Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams - 2

Aš irgi tokį nupirkau, turiu važiuoti jau jo pasiimti.

Viena draugė sakė, kad paskutinis ššš jis, jei būtų kainavę daugiau, sakė būtų nešusi priduoti atgal.

Nu pažiūrėsim kai pati turėsiu rankoj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2013 12 04, 20:43)
Aš irgi tokį nupirkau, turiu važiuoti jau jo pasiimti.

Viena draugė sakė, kad paskutinis ššš jis, jei būtų kainavę daugiau, sakė būtų nešusi priduoti atgal.

Nu pažiūrėsim kai pati turėsiu rankoj  tongue.gif

Lauksim atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rokute @ 2013 12 04, 15:13)
Aš irgi tokį mažiukui užsakiau, gal nebelys prie musu telefonų biggrin.gif  radau už 19 lt  bigsmile.gif

mes toki turim(gavo dovanu), bet tikras telefonas ir kompas geriau uz sita nesamone, vaikui idomu tik paspaust kad sviestu krastai ir numeta, aiksu kiek vaiku tiek nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 12 05, 12:55)
mes toki turim(gavo dovanu), bet tikras telefonas ir kompas geriau uz sita nesamone, vaikui idomu tik paspaust kad sviestu krastai ir numeta, aiksu kiek vaiku tiek nuomoniu  biggrin.gif

tai sakot neapsimoka tokio pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 12 05, 11:55)
mes toki turim(gavo dovanu), bet tikras telefonas ir kompas geriau uz sita nesamone, vaikui idomu tik paspaust kad sviestu krastai ir numeta, aiksu kiek vaiku tiek nuomoniu  biggrin.gif

Gal ir nesąmonė, bus matyt per Kalėdas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, maniškis užsiprašė drakono žiedą. Kur būtų galima nusipirkti tokį žiedą su drakono galva, gal kur užmatėte?
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 05, 12:52)
tai sakot neapsimoka tokio pirkti? g.gif

as nepirkciau, bet sakau kiekvienas vaikas skirtingas gal jusiskiui ir patiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 12 06, 12:48)
as nepirkciau, bet sakau kiekvienas vaikas skirtingas gal jusiskiui ir patiks  g.gif

Maniskis mazasis jau ir per mano tel filmukus ziuri, ijungiu per youtube, tai moka pats kita isijungti, tai jei ten nieko nesidaro, dabar pradejau galvoti ar patiks jam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 06, 13:12)
Maniskis mazasis jau ir per mano tel filmukus ziuri, ijungiu per youtube, tai moka pats kita isijungti, tai jei ten nieko nesidaro, dabar pradejau galvoti ar patiks jam g.gif

ten tik tuos migtukus reik spaudyt ir jie arba kazka pasako ar padainuoja, bet jokiu filmuku ar judesiu nera
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 12 06, 14:18)
ten tik tuos migtukus reik spaudyt ir jie arba kazka pasako ar padainuoja, bet jokiu filmuku ar judesiu nera

Viskas aisku tada, aciu kad viska pasaket, tada nebeuzsakysiu, as galvojau, kad ten nors minimaliai kazkas panasaus i kompiuteriuka g.gif
Atsakyti
Žaislinę virtuvėlę smile.gif
Atsakyti
mano tai mergyei 5 metukai 4u.gif tai KALEDOMS ussiprase tokios leles "La dee da" wub.gif man ta lele kaskuo uskabino turiu galvoi kad patiko lotuliukas.gif gal kas tokia jau turi? tada papasakokit ar gera lele ar plaukai nesivelia? butu gerai
Atsakyti