21)
4u.gif vakar nupirkau savo keturmeciui pliusine Elza  blush2.gif  maniskis lygiai taip paciai myli tuos filmuko personazus, klausosi daineliu, dainuoja, kiekviena diena apie tai sneka  smile.gif  norejo gimtadienio proga gauti Elza, bet gavo Olaf  blush2.gif  bet jam Elza pati paciausia  wub.gif  o dabar parase laiska Seneliui, tiksliau nupiese visus personazus, o didysis brolis uzrase vardus  biggrin.gif  bet nupieses sako: vistiek man senelis saltis neatnes leles, nes as berniukas  verysad.gif  Siemet Senelis Saltis atnes jam issvajota lele Elza ..issipildys vaiko noras  wub.gif  wub.gif

Geras! Labai patiko jūsų istorija. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Draugų 9 ir 6 metų berniukams jau padovanojome linines prijuostes (užsakėme paštu, nes ne Lietuvoje gyvename). Maniškiai irgi nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 12 16, 15:24)
Draugų 9 ir 6 metų berniukams jau padovanojome linines prijuostes (užsakėme paštu, nes ne Lietuvoje gyvename). Maniškiai irgi nori smile.gif

O kur pirkote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2014 12 16, 15:29)
O kur pirkote?  ax.gif

http://www.linonamai.lt/ sumokėjau apie 104 litus, kaip 4 asmenims visai neblogai (pirkau visai šeimai).
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2014 12 05, 19:21)
4u.gif vakar nupirkau savo keturmeciui pliusine Elza  blush2.gif  maniskis lygiai taip paciai myli tuos filmuko personazus, klausosi daineliu, dainuoja, kiekviena diena apie tai sneka  smile.gif  norejo gimtadienio proga gauti Elza, bet gavo Olaf  blush2.gif  bet jam Elza pati paciausia  wub.gif  o dabar parase laiska Seneliui, tiksliau nupiese visus personazus, o didysis brolis uzrase vardus  biggrin.gif  bet nupieses sako: vistiek man senelis saltis neatnes leles, nes as berniukas  verysad.gif  Siemet Senelis Saltis atnes jam issvajota lele Elza ..issipildys vaiko noras  wub.gif  wub.gif

Fuuuu ne aš viena tokia,ačiukas už nuomones. Laukim savo mažųju reakcijos,Kaledu ryta radus išsvajotų dovanų..Manau,kad didesnės dovanos ir nereikia,kai vaikas akis išpūtes rėkia,maaaaaamammmaaaa žiūrėėėk kkkaaa ggaaavvaaauu thumbup.gif
Atsakyti
help.gif Patarkit kur Vilniuje ieškoti nedidelių kokybiškų baldelių lėlėms?
Atsakyti
Sveikos

Kokie siemet vaikuciu norai? Ka senelis saltis zada atnesti?
Pasidalinkit idejomis. bigsmile.gif
Atsakyti