[quote=Fortun@,2014 11 02, 23:07]
Jei tai būtų įdomi keptuvė, tai taip, bet paprastos/standartinės

Bet juk visi žmonės skirtingi...
Gūžtelėkit į sveikatą

Atėjau į temą ne jum pataikaut, o nuomonę savo parašyti, tą ir darau.
Jei mano vaikas norėtų sumuštinių keptuvės, ją nupirktume be progos, nelaukdami Kalėdų ar gimtadienio.

Niekada čia neužeinu, užsukau tikėdamasi rasti kokių įdėjų dėl dovanos savo 9 - metei, kuri į klausimą "ko norėtum dovanų Kalėdoms" atsakė "nieko, aš visko turiu". Pridursiu, kad ji neturi nei plančetkių, nei išmaniakų...telefonas jos pati paprasčiausia senovinė NOKIA, dviratis pirktas prieš du metus dėvėtų parduotuvėje...kompiuteris namie vienas, naudojamės tryse, užtenka...turi tų Monstrių, Barbių...stalo žaidimų įvairių...knygų...ji matyt net neįsivaizduoja ko galima dar norėti...
Dėl keptuvės...smagu,kad vaikas nori tokio kasdien praverčiančio daikto, tik manau, kad jį ir šiaip mama gali nupirkti ir keista, kad dar svarsto ir iki šiol to nepadarė. Juk jis pravers visai šeimai...Mano mažoji labai kukli, o vyresnėlė, kuri jau likus pusmečiui iki Kalėdų žino ko norės dovanų pasakytų "Ne, čia ne dovana..."

Aš jai pritarčiau...Matyt vaikas jau taip nori tų sumuštinių, kad nesulaukęs kol mama nupirks namams šį daiktą, nusprendė senio paprašyt praradęs viltį,,,nes Kalėdų senis pildo svajones,,,