gal kas ieškote indų vaikiškų http://www.masinis.l...-skanaus/12019/
Su didziuoju (7 metu) sunum lengviau, jis seniui laiske parase , kad nori xbox zaidimu, medzioklini sautuva (zinoma zaislini), siurprizu ...tai jau keleta xbox zaidimu nupirkom, vienas is siurprizu bus chalatas, nes uzsimine, kad naujo nori.su mazuoju sunum( nera nei 3 metu) sunkiau, nezinau kuo nustebinti vaika, juolab, kad pats nepapraso dar.... mano tevai abiems jiems nupirko po lego rinkini, sesuo nupirko po patalyne, vyro mama atsiunte dovanas, bet tebera paslapty, neziuresim iki kaledu......dar viena drauge jiems nupirko taip pat po dideli lego rinkini ir po zaidima, gerai, kad nuo jos dovanas gausim per naujus, o tai vaikai isprotetu
O patys su vyru daugiau minciu neturim ka jiems padovanoti
Dar pamirsau parasyti, kad abiems po irankius stalo(sakute ir sriubinis saukstas) su ju megiamais multiku herojais uzsakius buvau ir turiu pasislepusi
O patys su vyru daugiau minciu neturim ka jiems padovanoti
Dar pamirsau parasyti, kad abiems po irankius stalo(sakute ir sriubinis saukstas) su ju megiamais multiku herojais uzsakius buvau ir turiu pasislepusi
Tai va prirasau ka dar nupirkom...tris xbox 360 zaidimus, didziajam paisybos rinkini su jo megiamais herojais, o mazajam super dideli paisybos rinkini , 3 stalciu, taip pat dar piratu rinkinys laivas, piratai ir kitos nesamones...
5 m dukra kaledu senelio uzsiparse Barbiu namo 3 aukstu, tai senelis pavargo kol toki rado
o suneliu tuoj 2 metai tai jam dzin pokolkas.. sesuo uz ji paparaso
o suneliu tuoj 2 metai tai jam dzin pokolkas.. sesuo uz ji paparaso
dukra paprase Rapunzeles kur plaukai keicia spalva- nu ka galiu pasakyt -as nusivyliau0- lele visa galva mazesne uz barbes, toliau rankos kojos nesilanksto, visiskai toliau keicia slpalva tik tda kai ledo ydedam i sepeti- pats sepetys pradejo labai greitai leisti vandeni.... nusivyliau tikrasi nevertas 99lt net tu 60 kiek mokejom nelabai verta. dukra zaide nu .... (17d darzely gavo dabar 20 jau numesta prie visu leliu ir pamirsta)
sunus gavo darzely plastelino sausainiu darymo aparata- irgi nieko gero nors irgi is pradziu labai dziaugiausi , vaikai zaide... ir paaiskejo kad net su specialiu plastelinu ilgai nepazaisi - labai greitai jis praranda dregme ir jau nebesispaudzia per konditerini svirksta....... trumpiau zaidziu su vaikais (o jei 6.5m mergaite negali isspausti broliui "kremo" reiskiasi "s" o ne daiktas
dabar kaledoms gaus vaiaki plansetini kompiuteri- is pradziu norejom kompa nupirkti vaikams (zaislini) bet pamate kainas nusispjovem- kad as mokeciau 120-250 uz zaisla kai normalus daiktas 180 kainuoja> pirkom brangesni siek tiek- specialiai 1 bus bausmiu daiktas :0 jei blogai elgsis neleisim zaist- ir mokinsis dalintis pats laikas......... o sioaip prie to knygeles uzduociu sunui delioniu, dukrai dar biudziterija, plauku aksesuarai, sunui plastelino papildomai (dievina jis ji kociot valandom gal zaist nepabosta... tai av tiek
sunus gavo darzely plastelino sausainiu darymo aparata- irgi nieko gero nors irgi is pradziu labai dziaugiausi , vaikai zaide... ir paaiskejo kad net su specialiu plastelinu ilgai nepazaisi - labai greitai jis praranda dregme ir jau nebesispaudzia per konditerini svirksta....... trumpiau zaidziu su vaikais (o jei 6.5m mergaite negali isspausti broliui "kremo" reiskiasi "s" o ne daiktas
dabar kaledoms gaus vaiaki plansetini kompiuteri- is pradziu norejom kompa nupirkti vaikams (zaislini) bet pamate kainas nusispjovem- kad as mokeciau 120-250 uz zaisla kai normalus daiktas 180 kainuoja> pirkom brangesni siek tiek- specialiai 1 bus bausmiu daiktas :0 jei blogai elgsis neleisim zaist- ir mokinsis dalintis pats laikas......... o sioaip prie to knygeles uzduociu sunui delioniu, dukrai dar biudziterija, plauku aksesuarai, sunui plastelino papildomai (dievina jis ji kociot valandom gal zaist nepabosta... tai av tiek
Mano panos irgi gaus planšetinį, sutarėm, kad turės dalintis, nes ėmiau iš tele2, nereikėjo iškart visos sumos mokėt, o ir nuolaidą gerą pritaikė
Sūnui žaislinį šautuvą-arbaletą ir pliušinį ryklio peleką, dukrai žaidimą-rinkinį "Cheminės metamorfozės", mažajai - Fisher Price dainuojančią sraigę.
Visai šeimai - stalo žaidimą su balionu (neprisimenu kaip vadinas, bet reik pagaliukus veržt ir pralaimi tas, kuriam balionas stove neatlaiko).
Giminaičiai kiekvieni savo ruožtu irgi kažką dovanos
Visai šeimai - stalo žaidimą su balionu (neprisimenu kaip vadinas, bet reik pagaliukus veržt ir pralaimi tas, kuriam balionas stove neatlaiko).
Giminaičiai kiekvieni savo ruožtu irgi kažką dovanos
Manoji nuo senelių gavo patalynę ir chalatą, ir pliušinį meškiuką nuo mano sesers visą krūvą į plaukus papuošalų ir knygą "Padaužų kaimo vaikai", o nuo mūsų labiausiai lauktą dovaną-dviratį. Gal ir ne į temą žiemą dviratis, nu bet ji taip tikėjo, kad gaus, kad nesinorėjo nuvilt. Dviratį slėpėm rūsy, tai mb išėjo tipo parūkyt ir atneše iš rūsio, tai būtumėt matę dukros veidą
QUOTE(Loranija @ 2013 12 25, 10:38)
Manoji nuo senelių gavo patalynę ir chalatą, ir pliušinį meškiuką nuo mano sesers visą krūvą į plaukus papuošalų ir knygą "Padaužų kaimo vaikai", o nuo mūsų labiausiai lauktą dovaną-dviratį. Gal ir ne į temą žiemą dviratis, nu bet ji taip tikėjo, kad gaus, kad nesinorėjo nuvilt. Dviratį slėpėm rūsy, tai mb išėjo tipo parūkyt ir atneše iš rūsio, tai būtumėt matę dukros veidą
tai čia jūs ieškojot patarimų - pirkti dviratį žiemą ar ne????
Matot kaip šaunu, aš ir sakau, nesvarbu tas laikas, svarbiausia, pamatyti vaiko reakciją... O ir žiema pas mus šiais metais gera, jau ir dabar gali važinėtis
Taip, taip aš tai jau išprašė apsukt ratuką aplink namą pradžioj ji tik užsimindavo apie dviratį, kadžkaip vis galvojau palaukt vasaros, bet kai paskui nesustodama tik apie jį ir šnekėjo, tai nesinorėjo nuvilt.
netekau vaiko, ketvirtoko... tarp daugyyybes dovanu gavo ipad'a.... juokas juokais, bet sakau - nepavirsi virtualiu vaiku...
jau ir taip svajojau kad mobilu turetu nuo 5tos klases, tai tevas ikiso mobilu trecioje klaseje...dabar - ipad'as...nors laptopa atskira ir taip turejo.... esu senamadiska, nes matau kaip tragiskai nyksta gyvieji tie santykiai....
jau ir taip svajojau kad mobilu turetu nuo 5tos klases, tai tevas ikiso mobilu trecioje klaseje...dabar - ipad'as...nors laptopa atskira ir taip turejo.... esu senamadiska, nes matau kaip tragiskai nyksta gyvieji tie santykiai....
Siemet mes vaikams dovanosime:
Savo vaikui (2 metukai) - LEGO Duplo; Padarysiu skanestu rinkini (kukuruzai, sausainiai, sultys, kas jam patinka);
Kitiems:
10 metu mergaitei - LEGO, galvoju IBERO ceki nupirkti ir saldainiai;
8 metu berniukas - LEGO, Orgigami lektuveliai (lankstyti ten reikia), saldainiai;
11 metu berniukas - LEGO, megztinis ir saldainiai.
Savo vaikui (2 metukai) - LEGO Duplo; Padarysiu skanestu rinkini (kukuruzai, sausainiai, sultys, kas jam patinka);
Kitiems:
10 metu mergaitei - LEGO, galvoju IBERO ceki nupirkti ir saldainiai;
8 metu berniukas - LEGO, Orgigami lektuveliai (lankstyti ten reikia), saldainiai;
11 metu berniukas - LEGO, megztinis ir saldainiai.