QUOTE(Aprile @ 2014 11 15, 21:27)
Isivaizduoju koks jis bus laimingas
Maniskis pernai svaigo del Chimu Lego issirinko bezdzione uz 300lt nu ispildem jo nora ir ka manot surinko pora dienu pastumde ir ilsisi ji dezuteje
Nesupykit jau laiskas aisku uzpatentuotas, bet neuzsikelkit aukstai karteles
bent jau mano atveju pildziau visus apsoliuc Kaledinius norus tik va kai jau dovana pradejo siekt virs tukstancio susimasciau. Ar tuo keliu keliauju
Masciau apie savo vaikystes Kaledas toli grazu nebuvo tokiu dalyku net svajot nesvajojau, o prisiminimai kuo nuostabiausi reiskias tevai mokejo sukurti pasaka
Juk norai gali buti beribiai, bet reik turet kazkokias ribas jas suvokiau tik symet
Labai branginu sia svente ir stengsiuos, kad mano atzala uzauges moketu pajusti kaledu dvasia ir noreciau, kad prisimintu ne dovanu gausa bet paty jausma
Nepykit, kad taip issipleciau
QUOTE(Gretabac @ 2014 11 16, 18:02)
Nieko sau vaiku norai
o dovanu reik ne vien savo pypliam pirkt, tai as po tokiu keliu prabangiu kaledu kitaip mastyt pradejau
dabar daugiau investuosiu i kaledines nuotaikos kurima namu puosima, o dovaneles jau bus kuklesnes reikalingesnes naudingesnes, gal net bus ju ir daugiau. Maniskis kuo daugiau ir geriau turi tuo maziau vertina, reik imtis priemoniu kol nevelu
Stengiamės niekada nepaversti švenčių prabanga, be pačių vaiko, dar turime ir ne vieną dukterėčią/sūnėną, kur dar draugų vaikai, darželis, suaugusieji (jiems nors ir smulkmenos dovanos (dažniausiai valgomos arba konkrečiai norimos), bet susidaro suma).
Sūnus nėra didelis (per Kalėdas bus 3 m. ir 5 mėnesių), kol kas lengva dovanoti dovanas, tiek per gimtadienius, tiek per Kalėdas (tikiuosi, jog ir toliau taip bus). Per Kalėdas dovanojame ne vieną, bet kelias smulkesnes dovanas. Džiaugiasi viskuo (gal todėl, jog šeimoje nusprendę neužversti žaislais šiaip, be progos (negalioja užduočių knygutėms, kūrybinėms priemonėms ir pan.)
). Prieš Kalėdas su dalimi knygų, žaislų atsisveikiname, padovanojame tiems, kuriems jų labiau reikia ir norisi. Šįmet jau pats sąmoningai tai padarė.
O norai dar kol kas keičiasi kelis kartus per dieną (jau spėjo panorėti ir nebenorėti arkliuko, lėktuvo, traukinuko, gaidžio (gyvo
), gitaros, kamuolio, nindzių ir t.t.).
Kol kas esu nupirkusi dėlionę, smurfų figūrėles, norėtus flomasterius, dar galvojame apie kinetinį smėlį. Laiko dar yra, gal dar ką nors sugalvosime.