QUOTE(justina77a @ 2012 08 12, 13:49)
Kepėjėlės, turiu klausimuką. Kepsiu Olestos įkeltą Turtingą kavos tortą. Esu jį seniau dariusi, bet man tas pertepimas su rududu, sviestu ir kava gavosi labai skystas, kai dėjau ant torto puse nubėgo ir nieko gero nesigavo... Kažin ką ne taip dariau, kaip jį padaryt normaios konsistencijos, ne skystą??? Kavos pyliau ir taip mažiau nei recepte. Ir dar sakykit, jei torto reik šeštadionio popietei, kada geriau sutept, ar rytoj ar antradienį vakare? Ačiū.
Jus nejuokaukit... torta anksciausiai tepkit ketvirtadieni, o veliausiai penktadieni, jei valgysit sestadieni.. aisku, jam gal nieko nenutiks ir antradieni sutepus, bet juk norisi sviezio torto, ar ne tiesa?
Del skystumo.. man viena karta taip buvo, tai kavos po pora saukstu pilu ir vis plaku, kol gaunasi kremas minkstas, bet ne skystas... tiesiog nepadauginkit kavos...ir iskart daug nepilkit.