Galetu but visos letos, musiskiai issiskirtu.
San marino nusidainavo pradzioj mergiote. Bet pasitaise.
Mnotenegras kazka is lietaus radijo analogo topu atsiunte.
Šitas Montenegras baisus kaip karas. Aš jį, seną pirdūną, suprantu, kad jis lyriškas, bet kodėl mus versti šito klausyti, jei bogu, nesuvokiu. Ar tie montenegrai nieko geriau nemoka??? Pas juos vidurinių mokyklų daugiau
Ai nu, stovi Malta, lemena. Rankas kilnoja. Tik barzdos trūksta ir dramatiškumo. Ne, pala, dramatiškumo yr kiek reikia, tada trūksta tik barzdos
Ai nu, stovi Malta, lemena. Rankas kilnoja. Tik barzdos trūksta ir dramatiškumo. Ne, pala, dramatiškumo yr kiek reikia, tada trūksta tik barzdos
Malta perpirko uzsklanda is concitos pasirodymo.
Vos laikaus neuzmigus...
Vos laikaus neuzmigus...
Vien liepsnas temačiau, ar maltietė ten nesudegė
Papildyta:
jaunoji su jaunikiu iš Norvegijos, gali jau pirmą šokį sušokt
p.s. aš skaitau knygą, ne taip miegas ima
Papildyta:
jaunoji su jaunikiu iš Norvegijos, gali jau pirmą šokį sušokt
p.s. aš skaitau knygą, ne taip miegas ima
Kazkokia atimtu vaiku gedulo daina...
Eina pro šalį mano vyresnėlis, o aš komentuoju norvegą. Jis, norvegas, stambiu planu. Sakau - žiūri it žiedą Sauronui nešdamas! Vyresnėlis sustojo, nusižvengė ir pasakė, kad Sauronas mirtų vien nuo dainavimo
Portugalė nors graži. Nieko, šitą jamam
Papildyta:
Bet mano diedai linksminasi, padėdami jai dainuoti.
Dainuoja - ištekės Marceliukė, padarys veseliukę, ištekės, jopšikmatj (mažas dainuoja - tralialia), jei ne šiemet, kitąmet
Portugalė nors graži. Nieko, šitą jamam
Papildyta:
Dainuoja - ištekės Marceliukė, padarys veseliukę, ištekės, jopšikmatj (mažas dainuoja - tralialia), jei ne šiemet, kitąmet
Jaučiuosi lyg žiūrėčiau Eurovizija Kokius jūs visos fainos, kad nemiegat
Portugalija pusė bėdos, tiek to paimkim su LT
Papildyta:
bet iš kur tiek tragedijų dainose, va čekas jamamas -vyriškas toks...su vyrišku balsu
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 05 21, 22:41)
bet iš kur tiek tragedijų dainose, va čekas jamamas -vyriškas toks...su vyrišku balsu
Aha, čekas normalus, skaitau, kad imam čeką, o švedą metam per bortą O babcė tai nižynau nyžynau. Daina irgi niekinga.
QUOTE(Noa @ 2015 05 21, 22:45)
Aha, čekas normalus, skaitau, kad imam čeką, o švedą metam per bortą O babcė tai nižynau nyžynau. Daina irgi niekinga.
nu imam čeką, o švedas ant zapaskės bus
Papildyta:
o judesio scenoje nors atsirado
QUOTE(Sauramo @ 2015 05 21, 22:41)
Jaučiuosi lyg žiūrėčiau Eurovizija Kokius jūs visos fainos, kad nemiegat
O mes tau sakėm, kad čia iš esmės labai baisu?
Izraelis šokinėja, tai linksmiau. Bet mina jo tokia, su kokia mano katinas Kuzis pro durų plyšį bėga iš namų ir žino, kad bus tuoj pagautas
nu nieko Izraelis pasidraskė
latvė kokia tai barbė, viaukt
latvė kokia tai barbė, viaukt