nu dėkit savo finalininkus šio pusfinalio
Estija, Rusija, Danija, Belgija, Suomija (nors nepatiko)....daugiau nežinau
Tai aš gi ir sakau...
Moldavai, nes primena Verką Serdiučką ir aplamai turi kažkas eit į tą finalą
Serbė, nes nesusiraukus nors
Estai tik dėl Astos
Rusė, nes rusai visad eina į finalą.
Ryžas danas, nu o ko ne.
Nu ir lai rumunai eina, nes jie priešpaskutiniai, nebėr toliau ką brokint
Moldavai, nes primena Verką Serdiučką ir aplamai turi kažkas eit į tą finalą
Serbė, nes nesusiraukus nors
Estai tik dėl Astos
Rusė, nes rusai visad eina į finalą.
Ryžas danas, nu o ko ne.
Nu ir lai rumunai eina, nes jie priešpaskutiniai, nebėr toliau ką brokint
nu jo....blanku kažkaip,
Suomiai turetu irgi praeit.
nu suomiai neišlindo į finalą
O kas pateko?
Aha: "Pirmajame pusfinalyje paaiškėjo, kad į finalą pateko Albanija, Armėnija, Rusija, Rumunija, Vengrija, Graikija, Estija, Gruzija, Serbija ir Belgija".
Nū... da ir fig snimi
Jei toks kontekstas bus, tai dar žėk, lietuviai ir laimės
Aha: "Pirmajame pusfinalyje paaiškėjo, kad į finalą pateko Albanija, Armėnija, Rusija, Rumunija, Vengrija, Graikija, Estija, Gruzija, Serbija ir Belgija".
Nū... da ir fig snimi
QUOTE(Noa @ 2015 05 20, 10:42)
O kas pateko?
Nū... da ir fig snimi
Nū... da ir fig snimi
nelaimes, mes geru kaimynu neturim ...
QUOTE(kristij @ 2015 05 20, 11:17)
nelaimes, mes geru kaimynu neturim ...
Tai ir gerai, nereikės organizuoti Eurovizijos kitais metais. O tai aš jau susirūpinau, kur tai reiktų daryti
Man mūsų dalyviai labai labai nepatinka. Man jie, pirmiausia, labai negražūs, Mia gražesnė, antra, jie nesąžiningai pateko, turėjo poruot bent jau Mią su tu žvairu Baumila, trečia, man ir daina ne kažką. Ketvirta, mano suvokimu, turi siųsti žinomus šalyje atlikėjus, o ne kažkokius iš kažkur išlindusius - jei jie nesugeba turėti gerbėjų savo šalyje, tai kaip tikėtis, kad atras užsienyje? Scenos vilkai vis kažką daugiau moka, nors charizmą kokią turi. O tai prisiunčia visokių, o kur jie dabar... Ta su šešėliais, pavyzdžiui, arba tas su berete... Žo, man mūsiškiai nepatinka turbūt labiausiai per visas Eurovizijas.
Bet kažkaip nepamačiau, kokiam kontekste jie dainuos Jei tarp dar baisesnių... Tai vat ir susirūpinau, Kauno Žalgirio arena tiks ar netiks? Nes jos išplėst nelabai yr kur, ji ant salos O statyt naują - brungu gi
QUOTE(Noa @ 2015 05 20, 11:44)
Tai ir gerai, nereikės organizuoti Eurovizijos kitais metais. O tai aš jau susirūpinau, kur tai reiktų daryti
Man mūsų dalyviai labai labai nepatinka. Man jie, pirmiausia, labai negražūs, Mia gražesnė, antra, jie nesąžiningai pateko, turėjo poruot bent jau Mią su tu žvairu Baumila, trečia, man ir daina ne kažką. Ketvirta, mano suvokimu, turi siųsti žinomus šalyje atlikėjus, o ne kažkokius iš kažkur išlindusius - jei jie nesugeba turėti gerbėjų savo šalyje, tai kaip tikėtis, kad atras užsienyje? Scenos vilkai vis kažką daugiau moka, nors charizmą kokią turi. O tai prisiunčia visokių, o kur jie dabar... Ta su šešėliais, pavyzdžiui, arba tas su berete... Žo, man mūsiškiai nepatinka turbūt labiausiai per visas Eurovizijas.
Bet kažkaip nepamačiau, kokiam kontekste jie dainuos Jei tarp dar baisesnių... Tai vat ir susirūpinau, Kauno Žalgirio arena tiks ar netiks? Nes jos išplėst nelabai yr kur, ji ant salos O statyt naują - brungu gi
O va europa apie musiskiu grozi kitaip mano . Yra renkamas kasmet misteris ir mis eurovizijos... Tai musiskiai pirmauja . Vaidas isvis triuskinanciu skirtumu...uz ji balsuota 28tukst kartu, uz antra vieta tik 7tukst...
Man musiskiu daina normali, ne bjauri, bet ir ne stebuklas...tik jos melodija baisiai ilenda i galva , ir skamba visa diena... Bet gal tai gerai..gal ir europai ilis
Aš jau gal irgi prie tos mūsų dainos pripratau, jau dabar nieko Bet tik reikėjo kokius 15 kartų išklausyt prieš tai Ir kiekvieną kartą išklausius parėkt, kad negraži
Rimtai, mūsiškis skaitosi tokio grožio? Kita vertus, po Končitos... O kur tas konkursas?
Aš galvoju, o ką pati rinkčiau Iš diedų tai net nežinau, gal baltarusį kokį... O iš moterų tai armėnas buvo jų labai gražių visą kolekciją susivežęs. Ir pats armėnas visai nieko Kas iš moterų pirmauja?
Rimtai, mūsiškis skaitosi tokio grožio? Kita vertus, po Končitos... O kur tas konkursas?
Aš galvoju, o ką pati rinkčiau Iš diedų tai net nežinau, gal baltarusį kokį... O iš moterų tai armėnas buvo jų labai gražių visą kolekciją susivežęs. Ir pats armėnas visai nieko Kas iš moterų pirmauja?
QUOTE(Noa @ 2015 05 20, 13:41)
Aš jau gal irgi prie tos mūsų dainos pripratau, jau dabar nieko Bet tik reikėjo kokius 15 kartų išklausyt prieš tai Ir kiekvieną kartą išklausius parėkt, kad negraži
Nu Linkyte...
http://wiwibloggs.co...i-finals/87051/
http://wiwibloggs.co...mi-final/87053/
va
Monika Linkytė negraži? Skonio reikalas, aišku, bet negražia ją sunku pavadinti. Man taip regis. Nežinoma, sakot? Lietuvoj buvo nežinoma iki šios Eurovizijos. Man ji labai patiko pernai Jūrmaloje konkurse Novaya Volna, pvz.: https://www.youtube....h?v=vEuEoy9gFq0