Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams - 2

QUOTE(Saulyte8 @ 2014 11 24, 20:40)

Papildyta:
o pati turiu šiemet didele problema. Mano 5metu sūnus nori ledo šalies lėlės Elzos.jis fanas šito filmo.sakau tu berniukas ir nori lėlės. tai tada mamyte man nieko nereikia,jei senelis neatneš Elzos. nežinau kaip pasielgti,ar dovanot lėle berniukui. jis per diena bent pora kart žiūri filma,yuotubėj visus vaizdelius mintinai moka... doh.gif daina anglu kalba dainuoja kaip niekur nieko.kiek žaislu visokiu rodžiau,nieko nenori tik tos lėlės doh.gif

Sakyčiau, kad dovanokit. Jei vaikas susižavėjęs šiuo personažu... mirksiukas.gif Nieko čia blogo nematau, kad lėlės nori. Prisimenu, vienas giminaitis būdamas panašaus amžiaus, negalėjo atsiplėšt nuo filmuko Candy Candy. Labai susižavėjęs buvo. O dabar vyras oho ho biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2014 11 24, 20:41)
Sakyčiau, kad dovanokit. Jei vaikas susižavėjęs šiuo personažu...  mirksiukas.gif  Nieko čia blogo nematau, kad lėlės nori. Prisimenu, vienas giminaitis būdamas  panašaus amžiaus, negalėjo atsiplėšt nuo filmuko Candy Candy. Labai susižavėjęs buvo. O dabar vyras oho ho  biggrin.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 11 24, 22:01)
pritariu  drinks_cheers.gif

As tik uz dovanojima. Saviskiui dovanojau 4metuku furreal bezdzionele simpanzes leliuka knarke miega. Jau tokia meilybe man ji. Pavadino mimi nepatikesit, bet vyrukui astuoni ir dar kartais atsidure ji pas jy lovoje. Sako mama, kai uzaugsiu visus savo mylimus zaisliukus atiduosiu i vaiku namus kitiems vaikuciams. wub.gif
Atsakyti
gal turit kokių minčių ką galima nupirkt už 10 Lt 5m vaikams į darželį? reikia būtinai kažkokio žaisliuko doh.gif auklėtojos liepė siūlyt...tai galvoju ir už 10lt sunkiai kažkaip kas išeina....
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2014 11 03, 14:16)
Su vyru dar kartą pašnekėjom, ir nutarėm-Kalėdų Senelis šiais metasi sūnui atneš planšetę. Tegul džiaugiasi maža jo širdelė  4u.gif

pasidalinkit info kokią pirksit, mano antrokas ir jau pasakoja, kad rašys, jog nori planšetės... tik aš pasimetus kokią nupirkt, į kokius parametrus žiūtėt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2014 11 25, 10:21)
gal turit kokių minčių ką galima nupirkt už 10 Lt 5m vaikams į darželį? reikia būtinai kažkokio žaisliuko doh.gif  auklėtojos liepė siūlyt...tai galvoju ir už 10lt sunkiai kažkaip kas išeina....

Tikrai galima rasti niekuciu tik reiks papluseti biggrin.gif pvz., mergytems
user posted image cia rinkinukas, bet yra ir po viena gyvuniuka. Kainuoja 11lt-9lt dabar bus Jamam dienos savaitgali. Tad pirmyn ir uz dar pigiau nupirksite ir dar liks saldainiams, o jai negalima mandarinams blush2.gif biggrin.gif
user posted image o sias tasytes visas esu supirkusi duktereciai po 3.99lt Akropolio XS zaislu parduotuveje. Kiek nuainu visada ju buna nukainuotu blush2.gif tik va neaisku kiek mergaiciu ir ar rasite.
Berniukam modeliuku gausu buna naudokites savaitgaliom akcijom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2014 11 25, 09:21)
gal turit kokių minčių ką galima nupirkt už 10 Lt 5m vaikams į darželį? reikia būtinai kažkokio žaisliuko doh.gif  auklėtojos liepė siūlyt...tai galvoju ir už 10lt sunkiai kažkaip kas išeina....

Gal tiks Puzzle, yra kad ir Maximoj paciu maziausiu dezuciu, mano 4metis dar nesudeda, nes ten gal 50 detaliu, bet 5meciai gali bandyt krapstytis.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2014 11 25, 23:50)
Gal tiks Puzzle, yra kad ir Maximoj paciu maziausiu dezuciu, mano 4metis dar nesudeda, nes ten gal 50 detaliu, bet 5meciai gali bandyt krapstytis.

Vaikas vaikui nelygus. Mano 4 metų sudeda 54 detalių. Tas pigias maximines. Vieną 80 trečią kartą jau be pagalbos irgi sudėjo. Bet jos jam labai patinka ir delioja kasdien.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2014 11 21, 16:07)
Gal kas turite toki ar panasu zaisla?Ar pasiteisino jis?
Dekoju.
user posted image

QUOTE(Milis @ 2014 11 24, 14:45)
o koks pavadinimas zaislo? kur galima nupirkti?

Vadinasi jonny the skull

Ir maniškis šito pageidauja per kalėdas doh.gif
Gal kas matė kurioje nors pas mus parduotuvėje šitą žaislą?
Atsakyti
http://www.parduotuv...0002006693.html

bet manau, kad iš jo įdomumo vienam kartui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidė @ 2014 11 27, 09:31)
Vadinasi jonny the skull

Ir maniškis šito pageidauja per kalėdas  doh.gif 
Gal kas matė kurioje nors pas mus parduotuvėje šitą žaislą?

QUOTE(raganieška @ 2014 11 27, 10:41)
http://www.parduotuv...0002006693.html

bet manau, kad iš jo įdomumo vienam kartui  :Khm

Si savaitgali tikiuosi rast per Jamam dienas Akropolyje.Prekybos centruose nera nebuvo nei Cipoline nei Xs zaislu parduotuveje net zaislu planetoje nebuvo cia kalbu apie Kauno akropoli. Radom tik Molo zaislu planetoj,bet nepirkom kainuoja 100lt su 20% buvo 80lt. Gailiuosi, nes tas Jamam gali iskresti pokstus ir rasim tik tusces lentynas biggrin.gif Del zaidimo nezaidimo turbut labai individualu as zinau ir garantuota, kad zais. Nes domisi lazeriais sautuvai tik su lazeriu, neoniu plastelinu kamuoliuku tamsoje zaidzia. Nors maniskiui jau astuoneri, bet dar bijo tamsos. Laki dar vis fantazija jau gerokai iveikes yra ja. Ir sitas zaidimas manau dar vienas geras budas zaidimo forma visai jos atsikratyti. Zaisim kartu!
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2014 11 25, 09:21)

IKI parduotuvėse visiems žaislams 40% nuolaida, vakar nupirkau sūnui mažą Lego rinkinuką, gavosi 13 Lt. Neatsimenu ar buvo pigesnių, bet pažiūrėkit jeigu jums būtinai iki 10 Lt reikia.
Atsakyti