Nu va, atėjau, bet kad nelabai ten kas gero. Tik pastebėjau, kad pirmojo šokėjai - tie patys kaip Verkos serdiučkos Kol kas viskas baisiai baisu, mano akim žiūrint Pirmasis moldavas gal mažiausiai baisus...
QUOTE(Noa @ 2015 05 19, 22:42)
Nu va, atėjau, bet kad nelabai ten kas gero. Tik pastebėjau, kad pirmojo šokėjai - tie patys kaip Verkos serdiučkos
nu manes kol niekas neužkabino, tik estai kolkas
QUOTE(AstaRaud @ 2015 05 19, 21:44)
nu manes kol niekas neužkabino, tik estai kolkas
Aha
Makedona baltaji ruosias nudaigot priseline trys juodaodziai.
Estai kaip žmonės mieli, bet man ta jų daina... Diedas sakė, už mūsų geresnė. O man tai nūdiška
Estų dainą net mano vaikas jau moka, mamka paprotėjo tuo klausimu...
o koks plius modelis iš Serbijos , bet tai suknia - tortas tai baisuma
Serbai. Vaizdelis tai ojochaidy... Nu jei bogu grožis, "Sara, aukseli, tavęs atėjo". Nu pažiūrom, kaip dainuos...
Dainuoja Sara, aplinkui laksto samurajai su vėliavom. Ne, nesuprantu. Ai, žiū, veiksmas vyksta? Nu gal tas veiksmas ir nieko... Viskas baisu, tai čia gal kiek mažiau migdo.
Aš euroskeptikė
Dainuoja Sara, aplinkui laksto samurajai su vėliavom. Ne, nesuprantu. Ai, žiū, veiksmas vyksta? Nu gal tas veiksmas ir nieko... Viskas baisu, tai čia gal kiek mažiau migdo.
Aš euroskeptikė
QUOTE(AstaRaud @ 2015 05 19, 21:50)
Estų dainą net mano vaikas jau moka, mamka paprotėjo tuo klausimu...
Auskariukai kokie serbes
Ir kodel visi dainos eigoj issirenge, o ta dainynyke ne?!
Gal ta estų daina tokia yra, kad įsimena penkis kartus paklausius, kaip ir mūsų. Tiek, kad čia reiktų, kad iš pirmo karto įsimintų...
Vengrė. Nu ką aš žinau, boba kaip boba. Tegu gyvena, bet jei būtų įrašas, aš ją prasukčiau
Vengrė. Nu ką aš žinau, boba kaip boba. Tegu gyvena, bet jei būtų įrašas, aš ją prasukčiau
Vengrai tai kaip chorų karuose man panašu
Papildyta:
O baltaruso šou kažkur matytas nu pats grieko man vertas, tegu patenka į finalą, nors daina tokia so so
Papildyta:
O baltaruso šou kažkur matytas nu pats grieko man vertas, tegu patenka į finalą, nors daina tokia so so
Tau tokia suknelė tiktų, kaip tos vengrės Baltarusis... Jis aiškiai nutarė, kad reikia imti barzda O žiū, ir merga su smuiku, kaip pas Rybaką. merga visai graži, bet prasukčiau ir juos. Kodėl nėra nieko gražaus
žinok nieko įsimintino nemačiau ir tie suomiai manęs nesužavėjo, va estai patiko, daugiau nieko
nu ruskė man graži
nu ruskė man graži
Aha, gerai Vailingo sakė, kad tą vizualizaciją rusei įspūdingą padarė. Jau tikrai pasistengė... Rusė graži ir suknelė graži ir iškirptė graži. Nors daina tai ne kažką.