Man tai šveeeedas- leeedas bet jis jau finale
QUOTE(savaitė @ 2015 05 20, 14:41)
Monika Linkytė negraži? Skonio reikalas, aišku, bet negražia ją sunku pavadinti. Man taip regis. Nežinoma, sakot? Lietuvoj buvo nežinoma iki šios Eurovizijos. Man ji labai patiko pernai Jūrmaloje konkurse Novaya Volna, pvz.: https://www.youtube....h?v=vEuEoy9gFq0
Skonio skonio, aišku. Man tai ji siaubingai negraži, nes turi per daug žandų, ir Baumila irgi negražus. Ir taip, apie ją niekas iki Eurovizijos nėr girdėjęs... Tą ir sakau, kad negerai. Lai pirma išgarsėja nors ant Lietuvos. Bet iš tikro, rezultatai rodo kitaip Nebent čia vieni lietuviai balsavo
Man iš moterų gražiausia tikriausiai gruzinė. O iš vyrų švedas be konkurencijos Gaila, balsuot neaišku kaip
O gal ir gerai
Labas vakaras, antrojo pusfinalio žiūrovės. Jungiame TV.
Stebim, jau
tuoj LT bus
tuoj LT bus
No jo, jau įsijungėm. Aš jau iškart miego noriu
Papildyta:
Gerai, pamačiau. Baisumo etalonas yra, dabar vertinsiu, ar baisiau už mūsų, ar mažiau baisiai
Papildyta:
Gerai, pamačiau. Baisumo etalonas yra, dabar vertinsiu, ar baisiau už mūsų, ar mažiau baisiai
Man patiko - šaunus pasirodymas
tik man va Linkytės suknia nilabai
Papildyta:
kiek pastebėjau šiam pusfinaly daug porų ir lėtų dainų
tik man va Linkytės suknia nilabai
Papildyta:
kiek pastebėjau šiam pusfinaly daug porų ir lėtų dainų
Nu musiskiai tralialiuskininkai.
Airia issipirko vizualizacija grazia, bet neuzteko ant pianino. Pastate Rostov Don rasta sandely... gerai kad instrumentu neigarsina. O tai dar ir issiderines ir stygom trukusiom...
Airia issipirko vizualizacija grazia, bet neuzteko ant pianino. Pastate Rostov Don rasta sandely... gerai kad instrumentu neigarsina. O tai dar ir issiderines ir stygom trukusiom...
O man kaip tik ir Linkytė, ir jos suknia buvo visainieko, pati netikiu, kad tai ištariau
Airiai už mus daug baisiau.
San Marinas net prajuokino Baisumo viršūnė
Airiai už mus daug baisiau.
San Marinas net prajuokino Baisumo viršūnė
QUOTE(Noa @ 2015 05 21, 22:20)
O man kaip tik ir Linkytė, ir jos suknia buvo visainieko, pati netikiu, kad tai ištariau
ups...
nu jo lėtoki po mūsų country dainuškos
San Marinas mažas, tai turbūt paėmė tuos moksleivius, kurie geriausiai dainavo iš dviejų šalies mokyklų
QUOTE(Noa @ 2015 05 21, 22:22)
San Marinas mažas, tai turbūt paėmė tuos moksleivius, kurie geriausiai dainavo iš dviejų šalies mokyklų
a tu girdėjai, buhalterinę apskaitą studijavo vyrukas
QUOTE(Noa @ 2015 05 21, 22:22)
Norėč palaikinti šytą komentarą