[quote=Fortun@,2014 11 02, 23:07]
Jei tai būtų įdomi keptuvė, tai taip, bet paprastos/standartinės Bet juk visi žmonės skirtingi...
Gūžtelėkit į sveikatą Atėjau į temą ne jum pataikaut, o nuomonę savo parašyti, tą ir darau.
Jei mano vaikas norėtų sumuštinių keptuvės, ją nupirktume be progos, nelaukdami Kalėdų ar gimtadienio.
Niekada čia neužeinu, užsukau tikėdamasi rasti kokių įdėjų dėl dovanos savo 9 - metei, kuri į klausimą "ko norėtum dovanų Kalėdoms" atsakė "nieko, aš visko turiu". Pridursiu, kad ji neturi nei plančetkių, nei išmaniakų...telefonas jos pati paprasčiausia senovinė NOKIA, dviratis pirktas prieš du metus dėvėtų parduotuvėje...kompiuteris namie vienas, naudojamės tryse, užtenka...turi tų Monstrių, Barbių...stalo žaidimų įvairių...knygų...ji matyt net neįsivaizduoja ko galima dar norėti...
Dėl keptuvės...smagu,kad vaikas nori tokio kasdien praverčiančio daikto, tik manau, kad jį ir šiaip mama gali nupirkti ir keista, kad dar svarsto ir iki šiol to nepadarė. Juk jis pravers visai šeimai...Mano mažoji labai kukli, o vyresnėlė, kuri jau likus pusmečiui iki Kalėdų žino ko norės dovanų pasakytų "Ne, čia ne dovana..." Aš jai pritarčiau...Matyt vaikas jau taip nori tų sumuštinių, kad nesulaukęs kol mama nupirks namams šį daiktą, nusprendė senio paprašyt praradęs viltį,,,nes Kalėdų senis pildo svajones,,,
QUOTE(muminukas @ 2014 10 15, 19:56)
beveik 10mečiui kol kas nežinau jis dar pats tiksliai nežino, ko nori, neskaitant PSP4, kurio nedovanosim.
Mano beveik 9metis turi svajone xbox. Taciau tik del vieno zaidimo populiaraus Plants vs Zombie. Kad ir kaip butu liudna, bet pavyko atkalbeti visu pirma psp2 dulka su kalnu nezaidziamu kompaktu. Kaina virs tukstancio, o jai nezais kur ji desiu Teko suktis is padeties sakyti senelis dovanoja tik zaislus, nes pirmi metai tokie dideli uzmojai sutarem: Monopolis ir taip reklamuojamas klaseje puse vaiku jau netiki seneliu.
Abejones jau ir pas ji pasetos. Visad tikejo, kad elniai skraido didelis fantazuotojas. Taciau su metais juk mama sako kokia cia nesamone, kaip elniai gali skraidyti O dar taip norisi, kad neissisklaidytu sis stebuklas. Piena ir paciu keptus sausainiukus dedam ir mes. Esu priverus stora raudona didele pirstine prie lango kiek buvo laimes, kad senelis pamete pirstine saugo ja. Jau nuo vasaros galo skaiciuoja kiek liko dienu iki Kaledu. Spirga svyti veidukas, kai pasakiau, kad jau kita menesi Kiek galesiu tiek stengsiuos kurstyt sita stebuklinga laika. Kitamet bus dar sunkiau ir as dziaugiuosi, kad turim vyresnius supratingus pusbrolius maziesiems neisduoda paslapties, o kartu dziugauja Kaledu ryta
QUOTE(given444 @ 2013 12 26, 15:20)
netekau vaiko, ketvirtoko... tarp daugyyybes dovanu gavo ipad'a.... juokas juokais, bet sakau - nepavirsi virtualiu vaiku...
jau ir taip svajojau kad mobilu turetu nuo 5tos klases, tai tevas ikiso mobilu trecioje klaseje...dabar - ipad'as...nors laptopa atskira ir taip turejo.... esu senamadiska, nes matau kaip tragiskai nyksta gyvieji tie santykiai....
jau ir taip svajojau kad mobilu turetu nuo 5tos klases, tai tevas ikiso mobilu trecioje klaseje...dabar - ipad'as...nors laptopa atskira ir taip turejo.... esu senamadiska, nes matau kaip tragiskai nyksta gyvieji tie santykiai....
Tai vat uztat nuslopinau vaiko nora del xbox Dar nera devyneriu, o norai vis dideja. Galimybes gal ir leistu, bet o vdrug gules stalciuj ir ka kitamet uzsiprasytu
Pasakiau, kad senelis juk gamina dirbtuvese tik zaislus. Del mobilaus treciokui nesutikciau, maniskis lanko burelius gyvybiskai man reikalingas rysys su juo penkta tik gryzta namo, tai mobilu per gimtadieni itaisem patys. Senamadiska ir as, bet niekur nedingsim Mes organizuojam seimos pasisedejimus su stalo zaidimais labai buna linksma vaikas vertina tokias akimirkas
Muminukas nezinau ar cia jum naujiena ar ne, bet mano sunenas desimtmetis gaves dovanu stai tokius ismaniuosius plastelinus sypsojos. Patiko uzsikabino taupes ir pats dasipirkinejo ju visokiu Jie sokineja iki lubu kaip kamuoliukai, plysta, tysta, nuo silumos keicia spalvas, neonas tas superinis tamsoje pirkau pernai po 60lt siemet net iki 40 nukrite kainos. Maniskis rades pas mociute irgi po egle negalejo patiketi jis neprase, o senelis ir jam atnese, kaip pusbroliui nepaleido is ranku ilgai ju.
Aprile, pasirodo, ir mūsiškus xbox nori mb beveik sutinka, bet aš vis labiau neigiamai. Padovanot, o paskui pyktis, kad žais, nei šis, nei tas.
QUOTE(muminukas @ 2014 11 15, 01:32)
Aprile, pasirodo, ir mūsiškus xbox nori mb beveik sutinka, bet aš vis labiau neigiamai. Padovanot, o paskui pyktis, kad žais, nei šis, nei tas.
O kam pyktis, tiesiog iveskit taisykle, kuriom dienom ir kiek laiko galima zaisti mes turim kinect, tai visokiu aktyviu zaidimu yra, ne Viena kad sedi ir mygtukus maigo
QUOTE(muminukas @ 2014 11 15, 03:32)
Labuka, tai kad padovanojimu viskas ir pasibaigtu Siandiena buvome pas pazystama kompiuterista, tai naujas atristas 250Gb su kinectu pas jy 1050lt. Taciau maniskis nori zaidimo kuri reiktu zaisti tik online, reiktu pildyti po 70lt kodus pirkt kazkokius nuolat. Atristi zaidimai po 20 25lt, kaip ir puiku. Bet dar antro valdymo pultelio reiktu dar 140lt. Sakau gal tegu dar pasvajoja gal per bloga mama pasirodysiu Iki kitu metu ir xbox One atpigs
Mūsų sūnui keturi metai. Sūnus didelis traukinių gerbėjas. Tad jo didžiausias noras - iš Kalėdų senio sulaukti Lego traukinio. Rašydami laišką Kalėdų seneliui, iš katalogo iškirpome tikslu modelį ir dar savo rankyte nupiešė traukinuką Na o šis jo noras mums kainuos apie 500 lt. Na tikrai didžiulė suma, tai kad kiti artimieji nesuktų galvos ką mūsų sūnui dovanoti, jų paprašysime prisidėti prie didžiojo Lego traukinio.
QUOTE(luxor @ 2014 11 15, 22:09)
Mūsų sūnui keturi metai. Sūnus didelis traukinių gerbėjas. Tad jo didžiausias noras - iš Kalėdų senio sulaukti Lego traukinio. Rašydami laišką Kalėdų seneliui, iš katalogo iškirpome tikslu modelį ir dar savo rankyte nupiešė traukinuką Na o šis jo noras mums kainuos apie 500 lt. Na tikrai didžiulė suma, tai kad kiti artimieji nesuktų galvos ką mūsų sūnui dovanoti, jų paprašysime prisidėti prie didžiojo Lego traukinio.
Isivaizduoju koks jis bus laimingas Maniskis pernai svaigo del Chimu Lego issirinko bezdzione uz 300lt nu ispildem jo nora ir ka manot surinko pora dienu pastumde ir ilsisi ji dezuteje Nesupykit jau laiskas aisku uzpatentuotas, bet neuzsikelkit aukstai karteles bent jau mano atveju pildziau visus apsoliuc Kaledinius norus tik va kai jau dovana pradejo siekt virs tukstancio susimasciau. Ar tuo keliu keliauju Masciau apie savo vaikystes Kaledas toli grazu nebuvo tokiu dalyku net svajot nesvajojau, o prisiminimai kuo nuostabiausi reiskias tevai mokejo sukurti pasaka Juk norai gali buti beribiai, bet reik turet kazkokias ribas jas suvokiau tik symet Labai branginu sia svente ir stengsiuos, kad mano atzala uzauges moketu pajusti kaledu dvasia ir noreciau, kad prisimintu ne dovanu gausa bet paty jausma Nepykit, kad taip issipleciau
Na kol vaikų patys neturėjom tai stebėdavomes su vyru, kaip kiti tėvai skiria didelias sumas vaikų norams pildyti. Bet kai patys jau turime vaiką, toks požiūris šiek tiek nestebina. Tik viskas turi būti proto ribose, įvertinta ir apsvarstyta.
Kiekvieno jo noro nepuolam įgyvendinti, bet išimtys būna per gimtadienį ir Kalėdas. Kaip ir minėjau sūnus yra traukinių gerbėjas: dažnai lankomes geležinkelio stotyse- stebime ju eismą, net lokomotyvo vairuotojas i kabiną mus buvo įsileidęs; namie pastoviai žaidžia su traukinių rinkiniais ir t.t., plius iš keletos nedidelių Lego komplektų prisikonstruoja įvairiausiu agregatų ir su jais žaidžia.
Tai gi sudėję jo dvi aistras (traukiniai ir konstravimas) išpildysim jo norą. Ir manau kad ši dovana jam ilgai neatsibos.
Kiekvieno jo noro nepuolam įgyvendinti, bet išimtys būna per gimtadienį ir Kalėdas. Kaip ir minėjau sūnus yra traukinių gerbėjas: dažnai lankomes geležinkelio stotyse- stebime ju eismą, net lokomotyvo vairuotojas i kabiną mus buvo įsileidęs; namie pastoviai žaidžia su traukinių rinkiniais ir t.t., plius iš keletos nedidelių Lego komplektų prisikonstruoja įvairiausiu agregatų ir su jais žaidžia.
Tai gi sudėję jo dvi aistras (traukiniai ir konstravimas) išpildysim jo norą. Ir manau kad ši dovana jam ilgai neatsibos.
Nieko sau vaiku norai o dovanu reik ne vien savo pypliam pirkt, tai as po tokiu keliu prabangiu kaledu kitaip mastyt pradejau dabar daugiau investuosiu i kaledines nuotaikos kurima namu puosima, o dovaneles jau bus kuklesnes reikalingesnes naudingesnes, gal net bus ju ir daugiau. Maniskis kuo daugiau ir geriau turi tuo maziau vertina, reik imtis priemoniu kol nevelu