Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai 21

QUOTE(*AMRI* @ 2012 06 27, 14:43)
Teoriskai ir as taip maniau,bet pasimeciau,nes to pacio torto receptukas 20cm torto diametrui imami 4kiausiniai,o 26cm jau 9vnt.Tai jei vienas penktadalis dasideda,tai apytiksliai tik 1kiausinis iseina  g.gif .Sunki matematika  doh.gif

na jo-galai nesueina tada biggrin.gif o tai koks cia tortas?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 06 27, 15:30)
na jo-galai nesueina tada biggrin.gif o tai koks cia tortas?

"Vysnia girtuokle"
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2012 06 26, 22:01)
Labas vakaras, mielosios 4u.gif
Noreciau pertepti meduti karameliniu kremu. Kazkada maciau, Rugiagele buvo idejusi recepta su Rududu. Dabar niekaip nerandu, gal kas zinote, ar turite nuoroda. Dekinga is anksto 4u.gif

Mergaites, keliu savo klausima i virsu. Gal vistik kuri nors turit isisaugojusi karamelinio pertepimo recepta?
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2012 06 27, 14:29)
Mergaites, keliu savo klausima i virsu. Gal vistik kuri nors turit isisaugojusi karamelinio pertepimo recepta?

Aciu visoms 4u.gif Siandien jau pati radau. Teisingai sakoma, rytas uz vakara protingesnis thumbup.gif
Atsakyti
As uzsieny dirbau prie tortu,pyrageliu,bulkuciu,tai duodama kreminiams tortam ir pyrageliams tik 2 dienos ir meta lauk,jei neisperka.Tam budavo zmogus,kad ir darytu uzsakymus kasdien,mato kiek isperka,jei pritruksta,jie nesuka galvos,o ne tai,kad senus pardavinetu-jiems tai didesne geda,o ka nors saldaus visada rasi parduotuvej :ax:Bulkuciu niekada neatsildydavom ir nekisdavom vel i prekyba schmoll.gif is ju tiesiog trupinius padarydavom kotletam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 06 26, 09:34)
Gal kas zinote receptuka butent Maximinio tortuko ,,Karamelinis tortas su lazdynų riešutais''?  4u.gif

man irgi būtų labai įdomu 4u.gif
Atsakyti
Pirmą kartą gaminsiu kriaušinį karamelinį tortuką. Gal galit pasakyt kokios kriaušės šitam tortuke skaniau, ar konservuotos ar žalios?? O jei žalios, tai jas gal reiktų apvirti saldžiam sirupe? O gal yra konservuotos, kurių nerekomenduotumėt pirkti? Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2012 06 27, 14:43)
Teoriskai ir as taip maniau,bet pasimeciau,nes to pacio torto receptukas 20cm torto diametrui imami 4kiausiniai,o 26cm jau 9vnt.Tai jei vienas penktadalis dasideda,tai apytiksliai tik 1kiausinis iseina  g.gif .Sunki matematika  doh.gif

Na as asmeniskai 24 formoje daryciau is pusantros normos produktu duotu 20cm skersmens tortui, t.y. 6 kiausinius deciau, nors pagal mano skaiciavimus tada gaunasi 26 cm tortui 7 kiausiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 06 27, 22:00)
Pirmą kartą gaminsiu kriaušinį karamelinį tortuką. Gal galit pasakyt kokios kriaušės šitam tortuke skaniau, ar konservuotos ar žalios?? O jei žalios, tai jas gal reiktų apvirti saldžiam sirupe? O gal yra konservuotos, kurių nerekomenduotumėt pirkti? Ačiū iš anksto 4u.gif

tokiuose dalykuose labai sunku patart , nes kiekvieno labai skirtingas skonis smile.gif , man pavyzdžiui buvo žiauriai per saldu , tai aš tikrai bandyčiau dėt žalias , bet pabandyčiau jas nelabai saldžiu sirupu ar užplikyt , o gal ir pavirt , nesu darius todėl patart sunku , žodžiu improvizuočiau biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, improvizuosm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 06 29, 08:20)
Ačiū, improvizuosm smile.gif

rodos papuosimu temoj jau atsake, bet esu bandziusi su zaliom-tai man ne kas schmoll.gif o po to bandziau su pirmom pasitaikiusiom koncervuotom-tai irgi schmoll.gif jokio skonio nebuvo-tai i rnepateisino mano lukesciu tas tortas, bet reiktu pabandyti su Olestos rekomenduotom, gal nuomone pakeisciau biggrin.gif
Atsakyti
Dėkoju už atsakymą 4u.gif Tiesiog pastebėjau, kad tai gan populiarus tortukas, bet turbūt čia skonio reikalas, reikia labai mėgti kriaušes tongue.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles, pribrendo reikalas pirmam torto uzsakymui, manau daugelis is jusu pergyveno ta jauduliuka unsure.gif kolkas kepiau tik saviems, ir tai visai pora kart. Todel labai prasau man pagelbeti, drauge nori lengvo torto, be grietineles,o taip pat su kazkokiu lengvu kremu, plius kokiu vaisiu.. daugelis is jusu turite dideles patirties ir atsiliepimu, prasau jei kas galite parekomenduokite, kokie tortukai tai galetu buti ax.gif 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti