Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

Labukas,Kaune Presto kavineje valgiau presto torta..jau toooooks skanus! gal kas turite receptuka ar zinote kur ji galima butu rasti,nes mano paieskos internete pakolkas nesekmingos...labai aciu!
Atsakyti
QUOTE(gizzmuke @ 2012 07 01, 13:38)
Sveikos kepejeles, pribrendo reikalas pirmam torto uzsakymui, manau daugelis is jusu pergyveno ta jauduliuka  unsure.gif  kolkas kepiau tik saviems, ir tai visai pora kart. Todel labai prasau man pagelbeti, drauge nori lengvo torto, be grietineles,o taip pat su kazkokiu lengvu kremu, plius kokiu vaisiu.. daugelis is jusu turite dideles patirties ir atsiliepimu, prasau jei kas galite parekomenduokite, kokie tortukai tai galetu buti  ax.gif   4u.gif  Aciu  4u.gif

patirties nedaug, bet lengvo ir be grietineles neisivaizduoju g.gif lengvi man su grietinele (jogurtinis, grietinele+vaisiai/uogos, su zele, su maskarpone ar rikota, su desertine varske, ar rududu), bet visur +/- grietinele maisosi, gal drauge nelabai isivaizduoja, mano kad ta grietinele labai jausis ir bus riebu g.gif nes siaip kitokie kremukai tai jau ale sviestiniai, sodrus-bet cia jau tikrai nebus nei gaivu nei lengva schmoll.gif

dabartiniu metu pagal toki pageidavima siulyciau: jogurtini, Olestos varskes gaivumeli, arba tiesiog grietinele+vaisius (uogas). O biskvitus pagal pageidavima (sviesius ar tamsius).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 liepos 2012 - 20:58
QUOTE(ramune.v @ 2012 07 01, 20:55)
patirties nedaug, bet lengvo ir be grietineles neisivaizduoju g.gif lengvi man su grietinele (jogurtinis, grietinele+vaisiai/uogos, su zele, su maskarpone ar rikota, su desertine varske, ar rududu), bet visur +/- grietinele maisosi, gal drauge nelabai isivaizduoja, mano kad ta grietinele labai jausis ir bus riebu g.gif nes siaip kitokie kremukai tai jau ale sviestiniai, sodrus-bet cia jau tikrai nebus nei gaivu nei lengva schmoll.gif

dabartiniu metu pagal toki pageidavima siulyciau: jogurtini, Olestos varskes gaivumeli, arba tiesiog grietinele+vaisius (uogas). O biskvitus pagal pageidavima (sviesius ar tamsius).

drinks_cheers.gif man visi lengvi ir gaivus , butent su grietinele yra, kitu neisivazduoju ax.gif
man fainiausias su bananais, valgyciau ir valgyciau wub.gif http://www.supermama...?...&p=54837125

arba skaniausias pasaulyje su braskemis thumbup.gif arba mandarinaishttp://www.supermama...;#entry48957041

cia rusu fotoreportazas (tik su obuoliais man nepatiko:(
http://www.forum.u-s...s...st&p=248079
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 01 liepos 2012 - 22:14
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 01, 22:49)

arba skaniausias pasaulyje su braskemis thumbup.gif arba mandarinaishttp://www.supermama...;#entry48957041

gaila, kad šito tortuko nuotraukyčių neberodo.
Dabar braškių sezonas, susigundžiau tokį pasidaryti, bet taip norisi prieš darant vizualiai pamatyti
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 07 01, 22:31)
Dabar braškių sezonas, susigundžiau tokį pasidaryti, bet taip norisi prieš darant vizualiai pamatyti

Gaila, kad nerodo, maniau kad tik man vienai ax.gif
Labai grazios foto buvo wub.gif
o jus autorei parasykite, gal jum atsius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 07 01, 22:31)

Pjūvio foto iš rusu saito:
user posted image
tai su braškėm manau skaniau atrodė
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Kuri darete sokoladini ganasa?
Kodel reikia laikyti saldytuve apie 5 val ir net ilgiau?
Ar beplakant paskui turi susidaryti labai purus ir gerokai padaugeti? g.gif
Noriu pasitikrinti ar teisingai man gavosi. biggrin.gif
Laikiau apie 2 val ir lygtai issiplake - niekas nesukibo gabalais. Lygtai nepadaugejo - maza kieki dariau.
Aciukas! 4u.gif
Atsakyti
Kiek iš savo patirties galiu patarti, bent jau man jis tikrai labai nepadidėja, tik iš tokios pakankamai tamsios masės pasidaro šviesesnis ir šiek tiek puresnis, bet aš dedu juodąjį šokoladą ne mažiau 70% kakavos. Ilgiau palaikius šaldytuve, greičiau išsiplaka. O gal užtenka ir tiek kiek jūs laikėte. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos SuperMamytes 4u.gif

pirktiniu tortu nemegstam, todel vis progai pasitaikius kepu Jusu siulomus, keptus, ismegintus ir aprasytus tortukus, dazniausiai viskas pavyksta fantastiskai ir yra labai skanus - tai aciu Jums, kad nepailstate pasidalinti savo idejomis 4u.gif

si savaitgali mb jubiliejus, taigi norisi issikepti kazka naujo ir neragauto, taciau esame isimyleje tortuko "kalifornija" biskvitus ( apskritai sis tortukas musu Nr.1 ), taciau kad nedaryti vel to pacio tortuko sumaniau, kad pertepti galeciau is 16 temos smailyttte aprasytu Ferrero rocher tortuko kremu blush2.gif na tuo, kuris su vafliais, nutela ir riesutukais, tik nesugalvoju kur panaudoti kiausiniu trynius, virti to paties kremuko su marscapone nebesinori (esu maisiusi ji ir su kepintais riesutais ivairiais-fantastiskas skonis, ir su romu, su brendziu- thumbup.gif , vysniu esu dejusi thumbup.gif, ka dar galeciau sugalvoti, kad deretu prie Ferrero kremuko ir panaudojant trynius blush2.gif gal kam kokiu ideju kyla ? bigsmile.gif

buciau labai dekinga uz Jusu idejas ir pasiulymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 07 02, 11:11)
Labuka  4u.gif
Kuri darete sokoladini ganasa?
Kodel reikia laikyti saldytuve apie 5 val ir net ilgiau?
Ar beplakant paskui turi susidaryti labai purus ir gerokai padaugeti?  g.gif 
Noriu pasitikrinti ar teisingai man gavosi.  biggrin.gif
Laikiau apie 2 val ir lygtai issiplake - niekas nesukibo gabalais. Lygtai nepadaugejo - maza kieki dariau.
Aciukas!  4u.gif

laikyti tiek kad tikrai atvestu ir neperplaktumet grietineles. As dedu kai atvesta i kamera ir palaikau kol man tikrai atvesta-salta buna, nedaug, is akie, suristeja ir tiek ir pamaisius vienoda. Plakant ten nieko daug ir neissipus, panasiai kaip paprasta grietinele, tik sunkiau plakasi ir kietesne. Svarbu neperplakti, jei per tirsta, dapilti paprastos grietineles ar atskirai isplaktos ir sujungti. Sokolada visad naudoju karunos, pergales ar shogeten.
Atsakyti
laba, kepejėlės 4u.gif skubiai reikia medžiagos kaip padaryti tortą alaus bokalą, greit pramečiau, bet neradau, gal Jūs galėsit pagelbėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cake @ 2012 07 03, 12:04)
laba, kepejėlės 4u.gif  skubiai reikia medžiagos kaip padaryti tortą alaus bokalą, greit pramečiau, bet neradau, gal Jūs galėsit pagelbėt? 4u.gif

ziurint kokio Jus norite, jei biskvitinio- tai manau cia jau ispjaustymo reikalas, arba galima sulipdyti va tokiu principu pupelinis medaus tortas
esu dariusi, tai ir skanu, tik lipdziau meskuti vaikams stovinti blush2.gif daug terstis reikia rolleyes.gif

P.S. man niekas ideju jokiu neraso, siltas oras is virtuves, matyt, visas isvare thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 03 liepos 2012 - 13:32