Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

Sveikos, aš su blondinisšku klausimu smile.gif

Recepte rašoma " 700g. minkšto varškės sūrio (13 proc. riebumo)"

Kaip jis atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 05, 21:13)
Merginos, gal kas gali padeti. Pirma karta ruosiuosi daryti jogurtini torta ir ten recepte jogurtas smilga. Kas cia per jogurtas? Tas, kur indeliuose buna kaip grietine? Bet jis su vaisiu gabaliukais buna, cia toks? Ar cia tas Smilgele, kur geriamas buna?

Mingailiux gal gali pasidalinti tuo receptu, dar tokio nesu dariusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aura/v @ 2012 07 09, 14:02)
Sveika smile.gif
Parašysiu,kaip aš įmaišau želatiną į masę. Pirmiausia į ištirpintą želatiną įdedu kelis šaukštus masės ir gerai išmaišau,o tada viską supilu į visą masę. Taip  želatina niekada man nesušoka į gabaliukus mirksiukas.gif

Labai ačiū visoms už patarimus, bendysiu... Tik va nesuprantu, kodėl kartais gaunasi gerai, kartais ne g.gif Gal produktai turi būt ne tokie šalti, o palaikyt kambary... Bet grietinėlė tada nesiplaks g.gif
Atsakyti
QUOTE(dani84 @ 2012 07 06, 10:19)

o dabar visoms klausimelis  4u.gif  biggrin.gif  ruosiuosi siandien kept turtinga kavos torta (olestos) ar jis puikiai pavyksta, ar nera jokiu tokiu plonybiu, silpnybiu ka reiktu zinot kepant pirma karta. nesu bandzius nei to biskvito nei pertepimu. gal ka is savo patirties patarsit  4u.gif  aciu  4u.gif

as ir esu kepusi vienasyki sita torta. paskaicius recepta atrode sudetinga, bet nieko sudetingo, jokiu plonybiu nera, gavosi pasakisko skonio, tik labai riebus, mazo gabalelio pakanka suvalgyt biggrin.gif

turiu klausima, ruosiuos kepti medaus torta pagal Cipciuka, ka galima butu deti i pertepima? kokiu vaisiu pvz? ar gal galima koki sluoksni visai kitokio kremo del iaviroves ideti?
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2012 07 12, 09:39)
*tik labai riebus, mazo gabalelio pakanka suvalgyt biggrin.gif
**turiu klausima, ruosiuos kepti medaus torta pagal Cipciuka, ka galima butu deti i pertepima? kokiu vaisiu pvz? ar gal galima koki sluoksni visai kitokio kremo del iaviroves ideti?

*na jis tikrai nera riebus, gal labai sodrus skonis todel taip ir atrode smile.gif
**yra atskira tema Medaus tortai
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 12, 09:46)
*na jis tikrai nera riebus, gal labai sodrus skonis todel taip ir atrode smile.gif
**yra atskira tema Medaus tortai

* na riebumas vien is kond. pieno, sviesto.... mano skoniu tikrai riebus, tortas ne is lengvuju 4u.gif
** aciu

beje skonis draugu neturi, va man riebokas, kitam isvis ne riebus 4u.gif
Atsakyti
Rodau zadeta, mano megstamiausio BABANINIO , tortuko pjuvi:wub:
tik apatineje eiluteje, du sluoksius banau dejau, gal per daug , uztenka vieno,

RECEPTUKAS CIA http://www.supermama...?...&p=54837125

user posted image

! 
Jūsų nuotraukos dydis buvo sumažintas. Kitą kartą dėkite ne didesnes nei 500-640 pixelių nuotraukas.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 liepos 2012 - 16:44
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 13, 14:04)
Rodau zadeta, mano megstamiausio BABANINIO , tortuko pjuvi:wub:
tik apatineje eiluteje, du sluoksius banau dejau, gal per daug , uztenka vieno,

Nu žiaur skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
SOS! Mamulytes, kaip greitai atsildyti biskvita? Istraukta is kameros. Didokas gabalas. Perpjovus gautusi 3 biskvitai.
Aciukas! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 13 liepos 2012 - 18:16
QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 13, 18:55)
SOS! Mamulytes, kaip greitai atsildyti biskvita? Istraukta is kameros. Didokas gabalas. Perpjovus gautusi 3 biskvitai.
Aciukas!  4u.gif

Pati ir atsakysiu, kol patyrusios darbuojasi. 4u.gif
He he biggrin.gif Pusiau atsilusi kambario temperaturoje susipjausciau i 3 biskvitus (vidus dar ledinis buvo). Tai ziuriu jau vesus, o nebe lediniai. Tuoj eisiu gamint tortuka. thumbup.gif
Kaip kitos atsildote?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 13, 18:37)
Pati ir atsakysiu, kol patyrusios darbuojasi.  4u.gif
He he biggrin.gif Pusiau atsilusi kambario temperaturoje susipjausciau i 3 biskvitus (vidus dar ledinis buvo). Tai ziuriu jau vesus, o nebe lediniai. Tuoj eisiu gamint tortuka.  thumbup.gif
Kaip kitos atsildote?
ax.gif

turbut reiktu , isemus is kameros, palaikyti saldytuve dar unsure.gif
Atsakyti
as tai dar ne karto nesu saldziusi biskvitu,tai nieko ir nezinau biggrin.gif
Atsakyti