Sveikos, aš su blondinisšku klausimu
Recepte rašoma " 700g. minkšto varškės sūrio (13 proc. riebumo)"
Kaip jis atrodo?
QUOTE(Mingailiux @ 2012 07 05, 21:13)
Merginos, gal kas gali padeti. Pirma karta ruosiuosi daryti jogurtini torta ir ten recepte jogurtas smilga. Kas cia per jogurtas? Tas, kur indeliuose buna kaip grietine? Bet jis su vaisiu gabaliukais buna, cia toks? Ar cia tas Smilgele, kur geriamas buna?
Mingailiux gal gali pasidalinti tuo receptu, dar tokio nesu dariusi
QUOTE(aura/v @ 2012 07 09, 14:02)
Sveika
Parašysiu,kaip aš įmaišau želatiną į masę. Pirmiausia į ištirpintą želatiną įdedu kelis šaukštus masės ir gerai išmaišau,o tada viską supilu į visą masę. Taip želatina niekada man nesušoka į gabaliukus
Parašysiu,kaip aš įmaišau želatiną į masę. Pirmiausia į ištirpintą želatiną įdedu kelis šaukštus masės ir gerai išmaišau,o tada viską supilu į visą masę. Taip želatina niekada man nesušoka į gabaliukus
Labai ačiū visoms už patarimus, bendysiu... Tik va nesuprantu, kodėl kartais gaunasi gerai, kartais ne Gal produktai turi būt ne tokie šalti, o palaikyt kambary... Bet grietinėlė tada nesiplaks
QUOTE(dani84 @ 2012 07 06, 10:19)
o dabar visoms klausimelis ruosiuosi siandien kept turtinga kavos torta (olestos) ar jis puikiai pavyksta, ar nera jokiu tokiu plonybiu, silpnybiu ka reiktu zinot kepant pirma karta. nesu bandzius nei to biskvito nei pertepimu. gal ka is savo patirties patarsit aciu
as ir esu kepusi vienasyki sita torta. paskaicius recepta atrode sudetinga, bet nieko sudetingo, jokiu plonybiu nera, gavosi pasakisko skonio, tik labai riebus, mazo gabalelio pakanka suvalgyt
turiu klausima, ruosiuos kepti medaus torta pagal Cipciuka, ka galima butu deti i pertepima? kokiu vaisiu pvz? ar gal galima koki sluoksni visai kitokio kremo del iaviroves ideti?
QUOTE(lape snape* @ 2012 07 12, 09:39)
*tik labai riebus, mazo gabalelio pakanka suvalgyt
**turiu klausima, ruosiuos kepti medaus torta pagal Cipciuka, ka galima butu deti i pertepima? kokiu vaisiu pvz? ar gal galima koki sluoksni visai kitokio kremo del iaviroves ideti?
**turiu klausima, ruosiuos kepti medaus torta pagal Cipciuka, ka galima butu deti i pertepima? kokiu vaisiu pvz? ar gal galima koki sluoksni visai kitokio kremo del iaviroves ideti?
*na jis tikrai nera riebus, gal labai sodrus skonis todel taip ir atrode
**yra atskira tema Medaus tortai
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 12, 09:46)
*na jis tikrai nera riebus, gal labai sodrus skonis todel taip ir atrode
**yra atskira tema Medaus tortai
**yra atskira tema Medaus tortai
* na riebumas vien is kond. pieno, sviesto.... mano skoniu tikrai riebus, tortas ne is lengvuju
** aciu
beje skonis draugu neturi, va man riebokas, kitam isvis ne riebus
Rodau zadeta, mano megstamiausio BABANINIO , tortuko pjuvi:wub:
tik apatineje eiluteje, du sluoksius banau dejau, gal per daug , uztenka vieno,
RECEPTUKAS CIA http://www.supermama...?...&p=54837125
tik apatineje eiluteje, du sluoksius banau dejau, gal per daug , uztenka vieno,
RECEPTUKAS CIA http://www.supermama...?...&p=54837125
! | Jūsų nuotraukos dydis buvo sumažintas. Kitą kartą dėkite ne didesnes nei 500-640 pixelių nuotraukas. |
moderatorė irmulia
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 13, 14:04)
Rodau zadeta, mano megstamiausio BABANINIO , tortuko pjuvi:wub:
tik apatineje eiluteje, du sluoksius banau dejau, gal per daug , uztenka vieno,
tik apatineje eiluteje, du sluoksius banau dejau, gal per daug , uztenka vieno,
Nu žiaur skaniai atrodo
SOS! Mamulytes, kaip greitai atsildyti biskvita? Istraukta is kameros. Didokas gabalas. Perpjovus gautusi 3 biskvitai.
Aciukas!
Aciukas!
QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 13, 18:55)
SOS! Mamulytes, kaip greitai atsildyti biskvita? Istraukta is kameros. Didokas gabalas. Perpjovus gautusi 3 biskvitai.
Aciukas!
Aciukas!
Pati ir atsakysiu, kol patyrusios darbuojasi.
He he Pusiau atsilusi kambario temperaturoje susipjausciau i 3 biskvitus (vidus dar ledinis buvo). Tai ziuriu jau vesus, o nebe lediniai. Tuoj eisiu gamint tortuka.
Kaip kitos atsildote?
QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 13, 18:37)
Pati ir atsakysiu, kol patyrusios darbuojasi.
He he Pusiau atsilusi kambario temperaturoje susipjausciau i 3 biskvitus (vidus dar ledinis buvo). Tai ziuriu jau vesus, o nebe lediniai. Tuoj eisiu gamint tortuka.
Kaip kitos atsildote?
He he Pusiau atsilusi kambario temperaturoje susipjausciau i 3 biskvitus (vidus dar ledinis buvo). Tai ziuriu jau vesus, o nebe lediniai. Tuoj eisiu gamint tortuka.
Kaip kitos atsildote?
turbut reiktu , isemus is kameros, palaikyti saldytuve dar
as tai dar ne karto nesu saldziusi biskvitu,tai nieko ir nezinau