Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams - 2

QUOTE(Dereša @ 2013 11 24, 13:37)
aisku skonio reikalas 4u.gif , tik idomu, nes siais laikas man zaislai grazesni, aisku ne visi, bet jei kas butu vaikystej dave rinktis medini ar pliusini, tai manau buciau emus pliusini, o tada kai nematai geresnio tai gerai koks yra  biggrin.gif

bent jau kur nuotrauka ikelta, tai tikrai nera grazus. Paprastas medinis arkliukas bus ir daug grazesnis ir jo prieziura bus paprastesne, nes visi pliusinukai kaupia dulkes, bet ne visus galima isskalbti.

Saviskiams jau dalinai susiruosiau:

sunus gaus
user posted image
ir salika.

Dar galvoju del zurnalo iliustruota istorija prenumeratos. Gal sita mociute padovanos, o tai dabartine baigiasi ir pratesti visai norisi,.

Dukrai irgi yra knyga jau paruosta ir prie jos reikia sugalvoti ka dar. Ir ant sito punkto strigau - nesugalvoju (guodziuosi, kad laiko dar yra).

Sunaus krikstatevio vaikams itariu dovanosiu bilietus i kina, kad su teveliais nueitu ir saldumynu prie ju pridesiu.
Kitu vaiku neisskirsiu - gaus bendra simboline dovanele seima (knygyno cekis ir arbata).

Supirktas dovanas laikau darbe, nes namuose jau nesaugu. Issniukstineja visus kampelius, tai siemet perspejau, kad nesivargintu ir nejauktu visko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 26 lapkričio 2013 - 10:51
QUOTE(Bekasė @ 2013 11 26, 11:50)
*bent jau kur nuotrauka ikelta, tai tikrai nera grazus. Paprastas medinis arkliukas bus ir daug  grazesnis ir jo prieziura bus paprastesne, nes visi pliusinukai kaupia dulkes, bet ne visus galima isskalbti.

**Supirktas dovanas laikau darbe, nes namuose jau nesaugu. Issniukstineja visus kampelius, tai siemet perspejau, kad nesivargintu ir nejauktu visko  biggrin.gif

* drinks_cheers.gif
** As su sese irgi iskuisdavom namus. biggrin.gif Kaip gerai, kad dukryte maza, nes nezinau kur slepciau tokia deze su arkliuku. biggrin.gif Dabar, tai priropoja, patranko. biggrin.gif
P.s. Labai geros dovanos! Ir man patiktu tokia knyga. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal pasikartosiu, bet radau toki straipsni apie lavinamuosius zaislus, gal kam praves

http://www.tavovaika...s.d?id=63294000
Atsakyti
Aš saviškiams prigriebiau iš Jonelio ir ko traukinuką (kažkoks labai mandras, tik su defektu - važiuoja atga traukinukas, ne pirmyn, bet vyras sake nesunkiai sutvarkyt gali). Žodžiu bus viena didelė dovana abiems.

Ir gaus dar po kokią kygutę, planuoju mažiukui va tokią:

user posted image

o didesniam va šitą:

user posted image

Daugiau pirkti neketinu, nes jau kaip kažkas ir sakė, gaus gi dovanų ne vien iš mūsų, plius kai per daug, tai nežino, prie ko pulti smile.gif

Ai, dar darželiui turim sugalvoti, ką 5mečiams už simbolinę sumą padovanot, va čia tai galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
Mes savo trimečiui sūnėnui (kadangi ir gimtadienis jo panašiu metu) dovanosim Lego Duplo du rinkinukus, o dukterėčioms keturmetėms - vienai plastelino rinkinį, kitai pučiamus flomasterius ir lipdukų-užduotėlių žurnaliukus.

Dėl dovanų kiekio - netyčia youtube užtikau vaizdelius, kaip vaikai JAV išvynioja dovanas, tai ten tai kiekiai smile.gif. Aišku vaizdas po egle įspūdingas, bet tooookio kiekio žaislų nelabai suprantu, ten jų dešimtys kiekvienam. Kai kurie vaikai kiekviena dovanėle džiaugiasi, kiti tiesiog sumeta į kruvą ir tiek. Nu nežinau nežinau, kokia prasmė šitokius kalnus dovanot.. biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes prasau patarti 4u.gif kokie zaislai megiami keturmeciu g.gif Pernai nupirkom lego bet nelabai susidomejo. Siemet pirkome gimtadieniui meski pasakoriu - tai labai dziaugesi.Nezinau ka kaledoms nupirkti doh.gif Patarkit is savo patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2013 11 29, 00:03)
Mamytes prasau patarti 4u.gif kokie zaislai megiami keturmeciu g.gif  Pernai nupirkom lego bet nelabai susidomejo. Siemet pirkome gimtadieniui meski pasakoriu - tai labai dziaugesi.Nezinau ka kaledoms nupirkti doh.gif Patarkit is savo patirties 4u.gif

Tarp mano pažįstamų keturmečių eina puzlės, plastelinas, piešimo priemonės, kūrybiniai rinkinukai, kur ką nors suvert, surinkt reik...knygutės su lipdukais ir šiaip knygutės ir pan 4u.gif priklauso nuo vaikučio pomėgių ir polinkių į kokią nors sritį, ar piešt mėgsta, ar gaminti, ar konstruot ar paskaityt.
Atsakyti
Kai sūnenui buvo 4 metai pirkau jam Hot Wheels mašinėlių trasą, nes tuo metu dėl mašinų buvo pamišęs.
Atsakyti
QUOTE(Zum_zum @ 2013 11 29, 09:21)
Tarp mano pažįstamų keturmečių eina puzlės, plastelinas, piešimo priemonės, kūrybiniai rinkinukai, kur ką nors suvert, surinkt reik...knygutės su lipdukais ir šiaip knygutės ir pan  4u.gif priklauso nuo vaikučio pomėgių ir polinkių į kokią nors sritį, ar piešt mėgsta, ar gaminti, ar konstruot ar paskaityt.

Kiekvienam vaikui skirtingai mirksiukas.gif mano vyresnis iki dabar, jam 9 metai, tik lego prašo, jau ir nebeturim kur praeit nuo tų kaladėlių doh.gif na bet jam tikdavo ir mašinėlės, trasos jų smile.gif

Atsakyti
katik netycia radau toki dalyka savo mazajam, butinai uzsakysiu bigsmile.gif mokintis skaicius, zodzius, klausytis muzikeles ir t.t. ir tik 8 svarai tekainuoja thumbup.gif

user posted image

tipo plancetinis kompiuteris vaikams bigsmile.gif
Atsakyti
tipo plancetinis kompiuteris vaikams bigsmile.gif

Aš irgi tokį mažiukui užsakiau, gal nebelys prie musu telefonų biggrin.gif radau už 19 lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokute @ 2013 12 04, 16:13)
Aš irgi tokį mažiukui užsakiau, gal nebelys prie musu telefonų biggrin.gif  radau už 19 lt  bigsmile.gif

as irgi uzsakysiu, tikrai turetu patikti, juolab , kad as plancetini turiu, jo septinmetis broils turi, tai dabar ir mazylis tures biggrin.gif
Atsakyti