Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

QUOTE(cake @ 2012 07 03, 12:04)
laba, kepejėlės 4u.gif  skubiai reikia medžiagos kaip padaryti tortą alaus bokalą, greit pramečiau, bet neradau, gal Jūs galėsit pagelbėt? 4u.gif

Juk tai paprastas apvalus tortas tik mažesnio skersmens ir aukštesnis, atskirai pasidaryti rankeną, kad išdžiūtų. Nieko čia nereikia formuoti
Atsakyti
Kas galetu pasidalinti kriausinio karamelinio torto receptu?
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2012 07 04, 00:05)
Kas galetu pasidalinti kriausinio karamelinio torto receptu?

nepatingekit pasiziurineti, gi 1psl. yra visas tortu sarasas, o 17temoj jusu norimas tortas.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
valgau issikepus varskes pynutes, ir uzsimaniau paaminti torta jogurtini su kriausemis..
kuris receptas jums skaniausias? patikrintas?
g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

uzsikabinau ir perziurejau youtube beveik visus irasus apie CAKE BOSS. ir kilo tam tikru klausimu ir minciu...gal kokia profesionale pakomentuos?

kaip suprantu, ten veiksmas vyksta amerikoje ir tokie man idomus tie amerikoniski tortai pasirode, ne tokie kaip musu.
mano pastebejimai:

1. nerealiai stori biskvitai, o pertepimas susipaudzia, kad vos matosi. gal cia tik dideliems labai tortams? ar pas juos tokie tortai yra?

2. kaip jie tuos tortus nesioja, atrodo, kad besvoriai, lengvuciai. O kai daro keliu aukstu tai antra auksta net ne ant pagaliuku, o tiesiog OP uzmeta nutaike vieta kaip koki blyna... ir niekas neidumba, atrodo, kad pats tortas yra labai kietas...

3. kaip supratau, jie ten tu tortu nebrandina, sutepa ir is karto puosia...

4. del sutepimo... is pradziu apvaro krasta sakykim sokoladiniu kremu, o vidury pripucia kokio pvz. balto..tai kam ta krasta kitokiu kremu apvesti?

va tokiu minciu ir klausimu man kilo...gal kam idomu bus padiskutuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DykumosSniegas: 04 liepos 2012 - 14:02
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 04, 07:47)
nepatingekit pasiziurineti, gi 1psl. yra visas tortu sarasas, o 17temoj jusu norimas tortas.

Nepatingejau. Buvau uzmacius si recepta anksciau, bet kai reikia ir neberadau. Dekui.
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 07 04, 13:00)
Sveikos smile.gif

uzsikabinau ir perziurejau youtube beveik visus irasus apie CAKE BOSS. ir kilo tam tikru klausimu ir minciu...gal kokia profesionale pakomentuos?

kaip suprantu, ten veiksmas vyksta amerikoje ir tokie man idomus tie amerikoniski tortai pasirode, ne tokie kaip musu.
mano pastebejimai:

1. nerealiai stori biskvitai, o pertepimas susipaudzia, kad vos matosi. gal cia tik dideliems labai tortams? ar pas juos tokie tortai yra?

2. kaip jie tuos tortus nesioja, atrodo, kad besvoriai, lengvuciai. O kai daro keliu aukstu tai antra auksta net ne ant pagaliuku, o tiesiog OP uzmeta nutaike vieta kaip koki blyna... ir niekas neidumba, atrodo, kad pats tortas yra labai kietas...

3. kaip supratau, jie ten tu tortu nebrandina, sutepa ir is karto puosia...

4. del sutepimo... is pradziu apvaro krasta sakykim sokoladiniu kremu, o vidury pripucia kokio pvz. balto..tai kam ta krasta kitokiu kremu apvesti?

va tokiu minciu ir klausimu man kilo...gal kam idomu bus padiskutuoti smile.gif



As ne profe,bet galiu atsakyti i dauguma nes daug domiuosi ir teko paciai toki kepti biggrin.gif

1. Nesvarbu koks dydis,pas Amerikeicius,taip pat ir pas Anglus tiesiog tokie tortai

2. Sponge cake tikrai nera besvoriai doh.gif jau tokieeee sunkus kad eina sau,todel kad sudetyje labai daug riebalu,jie tokie slapi,kaip keksai tik kad torto formos. Ir tos bulkos labai tvirtos ir kietos,todel laisvai issilaikytu ir be sutvirtinimo. Bet dar gali priklausyti ir nuo koki krema i vidu idejo,jei sviestinis tai jis gerai ten ir laikosi,bet jei koki dzema,tai manau tvirtintu gal...

3. Brandina, bet be kremo, iskepus sponge, reikia suvynioti i plevele ir plaikyti maziausiai 12val kad susistovetu,tada net ir skonis pasikeicia

4. Manau cia del skonio,kad ivairesnis butu, jie megsta daryti 'marble' efekta, deda ir balto ir rudo ant isores kremo,tada kai lygina gaunasi toks dvieju spalvu efektas smile.gif

Su manim nelabai cia kas norejo diskutuoti apie sponge, gal neaktuolu kitoms,tai teko kapstyti info paciai smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas gali padeti. Pirma karta ruosiuosi daryti jogurtini torta ir ten recepte jogurtas smilga. Kas cia per jogurtas? Tas, kur indeliuose buna kaip grietine? Bet jis su vaisiu gabaliukais buna, cia toks? Ar cia tas Smilgele, kur geriamas buna?
Atsakyti
Mamulytes, PATARKITE, PRASAU! 4u.gif
Kaip galima uzsisaldyti iskepta biskvita? Issikepiau biskvita visoje 26 cm skersmens torto formoje sokoladiniam tortui. Neznau ka dabar su juo daryti, nes neplanuoju jo panaudoti artimiausius pora men. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 05, 21:09)
Mamulytes, PATARKITE, PRASAU!  4u.gif

labai sandariai uzdarykite(maistine plevele,maiselis) ir drasiai dekite saldiklin mirksiukas.gif as kelis sluoksnius spvynioju,kad pasaliniu kvapu nepritrauktu,ir fsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 07 05, 21:28)
labai sandariai uzdarykite(maistine plevele,maiselis) ir drasiai dekite saldiklin mirksiukas.gif

arba suvalgykit prie arbatos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 07 05, 21:28)
labai sandariai uzdarykite(maistine plevele,maiselis) ir drasiai dekite saldiklin mirksiukas.gif as kelis sluoksnius spvynioju,kad pasaliniu kvapu nepritrauktu,ir fsio 4u.gif

Aciu labai!!! 4u.gif

Suvalgyti prie arbatos neiseis, nes tikrai ne viena diena as viena valgyciau. biggrin.gif
Atsakyti